stef написа:
колегите от алфа форума лъжат , ако им гори 9-10 газ то колко ще е на бензин тогава 6 ли ? всичко е много относително особено когато става въпрос за градско каране но мисля че 12-13л е нормален разход за 100 кс автомобил
Колега не си изказвай толкова смело, защото именно моята кола дава разход около 10 и по малко на градско в София през лятото :!: Вярно се кара София-Банкя но всеки ден. Не я карам като пенсионер, но не съм и състезател, газовата е слагана в Италия (марката е Романо), (в България такова нещо не могат да направят) и колата не е пипана от роден майстор.
Досега съм минал 23000 км за 1 година и съм супер доволен. Зимата на -15 -20 градуса, колата даваше разход между 13-14 /100 като за сутрешно подгряване сипвам само 100 октанов Екоелда бензин.
На дълъг път при 90-100/7,5л при повече ентосязъм 130-160/9л. (това е мерено миналия понеделник София Пловдив).
Средно около 10 разход при нормално каране и пускане от време на време на климатик.
П.С. На бензин дава пак около 10/100 и повече, но инжекторите са ми запушени (така я купих) и не върви като хората.
П.С. Crusader дай меил да ти изпратя снимките, че нещо сайта на клуба не работи.
Честито Възкресение Христово!