Дата и час: Съб Юни 21, 2025 2:08 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 31 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3  Следваща
Ел.джам ел проблем 
Автор Съобщение
UNREAD_POST Ел.джам ел проблем
Десният ми ел джамек се прецака нещо слиза автоматично до долу но неиска да се вдига сам до горе трябва постоянно да държа копчето за да го вдигна.Няма значение от кое копче го дигам от шофьорското или от другото/ за да няма изказвания копчето е /

Вто Апр 18, 2006 2:13 pm
Кара Симсонка
Кара Симсонка
Аватар

UNREAD_POST 
Възможно е да е от релето. При бравата се намира в жабката(под капака й). То е едно голямо. Ако има от къде да вземеш друго за проба, направи го и ще разбереш дали съм на верен път.

Вто Апр 18, 2006 4:25 pm
Профил
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST Re: Ел.джам ел проблем
gdd55 написа:
Десният ми ел джамек се прецака нещо слиза автоматично до долу но неиска да се вдига сам до горе трябва постоянно да държа копчето за да го вдигна.Няма значение от кое копче го дигам от шофьорското или от другото/ за да няма изказвания копчето е /

това по принцип май трябва да е така, на моята също пада автоматично, но трябва да държа копчето, за да се вдигне и това само на десния прозорец

Вто Апр 18, 2006 6:02 pm
Профил
UNREAD_POST 
Не съм го свалял често десния но ми се струва че се вдигаше сам ако не се лъжа.
А тва реле какво точно представлява ?

Вто Апр 18, 2006 6:38 pm
Кара Симсонка
Кара Симсонка
Аватар

UNREAD_POST 
И аз не знам какво точно представлява. Предполагам че са няколко релета в един корпус. Масивен е. До него има и по-малко реле. Когато си само на контакт, много добре се чува от къде цъка релето.

Вто Апр 18, 2006 7:33 pm
Профил
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

UNREAD_POST 
gdd55 написа:
Не съм го свалял често десния но ми се струва че се вдигаше сам ако не се лъжа.
А тва реле какво точно представлява ?

май се лъжеш ,до колкото знам на всички мареи е така като при тебе в момента

Сря Апр 19, 2006 3:32 pm
Профил
UNREAD_POST 
Може проблема да е механичен! Греста на мотора може да е позапекла или да се е замърсила и втвърдила, и затова мотора да се товари при вдигане.

Сря Апр 19, 2006 3:41 pm
UNREAD_POST 
Vladim написа:
Може проблема да е механичен! Греста на мотора може да е позапекла или да се е замърсила и втвърдила, и затова мотора да се товари при вдигане.

Твоят десния вдига ли се и сваля сам ?

Сря Апр 19, 2006 6:37 pm
UNREAD_POST 
gdd55 написа:
Vladim написа:

Твоят десния вдига ли се и сваля сам ?

Офф... сори, колега. Аз не съм прочел правилно. Значи при всички случаи проблема не е в бутоните (както сам писа). Най-вероятно проблема е в контролера, който има вид на голямо реле и се намира зад жабката. Според мен едва ли подлежи на ремонт, а за ново ще ти вземат много. Сигурен ли си, че преди само се е вдигало? Щото при моята Брава (май и всички) само левият-шофьорски джам има финкция при задържане на бутончето около 2 секунди да се сваля сам до долу и да се вдига. Десният при мен си е "дурашки" и трябва да се държи копчето до края.

Сря Апр 19, 2006 7:34 pm
UNREAD_POST 
:arrow:

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

Сря Апр 19, 2006 8:02 pm
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
С две думи-само шофьорското стъкло може да се сваля и вдига автоматично,а на пасажера отдясно само се сваля автоматично,а вдигането става със задържане на бутона

Сря Апр 19, 2006 8:19 pm
Профил
UNREAD_POST 
10x :)

Сря Апр 19, 2006 9:00 pm
Кара кола
Кара кола

UNREAD_POST 
колеги мисля че бъркате нещо.на моятя брава и 2 те стъкла като задържиш копчето сами се вдигат или свалят

Чет Апр 20, 2006 6:36 pm
Профил
UNREAD_POST 
Абе то и на мен ми се струваше че само се вдигаше дясното но ме обедиха че само само се валя както е в момента :roll:

Чет Апр 20, 2006 6:42 pm
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
:offtopic:
аз искам да използвам темата да попитам има ли начин да се вдигат и спускат стъклата когато колата не е на контакт? при мен не става ако не е на контакт и това много ме дразни :(

Чет Апр 20, 2006 7:01 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 31 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3  Следваща