Дата и час: Съб Сеп 27, 2025 1:39 pm

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 32 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща
Да си поговорим малко за политика... 

Ако изборите бяха скоро, за кой бихте гласували?
Коалиция за България /бившите комунисти/ 5%  5%  [ 2 ]
Национално движение Симеон Втори 10%  10%  [ 4 ]
Движение за права и свободи 0%  0%  [ 0 ]
Коалиция Атака 15%  15%  [ 6 ]
ОДС - СДС, ДП, Движение Гергьовден, БЗНС, НС-БЗНС, ДРОМ 12%  12%  [ 5 ]
Демократи за Силна България /Иван Костов/ 20%  20%  [ 8 ]
Български Народен съюз 2%  2%  [ 1 ]
Друга НЕ парламентарно представена партия 24%  24%  [ 10 ]
Няма да гласувам. Кво ми пука на мен това... 12%  12%  [ 5 ]
Общо гласове : 41

Да си поговорим малко за политика... 
Автор Съобщение
Мнение 
kiro_of_the_day написа:
...А че ги оставяме (ченгетата от ДПС) да управляват - това е защото хората не ходят да гласуват.

Съгласен! :36_2_25:

Вто Апр 18, 2006 5:22 pm
Член на клуба
Член на клуба
Аватар

Мнение 
Аз също не съм пропускал гласуване и смятам да не пропускам!
Не, че моят глас ще даде някакъв превес, но не мога да остана без мнение !
Ако не гласуваме, това не е протест, а просто оставяме друг да определя бъдещето ни!
Бих гласувал за ГЕРБ /вижда ми се надежден човека/ и затова съм посочил партия извън парламента!

Вто Апр 18, 2006 5:33 pm
Профил WWW
Напреднал шофьор на Фиатка
Напреднал шофьор на Фиатка
Аватар

Мнение 
Аз също винаги съм гласувал и на следващите избори пак ще гласувам.Обаче сега в анкетата не съм отговорил.тъй като сега не ми е до избори,а да отговоря с няма да гласувам ще си е откровена лъжа.

Вто Апр 18, 2006 5:59 pm
Профил
Мнение 
Ми аз бих гласувал за ГЕРБ, макар че като гледам какви хора по места влизат в партията...

Вто Апр 18, 2006 6:05 pm
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

Мнение 
Аз не обичам да споря по политически въпроси но тук гласувах за Царя , защото поне на мен ми се струва че това е единствената партия направила нещо за България дори и членството ни в НАТО! А като че ли и улиците ни бяха по закърпени от сега не мислите ли?

Вто Апр 18, 2006 6:49 pm
Профил
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

Мнение 
Брех... то и аз съм стругаро-фрезист, да взема да се пробвам за парламента ли, кво...? :o
Наистина СРАМ! А и не е само тоя Хюдетов Мехмедов whatever he is... :!:

Едно е вярно, както повечето са написали: Всички трябва да гласуват!

Но... за кого?!?!?
Няма за кого да се гласува...... Всички партийки мислят единствено за своето благо, никой не го е еня за народа.
Ето какво реално се случва е един 4 годишен мандат:

Година 1 = Лобиране, "далавиране", облагодетелстване, строене на партийни сгради (или реконструкция), оборудване на всички депутати с лъскави возила. Дремене с вестник в парламентарните чинове. Търсене на "конфликт" с друга партия, с цел самоизява и правене на впечатление в очите на избирателите.

Година 2 = Присвояване на всички възможни фондове и помощи от чужбина. Вдигане на депутатските заплати, вдигане цените на всички жизненоважни за народа услуги и средства за препитание и живот (понеже от ЕС било така). Развиване на всестранен частен бизнес, със средства предимно от държавния бюджет и регистриране на няколко фирми на чуждо физическо лице с цел точене на ДДС.
Изпращане на синове и дъщери в елитни колежи и университети в чужбина, купуване на автомобил или два-три, всеки от тях струващ поне 50 хиляди лева. Следват поне два вота на недоверие - отхвърлени с мнозинство.

Година 3 = Време за предприемане на нещо лично: закупуване на жилище или стореж на такова, вили по черноморието, строене на хотел в китно планинско градче или по морето, защото не остава много до края на мандата...

Година 4 = "Ах, забравих че трябваше да посещавам и парламента... Утре ще си купя вестник и ще отида да поспоря и да се скарам с някой чуждопартиец - да видят че върша работа". Парламентарни циркове и дебати, следват безброй и безчет заседания и парламентарни контроли в които "уж" се дискутират и обсъждат въпроси свързани с благото на родината и народа. Следва край на мандата, започва се подготовка за нови избори.

