Дата и час: Съб Сеп 27, 2025 7:49 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 17 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
Искате ли да поприказваме за метана (като гориво) 
Автор Съобщение
UNREAD_POST 
perlsite написа:
Тя леката сплав е.. карбон. До колкото си спомням цената на такава бутилка е 800-1000лв... :twisted:

така де, само че предпочетох да го напиша на български: carbon = въглерод

Съб Май 06, 2006 1:32 pm
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
Какво да ви кажа - имам приятел с фиеста с метан - да де 1200 лв. за уредба .... и казва - като трябва да хвана светофара на зелено - превключвам на бензин ....
А да не говорим за последствията на един двигател не оборудван стандартно да работи с такива горива - метан, пропан и тн ...
Аз лично няма да си сложа газ ... но мненето си е мое ....

Tова изказване е направо смешно. От една година карам тази кола на метан и от разликата в цената м/у бензина и метана сметнах, че съм я изплатил. Карам по 170км на ден минимум, сметнете сами. Незнам кой какво разбира под динамика, но май не минава ден без да си задам въпроса: "Тези хора около мен с какво гориво карат". Това се питам и в града и извън града. Това, че бутилките са тежки, спор няма, но в моя случай колата е голяма и не е така лошо. Най-ми тежи честото зареждане, моя пробег е 320 км с едно зареждане(20лв.).

Нед Май 07, 2006 9:42 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 17 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2