|
|
Дата и час: Съб Сеп 27, 2025 6:08 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Грандиозен рок-фестивал предстои в Ловеч!!!
Автор |
Съобщение |
stivst
Член на клуба
Регистриран на: Сря Авг 17, 2005 2:55 pm Мнения: 120 Местоположение: Ловеч
|
 Грандиозен рок-фестивал предстои в Ловеч!!!
ОФИЦИАЛНО СЪОБЩЕНИЕ ЗА МЕДИИТЕ #1
от 12.04.2006 г.
за допълнителна информация:
http://www.lovechrockfest.com
--------------------------------------------------------------------------------
Ловеч кани на безплатен купон феновете на рока в България
За първи път у нас специално за събитието идват метъл легендите Slade и Sweet
В пет поредни дни - 6, 7, 8, 9, 10 и 11 май в Ловеч ще се състои грандиозен рок-фестивал конкурс с участието на български, балкански и чужди рок банди. Входът за феновете е безплатен като за тях ще са организирани 2 палаткови лагера в града с всички необходими удобства за едноседмичен престой. С рок-феста и съпътстващите го културни и спортни мероприятия новосформираната фондация „Красив Ловеч”, „Литекс Комерс” и кметът Минчо Казанджиев ще поздравят Ловеч и гостите му с празника на града 11 май.
Сред гостите от чужбина са прочутите Uriah Heep, Nazareth, Smokie, Slade, Sweet, OPUS. Честта на българския рок ще защитават Щурците, Ахат, БТР, Сленг, Сафо и Те.
Останалите участници от Гърция, Турция, Сърбия, Румъния, Македония и България са включени в конкурсната програма на събитието. Всяка от рок бандите ще изпълни по две авторски песни, подготвени специално за фестивала. Рок ще оглася две сцени в квартал Вароша от 17 до 22 часа. Предвидени са награди за най-добра песен, най-добър аранжимент, текст, вокал. Наградният фонд наброява 17 000 евро. Призът за сценично поведение ще присъдят рок феновете като сами гласуват за своите фаворити. На 8 май от 17 до 19 часа ще се състои церемонията по обявяването на печелившите от фестивала и гала концерт на победителите.
Рок-фестът конкурс е първото събитие, организирано от новосформираната фондация "Красив Ловеч", чийто съучредители са Гриша Ганчев, кметът на Ловеч Минчо Казанджиев и още много местни представители на бизнеса и обществения живот. Основна цел на основателите й е развитието на инфраструктурни проекти и благотворителни инициативи в Ловеч и региона, а първото събитие в списъка е откриването на изцяло обновения хотел "Хисаря".
За допълнителна информация: www.lovechrockfest.com
_________________ FIAT Tipo 1.4i.e. 1995 г.
|
Чет Апр 13, 2006 3:48 pm |
|
 |
Ferrari
|
Ще се ходи в Ловеч.
|
Чет Апр 13, 2006 3:53 pm |
|
 |
kiro_of_the_day
|
|
Чет Апр 13, 2006 4:04 pm |
|
 |
коцев
Напреднал шофьор на Фиатка
Регистриран на: Чет Ное 04, 2004 8:41 pm Мнения: 447 Местоположение: Ловеч
|
КОЦЕВ ще ви очаква  Заповядайте!
_________________ Пунто 1.2 пълен инжекцион --ГОЛЯМАТА РАБОТА !!!
|
Чет Апр 13, 2006 11:15 pm |
|
 |
Crash73
Фиат маниак
Регистриран на: Чет Сеп 15, 2005 3:06 pm Мнения: 670 Местоположение: Добрич
|
Цитат: За първи път у нас специално за събитието идват метъл легендите Slade и Sweet
Хахаха - "метъл легенди"! Дори не съм ги чувал... :mrgreen:
Слейд са "клоуни" някакви ( http://freddie.spb.ru/rock/slade/images/bnbf.jpg ), а за "Суийт", Гугъл ми каза че са стил глем-рок... :twisted:
Това е рок-събитиеот на годината: http://www.monsters-of-rock.info/ 
Пет Апр 14, 2006 1:24 am |
|
 |
kiro_of_the_day
|
Да но нещо не разбрах кога, къде и кой? 
|
Пет Апр 14, 2006 9:15 am |
|
 |
polly_s
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Нед Окт 02, 2005 12:21 pm Мнения: 111 Местоположение: Елин Пелин
|
kiro_of_the_day написа: Да но нещо не разбрах кога, къде и кой? 
03. - 07. August 2006 - VARNA /Bulgaria (Black Sea)
open doors 01. - 09. August 2006
Price: 83,00 EUR; 99,00 Dollar; 160,00 Leva
>> Beer 0,5 L = 0,80 EUR - 1,50 EUR <<
camping for all Days: 8,00 EUR
parking for all Days 5,50 EUR / for one Day 1,50 EUR
ето кой..!
http://www.monsters-of-rock.info/artists.html
На Ловешкия рок фестивал... кой ше ходи?! ... аз бих се включила... на 10ти вечерта... и на 11ти...
Пет Апр 14, 2006 10:14 am |
|
 |
svetlion
Кара балканче
Регистриран на: Пон Ное 08, 2004 1:59 am Мнения: 46 Местоположение: София
|
 Аз
Аз ще отида...сериозно
_________________ http://album.2tpower.com/profile.php?uid=61
|
Съб Апр 15, 2006 6:18 pm |
|
 |
stivst
Член на клуба
Регистриран на: Сря Авг 17, 2005 2:55 pm Мнения: 120 Местоположение: Ловеч
|
Наистина са легенди. Може би не точно метъл-легенди, но не това е важно. И двете групи се прочуват още в края на 60-те години. Имат десетки албуми, стотици песни и концерти. И много хитове през годините. Наистина отдавна са минали зенита си, но завинаги остават в историята на рок-музиката. И е достойно за уважение тяхното творческо дълголетие, макар и с доста промени в титулярните състави. Заслужават да се видят на живо. Докато още съществуват.
А за Uriah Heep и Nazareth просто не виждам смисъл да пиша. Повече от легенди са. Който поне малко се интересува от рок-музика няма как да не се съгласи с това.
Иначе всеки си има право на мнение. Уважавам това. Аз пък например със сигурност не съм чувал за 99% от чалга изпълнителите. За които съм чул е поради факта, че човек едва ли би могъл да съществува със запушени уши.
Както и да е, събитието е уникално и всеки любител на рок-музиката ще го оцени по достойнство. Не забравяйте, че като бонус има и 6 големи български рок-групи!
_________________ FIAT Tipo 1.4i.e. 1995 г.
|
Пон Апр 17, 2006 9:18 am |
|
 |
polly_s
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Нед Окт 02, 2005 12:21 pm Мнения: 111 Местоположение: Елин Пелин
|
твърде вероятно... ще бъда там в четвъртък вечерта..!  Хич не би ми се понравило... да се появят препятствия... и засега.. всичко е ок.., ноо... има още доста време до тогава..!  ... та кой друг?!? ... кога?! ... как?!? 
Пон Май 01, 2006 10:20 pm |
|
 |
hit-ko
Член на клуба
Регистриран на: Нед Мар 06, 2005 3:12 pm Мнения: 2046 Местоположение: Ямбол
|
stivst написа: Наистина са легенди. Може би не точно метъл-легенди, но не това е важно. И двете групи се прочуват още в края на 60-те години. Имат десетки албуми, стотици песни и концерти. И много хитове през годините. Наистина отдавна са минали зенита си, но завинаги остават в историята на рок-музиката. И е достойно за уважение тяхното творческо дълголетие, макар и с доста промени в титулярните състави. Заслужават да се видят на живо. Докато още съществуват. А за Uriah Heep и Nazareth просто не виждам смисъл да пиша. Повече от легенди са. Който поне малко се интересува от рок-музика няма как да не се съгласи с това. Иначе всеки си има право на мнение. Уважавам това. Аз пък например със сигурност не съм чувал за 99% от чалга изпълнителите. За които съм чул е поради факта, че човек едва ли би могъл да съществува със запушени уши. Както и да е, събитието е уникално и всеки любител на рок-музиката ще го оцени по достойнство. Не забравяйте, че като бонус има и 6 големи български рок-групи!
А бе толкова легенди накуп, кога ще видим вече!!! Аз живот и здраве, ще гледам да не започнат без мен!
_________________ FIAT-SPORT
|
Пон Май 01, 2006 10:43 pm |
|
 |
stenli
Кара кола
Регистриран на: Вто Сеп 13, 2005 8:33 pm Мнения: 310 Местоположение: Велико Търново
|
На 11 май може да спретнем една импровизирана срещичка на бира и рок в Ловеч
|
Пон Май 01, 2006 10:51 pm |
|
 |
коцев
|
Заповядайте момчета.  Днеска гледам че едната централна улица дето я асвалтираха през декември миналата година / и то от една Пловдивска фирма която докарва асвалта от Карлово през беклемето а тук си имаме асвалтобаза на 12км от града / сега е отново пред ремонт заради тоя рокфестивал.Отново е разкопана защото беше дупка до дупка и отново ги запълват.Така че до петък събота се надявам да са запълнени и да бъдете посрещнати добре.
Действително би могло и да се съчетае една среща на любителите на марката Фиат.
|
Пон Май 01, 2006 10:52 pm |
|
 |
Fiat 127
|
Господин Коцев, като виден представител на ловешкия род на семейството на Фиат ако мога да ви запитам дали няма да са затворени някой улици в града заради този рок фестивал? И имали по пътя Ловеч Плевен дупки, че ще ме водят във вашият край събота и неделя. А май и на диско и кръчма ще ме водят около Вароша някаде ама мисля да съм с колата поне на отиване. Благодаря предварително.
|
Чет Май 04, 2006 2:13 pm |
|
 |
коцев
|
По пътя от Ловеч до Плевен всичко може да мине .Може да мине алтилерия може да минат аероплани може да мине и кавалерия само пехота не може да мине защото на пътя има куче
Сега сериозно .Във Вароша ще се състои този рок фестивал така че там с колата едва ли ще припариш.Вчера се опитах да намеря къде да преспят едни колеги от Пловдив но се оказа че в радиус от 30 км около Ловеч всичко е заето. Така че вероятно лудницата ще е голяма.Предполагам че полицията ще се погрижи да има места където да се оставят колите под наблюдение . Ще се опитам да разбера нещо по подробно и ще пиша.За всеки случай ви давам двата си телефона ако нещо някой закъса от тия дето сме във форума да ви помогна.
0897 94 35 98 0887 99 66 45 Иван Коцев 
|
Чет Май 04, 2006 4:16 pm |
|
|