- Нещо пропуснахме ли? Ох да бе, трябваше за народа да помислим... Нищо, следващите като се наядат и нагушат както ние направихме, може да се сетят...

п.с.: В анкетата гласувах за БНС. Нямам точен избор, но със сигурност ще гласувам. Винаги гласувам, вече 15 години.
И ще продължавам да го правя, въпреки всичко което изтъкнах по-горе. Най-вече за да не влизат в парламента стругаро-фрезисти, манекени, артисти, ТВ водещи, моделиери, хомосексуални и други подобни твари.

Вто Апр 18, 2006 6:59 pm
Профил ICQ
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

Мнение 
Тази анкетата е предпоставка да се изпокараме в иначе коректния форум и мисля, че мястото й е в кошчето.

Вто Апр 18, 2006 7:57 pm
Профил
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

Мнение 
snake написа:
Тази анкетата е предпоставка да се изпокараме в иначе коректния форум и мисля, че мястото й е в кошчето.

Напълно те подкрепям тук не е мястото за политически теми а теми за Фиат автомобилите. :wink:

Вто Апр 18, 2006 8:03 pm
Профил
Мнение 
snake написа:

И аз така мисля.

Но като сме почнали - докато Българинът чака някой да го "оправи" - така ще е. Без значение кой е в парламента - Иван, Стоян или Хасан. Не повече от 5% от американците знаят кой ги управлява. Не ги и интересува. Защо ли?

А ако някой го интересува как съм гласувал - убежденията ми са десни.

Вто Апр 18, 2006 8:11 pm
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

Мнение 
Не мисля, че тази тема ще има добро развитие...Всеки да си гласува за този, за който смята, че е достоен за това. И аз съм на мнението, че всеки трябва да гласува, за да изрази позиция и отговорност. Най-малкото после като искаме отговорост на политиците за техните действия, да имаме основание да кажем "ние ви избрахме" и ние имаме право да ви дадем оценка (добра/лоша). Аз гласувах за НДСВ и пак бих го направил..Но дотук. За другите партий просто няма да е спортментско спрямо другите да коментирам и т.н. Но пак казвам не мисля, че има връзка между форума на фиат и политически въпроси.

Сря Апр 19, 2006 2:38 am
Профил
Мнение 
snake написа:

И аз така мисля. А пък поне според мен едва ли има нещо по-скучно от политиката... може би Канал 2001! :)

Сря Апр 19, 2006 10:24 am
Мнение 
Понеже се събраха доста мнения подкрепящи тезата, че тази тема е предпоставка да се изпокараме и
поради тази причина да бъде изхвърлена в коша, съм длъжен да взема отношение като модератор. А то е:
Тази тема е като всяка друга в раздел "Общи приказки" и създава предпоставки да се изпокараме
не по-малко и не-повече от скорошните теми за футболна клубна принадлежност.
Досега не се забелязват обаче такива тенденции, от което си правя изводите, че сме най-общо казано
"големи пичове". Ето защо засега считам, че темата трябва да си остане тук.

Поздрави
Винаги готов да ви "модне" :wink:
kiro_of_the_day

Сря Апр 19, 2006 10:32 am
Мнение 
Единствената ми молба и на мен е да няма етническа омраза в постовете защото според правилата такива постове трябва да се трият.

Сря Апр 19, 2006 10:40 am
Кара кола
Кара кола

Мнение 
Единствената по сериозна тема сте готови да я изхвърлите веднага. Аз невиждам досега някой с някого да се е скарал. Моля всеки който мисли, че заради темата ще се изпокараме да се обосновава. Значи според вас всики трябва да си мълчи, никой да не споделя нищо за държавата, никакви предложения и коментари... нали ние сме държавата? Вярно че това е автомобилен фен клуб но все пак темата не е в АВТО ЕЛЕКТРОНИКА а в Общи Приказки.
И съвсем измеждудругото да кажа само... посещавам много форуми вкл. и другите автомобилни, но Вие сте най-разбрани и сте ми най-симпатични. При другите е някак си детска работа.

Сря Апр 19, 2006 12:32 pm
Профил
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126

Мнение 
snake написа:

И аз съм с вас, но все пак аман от управляващи боклуци

Сря Апр 19, 2006 12:59 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 32 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща