Дата и час: Съб Сеп 27, 2025 1:21 pm

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 59 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща
Депутат напада 22-годишен и дядо му на 76! Що за малоумие?! 
Автор Съобщение
Мнение 
коцев написа:
Ех тая пуста политика ??? Момчета Ботев го е казал още преди 150 години че лъжа и измама на таз пуста земя царува.Ни най малко защитавам тези от атака но и останалите смърдят та се къса. Първо питам се с какво ножче Чернев е напукал гумите .Може ли някой от вас така да извади джобно ножче и хоп да пробие тези дебели гуми на джипа ??? Той трябва да е носил тогава касапски нож. Днеска на обед дават интервю със стареца от болницата и той не си спомня да е имало такова счепкване.А че сина му и внука му са от ченгетата покрити две мнения няма. И председателя на парламента г-н Заеков веднага ги прие.Защо не прие журналиста дето му взривиха входа защо не прие родителите на двете убити момичета и защо същата тая полиция не залови техните извършители ами вдигна тупурдия за тия двамата. За мен всички до един в парламента са маскари . Ако има един свестен от тях то веднага би го напуснал.Та нека сами се сбият вътре и много ми се ще да гледам един такъв екшън в парламента :D

Разбира се, че истината може да се манипулира. Определено обаче нямам съмения, че депутатите са виновни, че защо тогава ще лъжат и дават различни показания? Нещастници... Само едно знам-видя ли пуста кола на Атака, или тв. СкОт определено ще им спусна гумите- най-малкото!

Пет Апр 14, 2006 4:56 pm
Мнение 
Vladim написа:
Само едно знам-видя ли пуста кола на Атака, или тв. СкОт определено ще им спусна гумите- най-малкото!

Малко е! Аз отдавна си търся за подобни нещасници олеом или олеум беше - концентрирана сярна киселина.
Една капка на предния капак и до няколко часа същата е "капнала" чак на земята - айде нов двигател

Пет Апр 14, 2006 5:03 pm
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

Мнение 
абе колеги, не позволявайте да ви манипулират толкова лесно. не забравяйте, че никой от нас не е бил там, за да дава такива крайни оценки за депутатите от атака (и аз не искам да взимам чиято и да е страна, но не можем да съдим, без да знаем 100% какво е станало)

а и не забравайте, че те за разлика от която и да е мутра или престъпник, те са избрани от НАС, пасивно или активно...

или както като лозунга "А ТИ ФИЯТАДЖИО ГЛАСУВАЛИ..."

Пет Апр 14, 2006 5:18 pm
Профил ICQ
Мнение 
charlie написа:
абе колеги, не позволявайте да ви манипулират толкова лесно. не забравяйте, че никой от нас не е бил там, за да дава такива крайни оценки за депутатите от атака (и аз не искам да взимам чиято и да е страна, но не можем да съдим, без да знаем 100% какво е станало)

а и не забравайте, че те за разлика от която и да е мутра или престъпник, те са избрани от НАС, пасивно или активно...

или както като лозунга "А ТИ ФИЯТАДЖИО ГЛАСУВАЛИ..."

Защо променят показанията си, колега? Ясно е, че Атака е черната овца в парламента и всеки гледа, как да ги злепостави. Не ми е ясно обаче, защо прасето дебело с вид на касапин е разказала няколко версии на случката?

Пет Апр 14, 2006 5:30 pm
Кара кола
Кара кола
Аватар

Мнение 
Чернев съм го виждал няколко пъти и по мое мнение малко му трябва да кипне.Обаче мен лично страшно много ме дразни субективността на някои от големите медии особено спрямо атака.Просто журналистите са си мафия и щом не сме били там, нямаме право да съдим който и да било!

Пет Апр 14, 2006 5:37 pm
Профил
Мнение 
Аз не искам да говоря за "Атака" и за кмета, че все ми идват едни фрази дето не са за пред хора.

Пет Апр 14, 2006 5:44 pm
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

Мнение 
"прасето дебело с вид на касапин" ми идва малко като оксиморон....
а иначе в бъгария всичко някакси е наопаки - депутатите ни се държат като мутри, мутрите имат протекции от държавата като депутати, а пък ние хората им гледаме сеира и си хабиме нервите, вместо да се стегне и да наравиме нещо (не зман какво точно, но много го искам :36_2_29: )

Пет Апр 14, 2006 5:45 pm
Профил ICQ
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

Мнение 
Ако колеги не беше вярна случката, и депутатите не са толкоз виновни, не смятате ли че от яд само са щели да обършат на момъка по един шамар и толкоз? Той сам ли си е строшил колата и си е нарязал гумата? Според мене си търсеха само някой да ги обвини в нещо такова. Оня Чернев само дето не е погнал да бие хората по улицата наред....
Не че оня пич не е виновен-сигурно ги е предизвикал! Ама чак пък толкоз!

Пет Апр 14, 2006 9:16 pm
Профил ICQ
Мнение 
charlie написа:
"прасето дебело с вид на касапин" ми идва малко като оксиморон....
а иначе в бъгария всичко някакси е наопаки - депутатите ни се държат като мутри, мутрите имат протекции от държавата като депутати, а пък ние хората им гледаме сеира и си хабиме нервите, вместо да се стегне и да наравиме нещо (не зман какво точно, но много го искам :36_2_29: )

Грешката е вярна! :)

Пет Апр 14, 2006 10:21 pm
Мнение 
http://focus-news.net/?id=h1038

NO COMENT

Пон Апр 17, 2006 6:49 pm
Мнение 
Да... на дневен ред е версия номер 3! Колко ли още ще има и целият парламент ще се занимава с тази глупост още сигурно месец! :evil: Днес бях на сутрешен блок на камерата зад Чернев... трябва да ви кажа, че с колегите си умряхме от смях! :mrgreen:

Пон Апр 17, 2006 6:52 pm
Мнение 
Защо?

Пон Апр 17, 2006 8:28 pm
Мнение 
gdd55 написа:
Защо?

"Моля, другарко! Болен ме накара да излъжа!" :mrgreen:

Пон Апр 17, 2006 10:49 pm
Мнение 
Аз не можах да го гледам не можеш ли някой клип да ми хвърлиш да се посмея и аз :)

Пон Апр 17, 2006 11:07 pm
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

Мнение 
Mitko написа:
Аз не искам да говоря за "Атака" и за кмета, че все ми идват едни фрази дето не са за пред хора.

Днеска в новините даваха как столичния кмет показа неумение да чете... и то детска приказка...

Пон Апр 17, 2006 11:15 pm
Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 59 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща