|  | 
	|  | Дата и час: Пет Окт 31, 2025 1:34 pm 
 |  
		Виж темите без отговор | Виж активните теми

| Автор | Съобщение |  
			| NPD Кара кола 
   | Ами тези двата които си оградил в червено са закопчани.Натискаш щифтовете които са отстрани и дърпаш нагоре.Трябва да излязат лесно.А другия по-дебелия с болчето-аз също се опитах да го извадя но неуспях и не го напъвах _________________
 COUPE 1.8 16V
 VOLVO XC90 T6

|  
			| Чет Апр 20, 2006 7:32 pm | 

|  
		|  |  
			| valataat Кара кола 
   | NPD написа: Ами тези двата които си оградил в червено са закопчани.Натискаш щифтовете които са отстрани и дърпаш нагоре.Трябва да излязат лесно.А другия по-дебелия с болчето-аз също се опитах да го извадя но неуспях и не го напъвахтози с болтчето е само някакво маркуче много лесно излиза с дърпане, само болтчето трябва да се развие преди това де.  тези с червено те ли са датчиците, които отчитат бензина? кое трябва да извадя и каква е процедурата после?_________________

Fiat Marea Weekend 1.6 16v SX '98г.   www.marea.hit.bg

|  
			| Чет Апр 20, 2006 7:36 pm | 

|  
		|  |  
			| hit-ko Член на клуба 
   | valataat написа: а ето какво има под този капак. Куплунгите ги почистих но разлика в отчитането на стрелката няма пак си пада до долу и свети лампата. Това е маркуче явно за обезвъздушаване,а ето тези не успях да разбра как се махат не са на резба ,а ме беше страх да дръпна много силно, че пласмаската на която се дърйат е запоцхнала да се счупва. някой има ли идея как да ги извадя, защото така като гледам бая хора има с този проблем и ще е от полза да знаем как се справим с него.Тези щуцери се вадят с издърпване и леко заввъртане наляво-надясно, но много внимателно, понеже са доста уязвими и се чупят!
 Трябва предварително да се напръска с ВД или нещо подобно!_________________
 FIAT-SPORT

|  
			| Чет Апр 20, 2006 9:50 pm | 

|  
		|  |  
			| valataat Кара кола 
   | hit-ko написа: Тези щуцери се вадят с издърпване и леко заввъртане наляво-надясно, но много внимателно, понеже са доста уязвими и се чупят!Трябва предварително да се напръска с ВД или нещо подобно!
а възможно ли е проблемът ми да е от тях и ако да как да процедирам когато ги изкарам?_________________

|  
			| Чет Апр 20, 2006 10:40 pm | 

|  
		|  |  
			| stef Фиат идол 
   | valataat написа: hit-ko написа: Тези щуцери се вадят с издърпване и леко заввъртане наляво-надясно, но много внимателно, понеже са доста уязвими и се чупят!Трябва предварително да се напръска с ВД или нещо подобно!
а възможно ли е проблемът ми да е от тях и ако да как да процедирам когато ги изкарам?няма нужда да ги вадиш това са горивопроводи  сондата е това където влиза зеление куплунг_________________
 TEMPRA 1.8 SW.SLX
 UNO 1.0 FIRE

|  
			| Пет Апр 21, 2006 10:29 am | 

|  
		|  |  
			| valataat Кара кола 
   | stef написа: няма нужда да ги вадиш това са горивопроводи  сондата е това където влиза зеление куплунгкак се вади тая сонда?_________________

|  
			| Пет Апр 21, 2006 10:39 am | 

|  
		|  |  
			| riewsofia Кара Фиатче 126 
   |   Re: Стрелката на бензинаИ аз имам ядове с нивомера на бензина. При мен стрелката на таблото се придвижда до две деления под средата и там си остава     Два пъти свалях нивомера и се опитвах да отдалеча пластинките на поплавъка, но без успех. Лошото е, че не се продава като отделна част(или поне аз не намерих никъде). Явно ще се търси втора ръка, но там си е въпрос на късмет._________________
 Кара Фиат Браво 1.6 16v, 103к.с., 1996г. , газ - бензин

|  
			| Сря Мар 13, 2013 11:01 am | 

|  
		|  |  
			| Гошо Кара велосипед 
   |   Re: Стрелката на бензинаТака е 

|  
			| Чет Мар 21, 2013 12:53 pm | 

|  
		|  |  
			| riewsofia Кара Фиатче 126 
   |   Re: Стрелката на бензинаНивомер втора ръка се избира с мултицет     Иначе риска да получите неработещ е голям. Проблема е отстранен  _________________
 Кара Фиат Браво 1.6 16v, 103к.с., 1996г. , газ - бензин

|  
			| Чет Мар 21, 2013 1:41 pm | 

|  
		|  |  

| Кой е на линия |  
		| Потребители разглеждащи този форум: Bing [Bot] и 10 госта |  

|  | Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми
 Вие не можете да променяте собственото си мнение
 Вие не можете да изтривате собствените си мнения
 Вие не можете да прикачвате файл

|