|
|
Дата и час: Сря Юли 16, 2025 1:03 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Автор |
Съобщение |
sev
Фиат идол
Регистриран на: Сря Авг 24, 2005 4:41 pm Мнения: 2041 Местоположение: София
|
малко е стара темата, но и аз да напиша нещо
за БГ идеален е Cobra 9300
има функцията Spectre 1, която засича поличейския радар даже когато е в пасивен режим - преди да те застрелят
също и 9330 - засича и радарите, работещи на новата честота 13.450 Ghz (тук няма такива, но в Гърция и цяла Европа има), на която работят и фотокамери
9300 - 155 лева
9330 - 185 лева
аз съм с 9330 и петък ще го пробвам извън града
Сря Апр 05, 2006 11:42 am |
|
 |
Vladim
|
sev написа: ...за БГ идеален е Cobra 9300 има функцията Spectre 1, която засича поличейския радар даже когато е в пасивен режим - преди да те застрелят  ...
А товя лично изпитал ли си го? Щото малко невъзможно ми се струва засичане на устройството, когато не излъчва!?
|
Сря Апр 05, 2006 12:58 pm |
|
 |
sev
Фиат идол
|
Vladim написа: sev написа: ...за БГ идеален е Cobra 9300 има функцията Spectre 1, която засича поличейския радар даже когато е в пасивен режим - преди да те застрелят  ... А това лично изпитал ли си го? Щото малко невъзможно ми се струва засичане на устройството, когато не излъчва!?
за голямо тяхно съжаление (на полицаите) излъчва
преди 2-3 дни в града покрай една Астра се разписка точно този сигнал Spectre 1
в петък пътувам да Бургас и със сигурност ще знам
макар, че не се съмнявам
и вносителите го казват, както и сайта на производителя
Сря Апр 05, 2006 1:11 pm |
|
 |
Ferrari
|
За съжаление Cobra ESD7000 не подържа тази функция :cry:
|
Сря Апр 05, 2006 2:00 pm |
|
 |
sev
Фиат идол
|
вече два пъти пътувах до Бургас
първия път по пътя нямаше умрял полицай, защото валеше доста
само едни проверяваха за винетки под един мост
и после още веднъж
имаше два поста с радар, и други полицаи имаше де но те следяха за други нарушения
първият беше включен постоянно и го хванах отдалеч
а втория беше в ръката на полицая
но не можах да изпробвам функцията за пасивния режим, защото явно беше спрян напълно
но опитите продължават
поствам ръководство насочено за полицаите, за употребата на радара
може да ни помогне да се пазим по-добре от тях
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Сря Май 03, 2006 10:08 pm |
|
 |
rumen59
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Нед Апр 02, 2006 8:19 pm Мнения: 97 Местоположение: Пазарджик
|
 Re: Анти - радар
ФЕРАРИСТ написа: Писна ми да се разправям с разни дето постоянно дебнат из храсталаците. Някой знае ли кое е най - доброто решение за избор на антирадар като цена - качество. Днес гледах на Илиенци руски по 35 лв и Кобра от 100 до 600 лв. Някой има ли опит?
Колега,ако нямаш радио ще ти препоръчам да си купиш като моето( Блаопункт-CD-mp3 с падаш панел,дигитално радио
и с вграден АНТИРАДАР) Така хем си имаш хубава музика , хем няма кой да се заяжда(КАТ) ,че си с антирадар.Струва около 200 лв.
|
Сря Май 03, 2006 10:20 pm |
|
 |
Vladim
|
 Само да допълня... няма антирадар, който да засича радара на полицаите в режим на неизлъчване! Бях сигурен, че е така, но се консултирах със специалисти за да не изглеждам голословен! 
|
Сря Май 03, 2006 11:20 pm |
|
 |
fiat brava
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Сря Фев 23, 2005 1:50 pm Мнения: 89 Местоположение: София
|
 Re: Анти - радар
rumen59 написа: ФЕРАРИСТ написа: Писна ми да се разправям с разни дето постоянно дебнат из храсталаците. Някой знае ли кое е най - доброто решение за избор на антирадар като цена - качество. Днес гледах на Илиенци руски по 35 лв и Кобра от 100 до 600 лв. Някой има ли опит? Колега,ако нямаш радио ще ти препоръчам да си купиш като моето( Блаопункт-CD-mp3 с падаш панел,дигитално радио и с вграден АНТИРАДАР) Така хем си имаш хубава музика , хем няма кой да се заяжда(КАТ) ,че си с антирадар.Струва около 200 лв.
