Дата и час: Съб Сеп 27, 2025 6:00 pm

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 26 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
Грандиозен рок-фестивал предстои в Ловеч!!! 
Автор Съобщение
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

Мнение 
Пътя между Плевен и Ловеч винаги е бил в добро състояние въпреки че се използва доста интензивно.Между другото не да правя комплимент но Ловешкото пътно управление работи доста по-добре от нашто Плевенското :( :D :D :D

Чет Май 04, 2006 4:23 pm
Профил
Мнение 
Благодаря ви колеги за помоща. Дано само да не вали за да може да се разходя повече. Бабата на приятелката ми е от Ловеч та за тва ще съм в района. Малко на гости. Малко съм видял от вашия край, но много ми харесва

Чет Май 04, 2006 6:59 pm
Напреднал шофьор на Фиатка
Напреднал шофьор на Фиатка
Аватар

Мнение 
А ето и къде живее Коцев :wink:
Изображение

Чет Май 04, 2006 7:07 pm
Профил ICQ
Мнение 
Много добре зеленина спокойствие.... Аз миналия път бях само за малко и видях само една кръчма и дискотека ама сега ще искам да се разходя по Вароша и по хълмовете около града....

Чет Май 04, 2006 7:17 pm
Член на клуба
Член на клуба
Аватар

Мнение 
коцев написа:
...Във Вароша ще се състои този рок фестивал така че там с колата едва ли ще припариш.Вчера се опитах да намеря къде да преспят едни колеги от Пловдив но се оказа че в радиус от 30 км около Ловеч всичко е заето. Така че вероятно лудницата ще е голяма.

Напълно е прав моят градски. Даже лудница е меко казано. Но най-отявлените маниаци на рок-музиката да не се отчайват! Никой няма да остане без подслон за тези 6 концерта. Тези дни забелязах, че на голямата поляна до завод "Балкан" /в миналото беше автомобилен завод - и ФИАТ е сглобяван там/, е устроен палатков лагер. Съответно е сигнализиран с табелка и стрелка точно на отбивката от булеварда за завода.
А самите концерти няма да са във "Вароша". Прави се голям подиум на площада пред Общината. Лошото е, че този площад е с ограничени размери. Някъде от порядъка на 60/70 м. Това на око, не съм го мерил все пак :D . В тази връзка съм убеден, че който иска да гледа концертите както трябва, ще е нужно да си намери подходящо място доста по-рано. Даже преди концерта на подгряващата група. Наистина, говори се за 2 огромни видео-стени, но това никак не устройва най-върлите фенове...

Пет Май 05, 2006 7:34 am
Профил
Мнение 
Колеги аз утре ще ходя до село... Ако искате да забием по бира някъде късния следобед?

Пет Май 05, 2006 3:05 pm
Член на клуба
Член на клуба
Аватар

Мнение 
zgabrovski написа:
Колеги аз утре ще ходя до село... Ако искате да забием по бира някъде късния следобед?

Здравко, обади се когато решиш. Знаеш ми телефона. Ще ми бъде приятно да се видим!

Пет Май 05, 2006 4:06 pm
Профил
Мнение 
Ами да, става

Пет Май 05, 2006 4:28 pm
Мнение 
Ако бирата е в района на Ловеч може да се обадите да се включа по трасето някъде ако е удобно. Телефона ми е 0899 100 805 Сашо

Пет Май 05, 2006 8:24 pm
Мнение 
Май и мен ще броите за бирата

Съб Май 06, 2006 12:37 am
Член на клуба
Член на клуба
Аватар

Мнение 
Fiat 127 написа:
Ако бирата е в района на Ловеч може да се обадите да се включа по трасето някъде ако е удобно. Телефона ми е 0899 100 805 Сашо

Бирата е навсякъде вече в Ловеч! Купонът започна! Току-що се връщам от разузнаване. Пускам нова тема с първите си впечатления.
Митко и Сашо, ако се съберем непременно ще се обадим!

Съб Май 06, 2006 4:19 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 26 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2