|
|
Дата и час: Вто Сеп 23, 2025 10:09 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 9 мнения ] |
|
Свалиха ми стикерите на Абарт :(
Автор |
Съобщение |
killertoon
|
 Свалиха ми стикерите на Абарт :(
Някакаъв тъп малоумник ми е свалил стикерите на Абарт от колата. Полудях като видях, че ги няма :evil: :evil: :evil: Ако разбера кой е ще му спукам гумите... и 4-те :evil: Незнам кой ще ги свие. Само някой фиатаджия ще да е, на друг не му трабват ... мислех, че има някаква колегиалност. Ще си поръчам нови, голяма работа, но е супер селско ебати.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
|
Нед Май 14, 2006 6:39 pm |
|
 |
me_to_u
|
Мамичката им!!! На мен ми крадат за втори път капачките на вентилите на гумите!!! :evil: :evil:
|
Нед Май 14, 2006 7:04 pm |
|
 |
val_mcrae
Фиат маниак
Регистриран на: Пон Ное 21, 2005 11:04 am Мнения: 567 Местоположение: Карлово
|
me_to_u написа: Мамичката им!!! На мен ми крадат за втори път капачките на вентилите на гумите!!! :evil: :evil:
Абе това за капачките да не би да е организирано? И при мен ми ги крадат и аз само си купувам нови 
|
Нед Май 14, 2006 7:10 pm |
|
 |
tzetzo_slavista
Кара кола
Регистриран на: Пет Авг 19, 2005 5:56 pm Мнения: 287 Местоположение: Бъкстон
|
Бях си взел едни много готини капачки за гумите и .... на следващата сутрин ги нямаше-от тогава сама на пласмасови си карам.
_________________ Fiat Punto 1.7 TD
|
Нед Май 14, 2006 7:12 pm |
|
 |
killertoon
|
tzetzo_slavista написа: Бях си взел едни много готини капачки за гумите и .... на следващата сутрин ги нямаше-от тогава сама на пласмасови си карам.
Затова си карам с черни стилни капачки и няма да ги сменя, ако не ми изпаднат, защото са спукани :mrgreen:
|
Нед Май 14, 2006 7:15 pm |
|
 |
Uneek
Напреднал шофьор на Фиатка
Регистриран на: Сря Мар 08, 2006 2:51 am Мнения: 368 Местоположение: Благоевград
|
Ооо момчета, тва с капачките особено ако са алуминиеви и лъскави, заминават по БМХ-овете на лапетата от квартала. Един път хванах едни двама да ми отвиват и по 1 шамар и мислех да ги карам на тяхните да ги видят какво правят скъпите им синковци ама ме дожаля и ги пуснах. Поне 4 пъти са ми ги отвивали :( и то все лачени и готини капачки, най ме беше яд имах едни с емблемка на фиат :( Та това е дело на малчугани, да знаете :!:
|
Нед Май 14, 2006 8:54 pm |
|
 |
NPD
Кара кола
Регистриран на: Вто Дек 13, 2005 1:56 am Мнения: 291 Местоположение: Бургас
|
А аз имам такива на които пише марката на джантите и един ден просто бяха изчезнали.След три дни ги видях на колелото на едно хлапе и го накарах да ми ваърне и четирите
_________________ COUPE 1.8 16V
VOLVO XC90 T6
|
Нед Май 14, 2006 9:29 pm |
|
 |
The_Wicker_Man
Фиат маниак
Регистриран на: Чет Дек 29, 2005 12:32 am Мнения: 589 Местоположение: София 19 Люлин
|
Мамичката им. Тва е някаква ултра селска мода явно. Имах едни червени капачки, гепиха ги. Сложих си други, и тех ги гепиха. Сложих едни черни. Стояха стояха .. рших че са се кротнали пак сложих червени и пак улетеха. Абе да дойде и да ми каже ... ще му дам. Ма тва е .... без коментар !!!
|
Пон Май 15, 2006 9:58 pm |
|
 |
zfa159
Фиат фанатик
Регистриран на: Пон Яну 09, 2006 11:45 pm Мнения: 926 Местоположение: София 15 Младост
|
Еми емблемите дето къртят да не е друго.Преди време откъртиха една от един Мерцедес и му беха съсипали боята отзад на капака с отверки или де да знам с какво и аз.....Капачките на мен са ми пластмасови и не ги пипат ама то и тасове има и е малко неудобно.Отделно все някой комшия виси по прозорците и ше ги види а през нощтта свети голяма лампа и малко не пипат....ама иначе да разни де4урлига са и за емблемите и за капачките убеден съм!
Преди като карах бус-а едно хлапе на 15-тина някъде ме нанвиваше да му возя крадените джанти (алуминиеви) с бус-а за да не се виждат за да ги сдава за желязо за да се надруса за пореден път.....смятайте докъде са стигнали вече...
_________________ Fiat Tipo DGT 1108cm3 Fire 41kW Autogas
|
Пон Май 15, 2006 10:29 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 9 мнения ] |
|