|
|
Дата и час: Пон Юли 07, 2025 10:48 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 12 мнения ] |
|
Автор |
Съобщение |
tomazo
Фиат фанатик
Регистриран на: Пон Сеп 26, 2005 1:51 pm Мнения: 838 Местоположение: София,Люлин
|
 СЕРВИЗА НА hit-ko !!!
Изключително съм доволен от сервиза на Христо в Ямбол ,искрено го препоръчвам на всеки, на който му се наложи !
Страхотни хора ,специалисти ,условия и грижи за вашата кола !
Едва ли някой се нуждае от нещо повече !
_________________ фиатче Браво 2.0
|
Пон Апр 10, 2006 10:42 am |
|
 |
alex12
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Вто Яну 03, 2006 7:54 am Мнения: 159 Местоположение: София 02 Красно Село
|
Крайно време е да направи един филиал в София.Ние ще помагаме ,каквито сме спецове в този форум.Поне ще знаят хората от клуба къде да правят ремонтите си.
_________________ Темпра 1.6-карб.-бързина на разумна цена.
|
Пон Апр 10, 2006 10:49 am |
|
 |
tzetzo_slavista
Кара кола
Регистриран на: Пет Авг 19, 2005 5:56 pm Мнения: 287 Местоположение: Бъкстон
|
alex12 написа: Крайно време е да направи един филиал в София
И аз така казвам.Само от форума ще му осигурим достатъчно работа 
_________________ Fiat Punto 1.7 TD
|
Пон Апр 10, 2006 3:27 pm |
|
 |
wwweb
|
Дайте адрес нещо, тези дни си мислех да се дигна до Ямбол щото ми писна от "специалисти" ...
Последна промяна wwweb на Пон Апр 10, 2006 5:02 pm, променена общо 1 път
|
Пон Апр 10, 2006 4:31 pm |
|
 |
tomazo
Фиат фанатик
Регистриран на: Пон Сеп 26, 2005 1:51 pm Мнения: 838 Местоположение: София,Люлин
|
wwweb написа: Дайте адрес нащо, тези дни си мислех да се дигна до Ямбол щото ми писна от "специалисти" ...
Христо (Hit-ko) - 046/66 33 00 - Автокомплекс Фиат – Ямбол.
според мене ,ще е добре да му звъннеш предварително !!
|
Пон Апр 10, 2006 5:00 pm |
|
 |
val_mcrae
Фиат маниак
Регистриран на: Пон Ное 21, 2005 11:04 am Мнения: 567 Местоположение: Карлово
|
И аз мога да потвърдя че при hit-ko всичко е качествено. Отзова се когато го помолих за масло и филтри и то на много добри цени за което му благодаря.
|
Пон Апр 10, 2006 7:37 pm |
|
 |
tomazo
Фиат фанатик
|
За пореден път намерих спасение в сервиза на Hit-ko ! Скъсах ремък на Карлово ,за мое щастие не ангренажен .Обадих се на Христо ,който размести цялата си програма от коли ,работа и т.н. за да може да ми оправят колата и да се прибера в София... в рамките на един ден ,ми смениха всички ремъци ролки и т.н. и 40 000 км.вече няма да ги мисля тези неща.Като се има предвид ,че частите са качествени ,на страхотно цени и перфектно свършена работа ,можеме само да съжаляваме ,че сервиза не е в София ,но тези които са близко пък са късметлии
Още един път ,поздрави и едно голямо Благодаря на Hit-ko !
|
Чет Апр 13, 2006 10:36 am |
|
 |
Ferrari
|
tomazo написа: За пореден път намерих спасение в сервиза на Hit-ko ! Скъсах ремък на Карлово ,за мое щастие не ангренажен .Обадих се на Христо ,който размести цялата си програма от коли ,работа и т.н. за да може да ми оправят колата и да се прибера в София... в рамките на един ден ,ми смениха всички ремъци ролки и т.н. и 40 000 км.вече няма да ги мисля тези неща.Като се има предвид ,че частите са качествени ,на страхотно цени и перфектно свършена работа ,можеме само да съжаляваме ,че сервиза не е в София ,но тези които са близко пък са късметлии Още един път ,поздрави и едно голямо Благодаря на Hit-ko !
Аз планувам посещение на този сервиз през Май. Пътя е нищо за качеството което мисля, че ще получа. Засега не съм ползвал услугите на сервиза, но съм много доволен от изпратените ми части.
|
Чет Апр 13, 2006 10:43 am |
|
 |
tomazo
Фиат фанатик
|
Mitko аз вече за 2-ри път го ползвам сервиза ,единият път за нови амортесьори ,2-рия за ремъците .
А пътя до там е 330 км. Идеален е за каране ,Ямбол е красив град ,а в сервиза просто обичат фиатите !
|
Чет Апр 13, 2006 11:40 am |
|
 |
Nino
|
Mitko написа: Аз планувам посещение на този сервиз през Май. Пътя е нищо за качеството което мисля, че ще получа. Засега не съм ползвал услугите на сервиза, но съм много доволен от изпратените ми части.
И аз планирам да ходя тогава. :mrgreen:
|
Чет Апр 13, 2006 12:15 pm |
|
 |
val_mcrae
Фиат маниак
Регистриран на: Пон Ное 21, 2005 11:04 am Мнения: 567 Местоположение: Карлово
|
tomazo написа: За пореден път намерих спасение в сервиза на Hit-ko ! Скъсах ремък на Карлово ,за мое щастие не ангренажен .Обадих се на Христо ,който размести цялата си програма от коли ,работа и т.н. за да може да ми оправят колата и да се прибера в София... в рамките на един ден ,ми смениха всички ремъци ролки и т.н. и 40 000 км.вече няма да ги мисля тези неща.Като се има предвид ,че частите са качествени ,на страхотно цени и перфектно свършена работа ,можеме само да съжаляваме ,че сервиза не е в София ,но тези които са близко пък са късметлии Още един път ,поздрави и едно голямо Благодаря на Hit-ko !
Ами ето за това трябва да си имаме телефоните ! Бил си в Карлово и е можло да ти помогна с каквото мога!
|
Чет Апр 13, 2006 10:04 pm |
|
 |
tomazo
Фиат фанатик
|
по точно бях в едно село до Карлово -Каравелово ,имам къща там :mrgreen:
В интерес на истината изобщо не се замислих ,че има накой от форума наблизо !!
|
Пет Апр 14, 2006 12:57 am |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 12 мнения ] |
|