Дата и час: Вто Юли 08, 2025 6:24 pm

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 23 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
Аман от тарикати с лъскави коли :( 
Автор Съобщение
UNREAD_POST 
geshabeli написа:
Щеше да е интересно да се сложи корабна сирена :twisted: 130дб! Чупи стъкла и събаря тухлени стени!
Натискаш и на оня отпред му падат стъклата и му настръхват косите.

Е, то с тея 130 децибела няма само на него да му настръхне косата, а и на всички и всичко в радиус 200м.!!
Много интересна е ситуацията, в която се разминавам с кола в тясна улица, с паркирали коли в лентата на отсрещния! Не мога да разбера как 1/20 сигурно се сещат, че трябва да се върнат! Аз по бордюри не се качвам!!! Ако искат да се бием! :dweeba:

Сря Май 17, 2006 1:36 pm
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
ами аз съм шофер от година, ама вече се нагледах на какво ли не Yellow_Flash_Colorz_PDT_21
Даже и лека катастрофка преживях. Вчера направо откачих, щото съм пръв на сфетофара на бул. "Вл. Вазов" и си тръгвам с газ и почвам да качвам моста Чавдар, в тоя момент между мен и буса Транзит, който кара в другото платно до мен профучават Опел Калибра и Голф (никога не бихте се сетили че номера му започва с РК Yellow_Flash_Colorz_PDT_38 ) с около 120 км/ч. на една боя разстояние(те караха между двете платна). А както има кофти дупки, само малко да бях кривнал в платното си щяха да ме утрепат. Направо се побърках. Yellow_Flash_Colorz_PDT_45

Чет Май 18, 2006 9:03 am
Профил
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
колеги опитвам се да карам нормално в градски условия ама като някой тъпак с голф или бмв 320 88'гордост ме засече 3-4 пъти през 200м направо откачам и започвам да мачкам ..да живее Фиат ! просто не може да бъде друго освен да развартиш гуми и да го изпревариш за да не те дразни :evil:

Изображение

Вто Май 23, 2006 7:34 pm
Профил
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
забранено ли???
тия тъпанари само от тва разбират :evil:
късат ми нервите...любимото ми е да ми застанат в лентата за ляво или дясно със секция на светофара и да чакат за направо :evil: :evil: :evil:
най-често след пазара Вазов на завоя за бул България или на светофара на Сребърна с Луи Айер посока Хладилника, където сутрин всеки чака в лентата за надясно да мине направо но именно там обичам да ги карам или да спират или в оградата да се натрисат писна ми!!!

Вто Юни 20, 2006 2:19 pm
Профил
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

UNREAD_POST 
Не то си им идва от вътре. Просто мразят да гледад хората. И са непукисти. И аз много им се нервех, ма видех че няма смисъл. Тегли му една ____майна и си го качи на оная работа да не ходи пеша.

Чет Юни 22, 2006 11:11 am
Профил ICQ
Кара балканче
Кара балканче
Аватар

UNREAD_POST 
Нищо няма да се промени скоро в България, ако това чакате. А на тарикатите със скъпите коли не им пука за живота и колите на другите, нито пък за собствените им коли, защото за него нов джип не е проблем да си купи, а пък ние се озорваме да си купим 10+ годишна кола. Това е защото сме бананова република - 5% много богати, а останалите духат супата :( .

Чет Май 10, 2007 12:08 pm
Профил
Кара ролкови кънки
Кара ролкови кънки
Аватар

UNREAD_POST 
Струва ми се, че има доста опит да трупате зад волана.
Без да визирам никого от вас, мисля за съвсем нормално, има ли място да мина вместо да чакам, някой

* да види, че е вече жълто,
* да си натисне съединителя,
* да си "улучи" първата скорост, като мине през втора,
* да се огледа в трите огледала,
* да си изчисти падналата пепел от скута,
* да довърши изречението с пътуващия до него
* и едва тогава да тръгне.

Е ... няма да го чакам.
И то не защото съм отворен, а защото съм по съсредоточен, с повече опит, гледам светофара отдалече и си правя сметка да стигна на жълто и т. н.

Това, че някой е по находчив от вас и се ориентира по бързо, не означава, че трябва да скачате да се биете, да свирите или каквото и да било друго. Разбира се, всичко при условие, че не ви заплашва с нищо, нито вас, нито автомобила ви.

Чет Май 10, 2007 4:17 pm
Профил
Кара Симсонка
Кара Симсонка
Аватар

UNREAD_POST 
Malone написа:
Струва ми се, че има доста опит да трупате зад волана.
Без да визирам никого от вас, мисля за съвсем нормално, има ли място да мина вместо да чакам, някой

* да види, че е вече жълто,
* да си натисне съединителя,
* да си "улучи" първата скорост, като мине през втора,
* да се огледа в трите огледала,
* да си изчисти падналата пепел от скута,
* да довърши изречението с пътуващия до него
* и едва тогава да тръгне.

Е ... няма да го чакам.
И то не защото съм отворен, а защото съм по съсредоточен, с повече опит, гледам светофара отдалече и си правя сметка да стигна на жълто и т. н.

Това, че някой е по находчив от вас и се ориентира по бързо, не означава, че трябва да скачате да се биете, да свирите или каквото и да било друго. Разбира се, всичко при условие, че не ви заплашва с нищо, нито вас, нито автомобила ви.

Да ме прощаваш, ама мисля, че не е въпрос на опит. Имам книжка от 12 години и въпреки това не правя маневри като тази, дето я описваш. И да изчакам 5-10 секунди заспата пред мен да тръгне - какво толкова? На следващия светофар след 500 м пак ще бъдем един до друг, дали аз ще съм пред него или той пред мен, едва ли има чак такова значение. А я си представи сега следната ситуация - светофарът светва от червено на жълто, но и в двете посоки в първата кола е заспа, а във втората - бързак. И бързаците тръгват с мръсна газ да изпреварват заспите и се нахендрят един в друг на средата на кръстовището! И това съм го виждал с очите си, не си измислям!

Сря Юли 18, 2007 5:46 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 23 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2