Автор |
Съобщение |
peter
Член на клуба
Регистриран на: Вто Мар 15, 2005 2:31 pm Мнения: 206 Местоположение: София + Кройдън (в Лондон)
|
 karam Tipo 1.4
Карам Tipo 1.4. Много се радвам, че автомобилът ми е един от най-сигурните.
P.S.
Пратете някоя снимка да разгледам и да покажа на жената, че се вози в истинска кола, пък макар и не много нова.
_________________ Минимум електроника в колата = максимум възможности за "направи си сам" подобрения. (Безвъзвратно изгубено) Tipo 1.4 карбуратор 250 000km без ремонт на двигателя (значи скоро му беше време).
|
Вто Мар 15, 2005 3:44 pm |
|
 |
deqnak__
Кара кола
Регистриран на: Пон Мар 26, 2007 9:40 am Мнения: 260 Местоположение: София 13 Надежда
|
коцев написа: Какво е изпитал и Митко той сам си знай като е гледал какво става пред очите му.
Колега Коцев аз бях до Митко на предната седалка. незнам тук околните знаят ли какво бе докато гледаме колата как буквално се размазва и как се бавят момчетата да излязат от нея. незнам за брат ми, но на мен кръвта ми истина. Докато тичахме към тях само се молих да са живи и здрави. като ги видях, че са добре трудно се стърпях да не ревна. Коцев вие с вашия опит сте много полезни за висчки ни. Наистина глупаво е да си играем с човешкия живот. винаги съм бил против в нашия форум да се дискотира кой как се е "дърпал" къде е въртял гуми или незнам още какво. Момчета баба ми казва - дявола ни оре, ни копае. Нека не го дразним. Стани да си жив и здрав. Доста ни поуплаши 
_________________ Lancia Lybra - италиянската S класа. Lybra 1.9 JTD 105 HP
|
Вто Мар 15, 2005 4:05 pm |
|
 |
FIRE 8V
Фиат маниак
Регистриран на: Пет Ное 05, 2004 1:32 am Мнения: 570 Местоположение: Обект 9
|
:arrow:
Последна промяна FIRE 8V на Сря Мар 28, 2007 5:14 am, променена общо 2 пъти
|
Вто Мар 15, 2005 4:29 pm |
|
 |
Ferrari
|
 Re: karam Tipo 1.4
peter написа: Карам Tipo 1.4. Много се радвам, че автомобилът ми е един от най-сигурните. P.S. Пратете някоя снимка да разгледам и да покажа на жената, че се вози в истинска кола, пък макар и не много нова.
Погледни тази http://krasi.devel.mochanin.com/temp/snimki/IMG_0140.JPG
|
Вто Мар 15, 2005 9:08 pm |
|
 |
flx
Кара кола
Регистриран на: Съб Ное 06, 2004 10:52 am Мнения: 243 Местоположение: София 15 Младост
|
Малеее като гледам снимките направо ми става зле. Като си помисля колко пъти съм минавал по този път, и то на какво /на пръв поглед/ безобидно място. То там рядко се разминават две коли. Стани, колега невероятен касметлия си. Да си жив и здрав, и на всички във форума- безавариино! Катастрофата с каква скорост е станала?
_________________ FIAT MAREA - 1998г 1.6 16V elx
|
Сря Мар 16, 2005 12:01 pm |
|
 |
deqnak__
Кара кола
Регистриран на: Пон Мар 26, 2007 9:40 am Мнения: 260 Местоположение: София 13 Надежда
|
Ами мочето до Стани казва, че като го е предупредил за джипа, Стани е натиснал газта за да се прибере пред него. Но той най-добре може да каже. Все пак това е Tipo а се удря едва ли не в танк. Както други хора са казвали - от колата неостава нищо освен купе но хората са живи. Ето това е FIAT Tipo.
|
Сря Мар 16, 2005 7:16 pm |
|
 |
коцев
Напреднал шофьор на Фиатка
Регистриран на: Чет Ное 04, 2004 8:41 pm Мнения: 447 Местоположение: Ловеч
|
Гледайки потрошената кола предполагам че Стани си е бил сложил колана.Така ли е ??
_________________ Пунто 1.2 пълен инжекцион --ГОЛЯМАТА РАБОТА !!!
|
Сря Мар 16, 2005 11:23 pm |
|
 |
Ferrari
|
коцев написа: Гледайки потрошената кола предполагам че Стани си е бил сложил колана.Така ли е ??
Предните бяха с колани. Та сега се сещам още нещо. Колите ни са са с 5 комплекта колани а не с 2. Хайде да ползваме и 5-те. Определено има защо.
|
Сря Мар 16, 2005 11:37 pm |
|
 |
коцев
Напреднал шофьор на Фиатка
Регистриран на: Чет Ное 04, 2004 8:41 pm Мнения: 447 Местоположение: Ловеч
|
Това е нагледен пример че коланите помагат.Нека всеки сам си направи извода.
_________________ Пунто 1.2 пълен инжекцион --ГОЛЯМАТА РАБОТА !!!
|
Сря Мар 16, 2005 11:42 pm |
|
 |
peter
Член на клуба
Регистриран на: Вто Мар 15, 2005 2:31 pm Мнения: 206 Местоположение: София + Кройдън (в Лондон)
|
 crashtest
Вижте това.
http://www.crashtest.com/
Най-долу на страницата избирате марката и ви се показват резултатите от Crashtest.
FIAT са доста прилични като показатели дори най-древните модели от преди 1990. Само погледнете Chroma и Strada.
_________________ Минимум електроника в колата = максимум възможности за "направи си сам" подобрения. (Безвъзвратно изгубено) Tipo 1.4 карбуратор 250 000km без ремонт на двигателя (значи скоро му беше време).
|
Чет Мар 17, 2005 3:58 pm |
|
 |
Ferrari
|
Линка със снимките не работи затова ги качвам тук.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
|
Пет Фев 17, 2006 12:43 pm |
|
 |
ABARTH
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Сря Ное 16, 2005 3:06 pm Мнения: 168 Местоположение: Хасково
|
Аве хора тва тоя човечец е имал колям касмет БОГ буквавлно го обича :!:
искам да му пожелая искрено да се оправя бързо и кураж
_________________ Alfa Romeo 146 JTD
|
Пет Фев 17, 2006 8:37 pm |
|
 |
Crash73
Фиат маниак
Регистриран на: Чет Сеп 15, 2005 3:06 pm Мнения: 670 Местоположение: Добрич
|
Как е човекът, добре ли е вече?
Интересувам се, понеже "моята"катастрофа беше идентична. Втора година, а още не съм се възстановил напълно... Ако влиза във форума да драсне едно ЛС, ако желае.
Пет Фев 17, 2006 10:57 pm |
|
 |
Ferrari
|
Crash73 написа: Как е човекът, добре ли е вече? Интересувам се, понеже "моята"катастрофа беше идентична. Втора година, а още не съм се възстановил напълно... Ако влиза във форума да драсне едно ЛС, ако желае.
Човека не пише защото е в Африка. Напълно възстановен. Той не беше и пострадал много.
|
Съб Фев 18, 2006 12:20 am |
|
 |
deqnak__
Кара кола
|
Скоро ще стане годинка от тази случка. Бях забравил снимките. Но като ги видях и си спомних всичко тръпки ме побиха. Хора моля ви пазете се. Карайте с по-ниска скорост и пазете живота (своя и на хората около вас). Невероятен късмет имаха момчетата в Типото. Да са живи и здрави.
|
Чет Мар 02, 2006 5:41 pm |
|
|