Какъв по точно е модела.
|
Сря Май 03, 2006 11:22 pm |
|
 |
sev
Фиат идол
|
Vladim написа: :offtopic: Само да допълня... няма антирадар, който да засича радара на полицаите в режим на неизлъчване! Бях сигурен, че е така, но се консултирах със специалисти за да не изглеждам голословен! 
когато е напълно спрян да
иначе , когато е на функция "изчакване" има излъчване
Чет Май 04, 2006 3:39 pm |
|
 |
Vladim
|
sev написа: когато е напълно спрян да иначе , когато е на функция "изчакване" има излъчване
Каква е тази функция? 
|
Чет Май 04, 2006 4:33 pm |
|
 |
sev
Фиат идол
|
ами доста се порових из интернет пространството
и аз се чудех за пасивния режим, но го намерих и в чужди сайтове
а за режим изчакване - полицейският радар е включен към захранването
и стои готов да засича скорост
тогава полицая решава дали да го пусне да засича постоянно или с единичен импулс
в този момент, преди самото засичане, радарът излъчва слаб сигнал, който обаче бил уловим
ще го тествам аз
все някога трябва да се задейства
но винаги гледам да карам зад някой
и радара го имам само за допълнителна сигурност
никога не карам бързо между другото
Чет Май 04, 2006 4:51 pm |
|
 |
Paparac
|
TORINO_MOTOR написа: . .Братовчет ми е полицай ,и ми каза че полицайите имат радари ,който се смущават от анти радари,и куките ваеднага ще разберат че си с анти радар и ще те спрът.И отиваш на 2 акта,превишена скорост и акт за анти радара ,а по закон имат право да ти го вземат.
БратовчеД ти наистина е полицай! Я го питай как един предавател ще се смути от един приемник, щото няма как. Така че полицаите НЯМА как да разберат, че имаш радар-детектор, преди да те спрат.
На мен още като се говореше, че радар-детекторите щели да ги забраняват, щото видите ли, смущавали на полицейските чудеса на техниката, ми беше много смешно.
Последна промяна Paparac на Съб Фев 16, 2008 4:26 pm, променена общо 2 пъти
|
Вто Май 09, 2006 4:49 pm |
|
 |
Ferrari
|
Антирадарите наистина излъчват смущаващ сигнал, но всички ние имаме радар детектори. Масовите Cobra са точно детектори и като устройство са като обикновен радиоприемник.
|
Вто Май 09, 2006 5:01 pm |
|
 |
charlie
Фиат маниак
Регистриран на: Вто Мар 08, 2005 1:25 pm Мнения: 679 Местоположение: Кюстендил
|
Paparac написа: TORINO_MOTOR написа: . .Братовчет ми е полицай ,и ми каза че полицайите имат радари ,който се смущават от анти радари,и куките ваеднага ще разберат че си с анти радар и ще те спрът.И отиваш на 2 акта,превишена скорост и акт за анти радара ,а по закон имат право да ти го вземат. БратовчеД ти наистина е полицай! Я го питай как един предавател ще се смути от един приемник, щото няма как. Така че полицаите НЯМА как да разберат, че имаш антирадар, преди да те спрат. На мен още като се говореше, че антирадарите щели да ги забраняват, щото видите ли, смущавали на полицейските чудеса на техниката, ми беше много смешно.
а ти Paparac преди да се ебаваш с брад'чеда полицай и да се излагаш, е добра да знаеш (то по-нагоре си го пише), че има устройства (антирадари), които не са само приемници и те наистина смущават полицейските радари... 
_________________ Безизходица е ситуацията, очевидният и логичен изход от която просто не ти харесва.
(Bravo 1.6 16V, 76 kW)
|
Вто Май 09, 2006 5:07 pm |
|
 |
kiro_of_the_day
|
charlie написа: а ти Paparac преди да се ебаваш с брад'чеда полицай и да се излагаш, е добра да знаеш (то по-нагоре си го пише), че има устройства (антирадари), които не са само приемници и те наистина смущават полицейските радари... 
 Те това е - четирима Кюстендилци сме във форума и двама от тях вече се гризкат. :mrgreen:
Къцавска ни работа :lol: :lol: 
|
Вто Май 09, 2006 5:12 pm |
|
|