Дата и час: Вто Сеп 23, 2025 4:18 pm

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 5 мнения ] 
Въпрос за прехвърляне на каско. 
Автор Съобщение
UNREAD_POST Въпрос за прехвърляне на каско.
Тоя път става въпрос за каско не за ГО, та предишния собтвеник направил каско, НО на иплащане на всеки три месеца.Аз нечем да го плащам, не ми требе :wink: Може ли да се анулира каското без да му давам пари :?: Каското е от март и вече застрахователите са изплатили предн джам.

Съб Май 13, 2006 11:01 pm
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

UNREAD_POST 
Хъм щом е на изплащане това си е един вид договор с давност една година.Ти дори да я прехвърлиш на твое име ще трябва да си я плащаш мисля.Незнам дали може да я прекратиш след като собственика е друг вече.Отделно не ти препоръчвам да се е***** със застрахователите защото се сещаш колко бързо може да ти вдигнат колата някоя вечер след като вече нямаш каско....(случи се на един комшия)

Съб Май 13, 2006 11:21 pm
Профил ICQ
UNREAD_POST 
zfa159 написа:
Хъм щом е на изплащане това си е един вид договор с давност една година.Ти дори да я прехвърлиш на твое име ще трябва да си я плащаш мисля.Незнам дали може да я прекратиш след като собственика е друг вече.Отделно не ти препоръчвам да се е***** със застрахователите защото се сещаш колко бързо може да ти вдигнат колата някоя вечер след като вече нямаш каско....(случи се на един комшия)

Ами мисля да накарам собственика да я прекрати преди да направим сделката, ако неможе ще плащам.

Съб Май 13, 2006 11:31 pm
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

UNREAD_POST 
Дори да може внимавай после защото колите с изтекло каско са много апетитни......На комшията му откраднаха Уно от 89-та буквално 3 дни след като свърши каското.И то от паркинга на Billa в Младост.

Съб Май 13, 2006 11:42 pm
Профил ICQ
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

UNREAD_POST 
Спираш да плащаш - нямаш каско. Как изчезва кола? Ако искаш иди и им кажи, че вече ти си купил колата, че няма да плащаш и че живееш еди-си-къде. Тогава може и да изчезне. Е, за най-сигурно прочети договора за каското...

Нед Май 14, 2006 10:58 am
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 5 мнения ]