Дата и час: Нед Юли 06, 2025 1:10 pm

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 37 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща
Срещата на "Копринка"- впечатления и емоции! 
Автор Съобщение
UNREAD_POST 
Ето от мен:

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

Пон Май 01, 2006 10:28 pm
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
Здравейте !
Първо искам да поздравя организаторите за добре свършената работа ! Мисля, че мястото беше добре подбрано - почти идеалния център на БГ (180 км от София, 190 км от Свищов, 195 км от Бургас). Поздрави и на всички, които намериха време и възможност, за да се състои срещата на итал-феновете ! Надявам се да има и следващи подобни сбирки. Радвам се, че имах възможност да се запозная с реалните хора стоящи зад никовете във форума :-) Беше си ценен момент :) Е приятели, за да бъда съвсем правилно разбран - бройте ме и за следващата среща :)

Поздрави, Б. Борисов

Пон Май 01, 2006 10:30 pm
Профил ICQ
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
И аз искам да кажа едно голямо Благодаря на организаторите. Беше страхотно. Grande Punto много ми хареса и се надявам скоро пак да има нещо подобно!

Пон Май 01, 2006 10:40 pm
Профил ICQ
Член на клуба
Член на клуба
Аватар

UNREAD_POST 
Благодарности на организаторите.Беше супер.От вечерта на Копринка вече сам убеден,че всички готини хора карат FIAT. :36_2_48:

Пон Май 01, 2006 10:48 pm
Профил ICQ
Кара детска количка
Кара детска количка
Аватар

UNREAD_POST 
Както всички колеги, така и аз съм много доволен и впечатлен от прекрасната организация и се надявам тази среща да е първата, но не и последната! :)

Пон Май 01, 2006 11:47 pm
Профил
UNREAD_POST 
Искрено се надявам да сте си прекарали толкова добре,колкото си прекарах аз :yahoo 1: Със сигурност може още много да се направи за националните срещи, но като за първа :roll: ....Срещата беше хубава и осъществи най -важната си насока,а именно да се опознаем и сплотим.

Искам да благодаря на официалния вносител на Фиат/Ланча за България - " Ауто Италия" ЕАД за оказаното ни съдействие и предоставянето на тест - драйв автомобил.

Вто Май 02, 2006 12:17 am
UNREAD_POST 
Nino написа:
Nino написа:
Невероятно беше... на следващата среща и аз съм с фотоапарат!!!!!!!! :mrgreen:

Както и да споделя критиките ми към Пловдивската група!!!!
Майни, един от вас за цяр намаше ве! :haha: :dontknow:

Майни, само един от вас за цяр имаше ве! :mrgreen:
А червеното Ulysse забравили го ??? Нали вечерта те питах за стикерите.Ние бяхме и основните танцьори вечерта. А сега и аз да изкажа своите благодарности и уважение към организаторите за добре свършената работа . И нека силата бъде с нас . Следващия път редицата да бъде мноооооого по-дълга. П.П. Илиянче взе ли си забравената чанта от Салтъково????

Вто Май 02, 2006 5:44 am
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
Гледайки снимките ви съжалявам, че не успях да дойда. Надявам се и ще направя всичко възможно следвщият път да присъствам във фото-колекцията ви.

Вто Май 02, 2006 6:40 am
Профил ICQ
UNREAD_POST 
atos написа:
А червеното Ulysse забравили го ??? Нали вечерта те питах за стикерите.Ние бяхме и основните танцьори вечерта.

Оставих на Илиана няколко бройки защото с Kiro of the day тръгвахме за града, получи ли?
Ако не дай адрес на лични ще ти пратя. :mrgreen:

Вто Май 02, 2006 8:46 am
Кара балканче
Кара балканче

UNREAD_POST 
Радвам се като чета, че всички са доволни от срещата, а аз ужасно съжалявам, че нямах възможност да дойда, макар че ми е само на 30км. Но какво да се прави- ще чакам следващата среща и където и да е ще дойда.

Вто Май 02, 2006 8:54 am
Профил
UNREAD_POST 
Nino написа:
atos написа:
А червеното Ulysse забравили го ??? Нали вечерта те питах за стикерите.Ние бяхме и основните танцьори вечерта.

Оставих на Илиана няколко бройки защото с Kiro of the day тръгвахме за града, получи ли?
Ако не дай адрес на лични ще ти пратя. :mrgreen:

И стикерите са предадени и чантата е взета :wink:

Вто Май 02, 2006 10:13 am
UNREAD_POST 
Да кажа и моето мнение - получи се впечатляваща среща на национално ниво, в която успяхме да видим един добър отбор от фенове и фенки, дошли със страхотен ентусиазъм от всички краища на България. Допълнителна емоция се получи и от представянето на Гранде Пунто, което всеки пожелал имаше възможността да покара и да се убеди в качествата на най-новото от любимата марка.

Само дето времето не беше с нас - беше доста хладно за началото на май, но пък горещите емоции уравновесиха нещата...

Страхотни благодарности на Митко и Илиана, които отнесоха цялата организация на гърба си и освен това направиха това със свои лични средства.

Вто Май 02, 2006 10:41 am
Напреднал шофьор на Фиатка
Напреднал шофьор на Фиатка
Аватар

UNREAD_POST 
В знак на признание към организаторите ще кажа следното: С триста зора накарах жена си да дойде с мен, а откакто сме се прибрали все ме пита - " Кога ще има пак". Аз и отговорих - "Скоро"... ... и се надявам да не съм я излъгал :)

Вто Май 02, 2006 12:28 pm
Профил
UNREAD_POST 
BlueStorm написа:
В знак на признание към организаторите ще кажа следното: С триста зора накарах жена си да дойде с мен, а откакто сме се прибрали все ме пита - " Кога ще има пак". Аз и отговорих - "Скоро"... ... и се надявам да не съм я излъгал :)

Вариантите за които мислим са няколко:

1. Преди отпускарските месеци - някъде към края на Юни или началото на Юли
2. След отпуските - към средата на Септември

Вто Май 02, 2006 12:38 pm
UNREAD_POST 
Nino Илиянка ми предаде стикер , всичко е ток на 220 W . Благодаря ти че не си забравил . На следващата сбирка ще донеса още от " Минералната ми вода " И подготвяйте по скоро следващата среща , че г-жа Atos още я сърбят копитата за танци ( явно ръченицата и е била малко късо изпълнение).Поздрав към всички..........

Вто Май 02, 2006 12:57 pm
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 37 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща