Дата и час: Съб Сеп 27, 2025 5:59 pm

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 59 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща
Депутат напада 22-годишен и дядо му на 76! Що за малоумие?! 
Автор Съобщение
UNREAD_POST 
Dedra 2.0 написа:
Принципно съм твърдо зад идейте на Волен Сидеров,но тези изцепки които се нароиха около него започват да ме изнервят.Както винаги в България - Добър замисъл - Лошо изпълнение.Трябва затвор за тези.Трябва да се свали депутатския имунитет.Иначе Волен си е прав за политиката която води.Подкрепям го! :mrgreen:

Волен е един болен мозък. Използва тактика подробно описана в "Моята борба". Тези политически приоми вече не могат да се използват, защото няма социалната налгаса за тях. Повече от това което направи на този етап няма да постигне

Пон Апр 10, 2006 3:06 pm
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

UNREAD_POST 
Замислете се малко... Волен няма идея за разрешаване на нито един от проблемите за които говори!
Той само констатира до болка познатите проблеми и ни нахъсва срещу циганите...
Едва ли на някой му е приятно съвместното съжителство с тази малцинствена група, но не е този начина, по който да се оправят нещата... не е толкова лесно!
Лошото е че заради неговата коалицийка могат да погледнат зле на нас в Европа... Дано не става така!
И дано на следващите избори хората не сглупят по същаия начин!

Пон Апр 10, 2006 4:08 pm
Профил ICQ
UNREAD_POST 
Ееее, ама бива така да си пишете просто заради писането :roll:
Първо, в никакъв случай не защитавам Волен Сидеров, Павел Чернев или "Атака".
Но има едно голямо "НО".
Всеки незапознат с участниците в така разигралата се случка веднага би останал с впечатление, че Павел Чернев, който действително има мутренски вид, е пребил безпричинно 22-годишен и възрастния му дядо просто ей така.

Ама чакайте малко, знаете ли таткото на въпросния 22-годишен кой е?
Знаете ли, че е собственик на хотел "Холидей парк" в Златни пясъци, участва като собственик или управител в 6 фирми, занимаващи се с туризъми търговия??? Член е на управителни съвет на сдружение "Съюз на собствениците за развитие на Златни пясъци". Кара Мерцедец ML420 (сребрист). А и знаете ли, че по време на случката (инцидента) джипът на бащата се е движел пред колата на сина? Управляван баш от таткото. И защо ли си мисля, че като е станало някакво спречкване 22-годишният, окрилен от парите на татко си, е скочил с думи от сорта на "Ти знаеш ли аз кой съм, ве?".
Освен това много добре трябва да сте наясно, че БТВ, откъде е копи/пейстнат първия пост в тази тема, определено недолюбват "Атака". Освен това е срязана сама една гума, а не и четирите.

Пон Апр 10, 2006 5:04 pm
Кара балканче
Кара балканче
Аватар

UNREAD_POST 
Mazgarev има Воленчо идея ама още го е страх да я каже :twisted: Не сме готови за нея :idea: Ще се случи рано или късно.Виж какво става из Кърджали - разни партии за независимост на турците и т.н. Докато го има Доган,ще го има и Волен.Проблема е в мършата около Волен която влезе в парламента чрез неговата партия.

Пон Апр 10, 2006 5:07 pm
Профил YIM
UNREAD_POST 
Paparac написа:
Първо, в никакъв случай не защитавам Волен Сидеров, Павел Чернев или "Атака".
Но има едно голямо "НО".
Всеки незапознат с участниците в така разигралата се случка веднага би останал с впечатление, че Павел Чернев, който действително има мутренски вид, е пребил безпричинно 22-годишен и възрастния му дядо просто ей така.

Ама чакайте малко, знаете ли таткото на въпросния 22-годишен кой е?
Знаете ли, че е собственик на хотел "Холидей парк" в Златни пясъци, участва като собственик или управител в 6 фирми, занимаващи се с туризъми търговия??? Член е на управителни съвет на сдружение "Съюз на собствениците за развитие на Златни пясъци". Кара Мерцедец ML420 (сребрист). А и знаете ли, че по време на случката (инцидента) джипът на бащата се е движел пред колата на сина? Управляван баш от таткото. И защо ли си мисля, че като е станало някакво спречкване 22-годишният, окрилен от парите на татко си, е скочил с думи от сорта на "Ти знаеш ли аз кой съм, ве?".
Освен това много добре трябва да сте наясно, че БТВ, откъде е копи/пейстнат първия пост в тази тема, определено недолюбват "Атака". Освен това е срязана сама една гума, а не и четирите.

Браво най-накрая а разберем какво е станало
Ама глей само една история колко е важно по какъв начин се разказва.Тия от БТВ както я разказаха горките дядо и внученце, апък те били поредните лайна дето изкрадаха БЪЛГАРИЯ другият път да им ръгнат и по един нож в гърлото :)

Пон Апр 10, 2006 5:32 pm
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126

UNREAD_POST 
Paparac написа:
...

Да понапиша и аз малко. Има истина и в твоите думи, но предполагам, че цялата истина е както винаги по средата. Ако някакви мутри просто са скочили на В.С., а той е гледал невинно, едва ли щеше да си измисля тия небивалици за атентата, а по-скоро щеше да реве навсякъде, че некви хулигани не са го познали. По-скоро мисля, че взаимно са си показвали по пътя кой е по-по-най и сега си прехвърлят топката. Най-тъжното в тази история е, че ако някой обикновен човек беше замесен в такава история, щеше да си отнесе шамарите - или от недосегаемите депутати или от още по-недосегаемите мутри. Каквито са ни политиците, такива са ни и бизнесмените, такава ни е и държавата - смотана и шибана ...

Пон Апр 10, 2006 6:21 pm
Профил
UNREAD_POST 
Като я подхванем политиката ще се изпокараме набързо! Факт е, че Волен натиска точно там, където на голяма част от хората им се иска! Друг е въпроса дали е с правилните методи.

Пон Апр 10, 2006 6:22 pm
Кара кола
Кара кола

UNREAD_POST 
Просто великите депутатчета са имали лошия късмет да натупат сина и бащата на не случаен човек. Иначе тая случка изобщо можеше и да не се разбере

Пон Апр 10, 2006 6:29 pm
Профил ICQ YIM
UNREAD_POST 
stenli написа:
Просто великите депутатчета са имали лошия късмет да натупат сина и бащата на не случаен човек. Иначе тая случка изобщо можеше и да не се разбере

Абсолютно! Затова ще се кефя да си получат заслуженото пишман депутатите!

Пон Апр 10, 2006 11:24 pm
Фиат маниак
Фиат маниак

UNREAD_POST 
Волен си е волна душица.. какво се връзвате на медиите.

Пон Апр 10, 2006 11:35 pm
Профил
UNREAD_POST 
Sven написа:
Да бе да пълни глупости! Чудат се как да набедат Волен, взимат ни за овце.

Някои наистина са овце... (нищо лично).

Познавам Волен Сидеров още от времето, когато беше председател на Клуба за гласност и демокрация в Ямбол (в края на 89-та), а аз и други мои съученици бяхме членове. Тези клубове след няколо месеца прераснаха в СДС, но тогава "от по-горе" разбраха що за птица е Волен и го изритаха да не им мърси съюза.
Човекът има маниакално желание за власт, и премина през няколко различни идеологии, докато попадна на най-популистката и я яхна, за да влезе във властта.
Някой може ли да ми каже една единствена идея на Волен, която да помогне с нещо на България? Освен че почти всяко от неговите изказвания може да ни въвлече в гражданска война, от която никой няма нищо да спечели (с изключение на ограничен кръг "политици").

Чет Апр 13, 2006 7:47 pm
Кара ролкови кънки
Кара ролкови кънки
Аватар

UNREAD_POST 
колеги тия от атака са ненормални , особено чернев, аз незнам няма ли даржава или нормални хоро та ги накарат да се поогледат и да спрат с малоумщините, щото за аткива като атака само 4 ти км javascript:emoticon(':shock:')
Shocked

Чет Апр 13, 2006 8:45 pm
Профил
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

UNREAD_POST 
Не знам на това момче кой му е бащата, но ако аз имах син, и Павел Чернев и Волен са го били, щях да съм на покрив с пушка сега. Не бих го убил, обаче евнух щях да оставя поне по-голямата свиня от двамата. Те не са ли управници? Ако това беше в Германия, сега щяха да са в затвора, арестувани 1 час след обаждане от потърпевшите. Така се прави за да няма накърняване на името на държавна институция. А те - имунитет имали...

Чет Апр 13, 2006 10:48 pm
Профил ICQ
Напреднал шофьор на Фиатка
Напреднал шофьор на Фиатка
Аватар

UNREAD_POST 
Ех тая пуста политика ??? Момчета Ботев го е казал още преди 150 години че лъжа и измама на таз пуста земя царува.Ни най малко защитавам тези от атака но и останалите смърдят та се къса. Първо питам се с какво ножче Чернев е напукал гумите .Може ли някой от вас така да извади джобно ножче и хоп да пробие тези дебели гуми на джипа ??? Той трябва да е носил тогава касапски нож. Днеска на обед дават интервю със стареца от болницата и той не си спомня да е имало такова счепкване.А че сина му и внука му са от ченгетата покрити две мнения няма. И председателя на парламента г-н Заеков веднага ги прие.Защо не прие журналиста дето му взривиха входа защо не прие родителите на двете убити момичета и защо същата тая полиция не залови техните извършители ами вдигна тупурдия за тия двамата. За мен всички до един в парламента са маскари . Ако има един свестен от тях то веднага би го напуснал.Та нека сами се сбият вътре и много ми се ще да гледам един такъв екшън в парламента :D

Чет Апр 13, 2006 11:10 pm
Профил ICQ
Фиат маниак
Фиат маниак

UNREAD_POST 
Чисто технически погледнато, не е чак толкова трудно да се среже гума. Разбира се не откъм грайфера, а отстрани. Там кордажа е текстилен а гумата е тънка. Има разбира се и телен кордаж, но той е само по обиколката на гумата. Можете да опитате (следствен експеримент :D ) ако ви се намира някоя стара гума в мазето. Сигурен съм че дори и с тъпо джобно ножче ще стане. Интересен е въпроса и защо са спукани само 3 от четирите гуми. Аз лично предполагам, че въпросният господин, поради силно наднорменото си тегло, просто се е задъхал да тича около колата и е предпочел да се заеме със шофьора. :twisted:

Пет Апр 14, 2006 1:38 am
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 59 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща