Дата и час: Съб Сеп 27, 2025 3:45 pm

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 11 мнения ] 
Колко заблудени имало.. 
Автор Съобщение
Кара балканче
Кара балканче
Аватар

UNREAD_POST Колко заблудени имало..
:shock: Ровейки "натам-насам" попаднах на това :shock: : http://forum.all.bg/showthreaded.php/Cat/0/Number/1192076/an/0/page/1#Post1192076

Нед Апр 16, 2006 7:38 pm
Профил ICQ WWW
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

UNREAD_POST 
Смешници! Нищо конкретно не казват, само някви лафчета вадят...Е с такива хора можеш ли да се разбереш?

Нед Апр 16, 2006 8:29 pm
Профил
UNREAD_POST 
КУХИ ЛЕЙКИ,к'во да говорим.Особено ми беше интересен онзи смешник, дето на студено колата"палела като чакмак" а като загреела нямала палене.Ми сигурно е от електрониката на GM и BOSH в тази кола, великото немско качество.Или както казваше един мой приятел от един наш известен сервиз.Всичките проблеми в електрониката на една кола идват от BOSCH и GM.Все едно чета статии на тандема ХРАНОВ-ДИМИТРОВ от пършивото вестниче автопазар.

За великото немско качество труд може да се напише.. особено за съединителите им ментета "Борг&Бек"!

Нед Апр 16, 2006 11:08 pm
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
Ма сериозно ли?! Я дайте малко инфо като по-запознати, че така съм се надъхала едно Bravo да си купя, а тез ще ме откажат.

Нед Апр 16, 2006 11:09 pm
Профил ICQ
UNREAD_POST 
Аааа не така за GM. Има и FIAT с такова, а нито аз нито vesko.t се оплакваме.

Нед Апр 16, 2006 11:19 pm
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
последните няколко поста ги закопават ,но едва ли ще ги убедят

Нед Апр 16, 2006 11:25 pm
Профил
UNREAD_POST 
Mindzu написа:
Ма сериозно ли?! Я дайте малко инфо като по-запознати, че така съм се надъхала едно Bravo да си купя, а тез ще ме откажат.

Ми отказвай се Mindzu..лично моят "съвет" е голФче тройка за 5500-6000лв /93,94 година срещу някакво си Браво 97-98г.Ако прочетеш постовете в линка по-горе ще си направиш изводите.Особено в часта за двигателите.Пък и ще си по-така... тези италиански бангии не са престижни....Ей ама как го казах.."не са престижни".Така ми казваше един кьопек с Опел и 5 месеца не излезе от сервиза.
Всичко е майтап.. тук сме да си чешем езиците... и всичко е много относително.Колата е да се кара,обувките да се ходи с тях, писалката да се пише,храната да се яде и т.н.Зависи за какво ти трябва колата и колко пари имаш.Ако имах много пари бих си взел Тойта или Крома.Ама нямам толкоз и карам Пунто.

ПП.. може би съм малко отнесен в писането, но днес бях на Горублане.Трябваше да "скрия" от себе си 2-3 часа.Потресен съм, какво се предлага и на какви цени.Тъй като търсех джанти и тасове поглеждах и в "задните им дворове".. масово опаковки от масла "Приста",М-10D,"Верила"!Баси случката.
Една от най разпостранените коли, наред с голф тройка, беше ФИАТ..Браво/Брава."За бога братя не купувайте от там"!!!

Нед Апр 16, 2006 11:28 pm
UNREAD_POST 
Mindzu написа:

Взимай Bravo, че може да те изпреваря :yahoo 3:

Нед Апр 16, 2006 11:29 pm
UNREAD_POST 
muf_bi4 написа:
последните няколко поста ги закопават ,но едва ли ще ги убедят

постарахме се :)

Пон Апр 17, 2006 12:51 am
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

UNREAD_POST 
Току що го нахраних и аз... :mrgreen:

Анонимен 17/04/2006 00:43
Анонимен 17/04/2006 00:57

Пон Апр 17, 2006 1:02 am
Профил ICQ
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
А трябва ми за градско да си джиткам, да има нещо за каране. Я до село, я на някой събор :wink: Пък и за по-малко пари (3000-4000лв.) все пак сме нови в занаята, няма от самото начало да се гръмвам с нещо скъпо. :dontknow:

Пон Апр 17, 2006 10:31 am
Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 11 мнения ]