|
|
Дата и час: Съб Сеп 27, 2025 8:26 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
въпрос за софтуер на телефон
Автор |
Съобщение |
blader
Кара кола
Регистриран на: Пон Май 02, 2005 2:08 pm Мнения: 326 Местоположение: София
|
pugsy написа: днес тръгна една от програмките wiswup32 с последната версия на софтуера всичко си вървеше по план но на 98% тока изгасна :evil: и сега няма включване на телефона дали може да се направи
Пич не искам да те плаша, ама според мен забрави за тоя телефон :roll: . Не съм попадал в подобан ситуация но в инструкциите за ROM upgrade на какъвто и да ром пише - Внимавай да не спре тока по време на операцията, ако това се случи ром-а вече е в миналото няма оправяне., аз за това такива операции правя само през лаптоп, поне тока като спре батерията държи :roll:
_________________ FIAT Bravo 1.6 16V '97
|
Сря Апр 12, 2006 6:41 pm |
|
 |
pugsy
|
би трябвало да има начин,преди имах S35 един пич искаше да му смени пак софта но пак се получи подобна изцепка,но го оправи някак ви,но не разбрах как,а и това беше преди 4 години
|
Сря Апр 12, 2006 6:53 pm |
|
 |
gdd55
|
 Re: въпрос за софтуер на телефон
Sev брат я кажи някой такъв линк и за 6230 че с тоя бъглясъл софтуер ми писна зверски :evil:
|
Сря Апр 12, 2006 7:59 pm |
|
 |
bright
Кара кола
Регистриран на: Съб Сеп 17, 2005 12:59 pm Мнения: 230 Местоположение: Варна
|
pugsy написа: би трябвало да има начин,преди имах S35 един пич искаше да му смени пак софта но пак се получи подобна изцепка,но го оправи някак ви,но не разбрах как,а и това беше преди 4 години
Може да стане по следната процедура - намираш отнякъде BIN файл с съдържанието EEPROM-a, след това разпояваш последния и го закачаш на програматор, после обратно в телефона. Необходимо е обаче да разполагаш със поялник с горещ въздух и със съответния накрайник, както и на програматор + солиден опит в областта хардуера. Моя личен съвет е да си потърсиш друг подобен телефон втора употреба - със сигурност ще ти излезе по-евтино! А ако обаче искаш да се учиш - това е идеален случай.
_________________ Брава 1.6 16V ELX
Пунто 1.2 60 S.S.Cult - на жената
|
Сря Апр 12, 2006 8:50 pm |
|
 |
Dedra 2.0
Кара балканче
Регистриран на: Пон Авг 01, 2005 3:44 pm Мнения: 49 Местоположение: Пловдив
|
На страницата на сименс софтуер за телефона с най-новата версия на софтуера + cable suit - софтуер за кабела за данни на телефона.Форматира го целия и записва новото меню.Моя е сименс м 55 и съм му го сложил - от тогава спря да изгасва сам.Не ми се рови сега за сайта ама питай чичо Гуугъл.Има доста неща за даунлоуд от там.Успех.
|
Чет Апр 13, 2006 9:37 pm |
|
 |
Stilo
|
Братко, донеси ми телефона - ще го оправя и да не се мъчиме по Нета да даваме съвети кое-как...
|
Чет Апр 13, 2006 10:03 pm |
|
 |
pugsy
|
stilo: много ти благодаря за това че искаш да ми помогнеш но както каза един колега по горе-искам да се науча
ще съм много благодарен на някой да ми обясни по подробно как става номера
|
Чет Апр 13, 2006 11:30 pm |
|
 |
Stilo
|
То да беше само до "номера" щеше да си се оправил вече, но май се налага да се среже тест-пойнта, за да можеш вече да качиш фърмуера. Затова май мойто предложение е най-удачното и животоспасяващо за телефона ти.
Иначе успех!
|
Чет Апр 13, 2006 11:53 pm |
|
 |
pugsy
|
това ли се кълца
|
Пет Апр 14, 2006 12:05 am |
|
 |
Stilo
|
Само да ти спомена че се реже под микроскоп...
че отдолу има още два слоя....
|
Пет Апр 14, 2006 9:22 pm |
|
 |
pugsy
|
въпроса ми е
какъв софтуер и къде мога да го намеря
|
Пет Апр 14, 2006 11:01 pm |
|
 |
sev
Фиат идол
Регистриран на: Сря Авг 24, 2005 4:41 pm Мнения: 2041 Местоположение: София
|
 Re: въпрос за софтуер на телефон
gdd55 написа: Sev брат я кажи някой такъв линк и за 6230 че с тоя бъглясъл софтуер ми писна зверски :evil:
не знам
но при Нокиа нещата не са толкова лесно достъпни
и процедурата в домашни условия е доста трудна
Съб Апр 15, 2006 8:36 am |
|
|