Дата и час: Чет Юни 19, 2025 1:47 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 41 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3  Следваща
Неделя - 16.04: предложение за среща с консултативна цел 
Автор Съобщение
Член на клуба
Член на клуба
Аватар

UNREAD_POST Неделя - 16.04: предложение за среща с консултативна цел
Здравейте колеги.
Питах се, може ли да предложа, тази неделя - 16.04 да се организира среща, на която да се отворят капаците, поогледат кой какво си има и по-знаещите да дадат на невежите като мен някои друг съвет:) Лично аз имам няколко наболели проблема, един познат поогледа Типото, каза ми горедолу какво и каде му трябва, ма бих искал някой с фиаткаджия да си каже мнението по-конкретно:)
Предлагам за тази неделя, въпреки чеще е цветница, ма следващата е Великден, а по-следващата всеки знае каде ще е купона, а надали на някои тогава ще са с желание да се омажат с масло и калчица :wink: Та ако има ентусиасти да предложат няке местенце.

Вто Апр 11, 2006 4:41 pm
Профил ICQ
UNREAD_POST Re: Неделя - 16.04: предложение за среща с консултативна цел
bubachko написа:
Здравейте колеги.
Питах се, може ли да предложа, тази неделя - 16.04 да се организира среща, на която да се отворят капаците, поогледат кой какво си има и по-знаещите да дадат на невежите като мен някои друг съвет:) Лично аз имам няколко наболели проблема, един познат поогледа Типото, каза ми горедолу какво и каде му трябва, ма бих искал някой с фиаткаджия да си каже мнението по-конкретно:)
Предлагам за тази неделя, въпреки чеще е цветница, ма следващата е Великден, а по-следващата всеки знае каде ще е купона, а надали на някои тогава ще са с желание да се омажат с масло и калчица :wink: Та ако има ентусиасти да предложат няке местенце.

Аз съм за и може мястото да е отново до Исул.

Вто Апр 11, 2006 4:46 pm
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

UNREAD_POST 
Трябваше да дойдеш на предишното такова събиране. Аз лично съм доволен, научих доста от по-знаещите.

Вто Апр 11, 2006 5:34 pm
Профил ICQ
UNREAD_POST 
тази неделя ще мина и аз ако има сбирка... че имам едни питания за едни датчици ..
то верно че имам два датчика на кръст в колата ама единия като не работи и се нервя :36_2_49:

Вто Апр 11, 2006 5:43 pm
Член на клуба
Член на клуба
Аватар

UNREAD_POST 
geshabeli написа:
Трябваше да дойдеш на предишното такова събиране. Аз лично съм доволен, научих доста от по-знаещите.

Ми за мое много голямо съжаление, тогава точно Фичо беше обездвижен... А неразбиращ, само да дойда, да зяпам и да се опитам да обясня на някой какво му е точно, а то със сигурност не е едно (със сигурност почти вече съм убеден, че може да е съвсем друго), Съжалявам, ако на някой му се струва глупаво извинение :? По принцип съм схватлив, ма чак пък толкова:) още ме няма толкова с колите, че да помна съветите на всички :o

Вто Апр 11, 2006 5:56 pm
Профил ICQ
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

UNREAD_POST 
Виж къде се събрахме миналия път, има и снимки: viewtopic.php?t=5356
и направо мини към тази тема за да се разбирам кой ще идва...

Вто Апр 11, 2006 6:48 pm
Профил ICQ
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

UNREAD_POST 
bubachko написа:
geshabeli написа:

Ми за мое много голямо съжаление, тогава точно Фичо беше обездвижен... А неразбиращ, само да дойда, да зяпам и да се опитам да обясня на някой какво му е точно, а то със сгурност не е едно (със сигурност почти вече съм убеден, че може да е съвсем друго), Съжалявам, ако на някой му се струва глупаво извинение :? По принцип съм схватлив, ма чак пък толкова:) още ме няма толкова с колите, че да помна саветите на всички :o

Ами аз съм също така. От двигатели малко разбирам, но по другото съм по-добре. Вече съм разглобил 80% от купето на тая кола :) И съм сигурен че и ти ще знаеш нещо дето е специфично за твоята кола.

Сря Апр 12, 2006 9:42 am
Профил ICQ
Модератор
Модератор
Аватар

UNREAD_POST 
как да си докараме само 220в?
някой има ли генератор?

Аз има вече работеща Виза и Осцилоскоп (и незнам как се мери с него ), но са на 220в..................
Майка ми живее във високия блок ама на 11етаж и няма как да се пусне кабел....:(
А за такива случаи е много полезна тази виза_унискан.

Сря Апр 12, 2006 9:02 pm
Профил
UNREAD_POST 
1115 написа:
някой има ли генератор?

Аз има вече работеща Виза и Осцилоскоп (и незнам как се мери с него ), но са на 220в..................
Майка ми живее във високия блог ама на 11етаж и няма как да се пусне кабел....:(
А за такива слуяаи е много полезна тази виза_унискан.

Имам осцилоскоп на батерии.

Сря Апр 12, 2006 11:34 pm
Фиат идол
Фиат идол

UNREAD_POST 
Mitko написа:
1115 написа:
някой има ли генератор?

Майка ми живее във високия блог ама на 11етаж и няма как да се пусне кабел....:(

еййй ако го и вземеш ще си супер:) между другото смятам да дойда, само не разбрах от колко часа е? ако трябва мога да донеса удължители, но не знам от 11 етаж дали ще стигнат, мисля че ще стигне трябва да видя колко метрови са. ако не е неудобно все пак да се точни ток от жената:) а тази виза унискен за какво е

Пет Апр 14, 2006 11:56 am
Профил
UNREAD_POST 
pakumba написа:
Mitko написа:
1115 написа:
някой има ли генератор?

еййй ако го и вземеш ще си супер:) между другото смятам да дойда, само не разбрах от колко часа е? ако трябва мога да донеса удължители, но не знам от 11 етаж дали ще стигнат, мисля че ще стигне трябва да видя колко метрови са. ако не е неудобно все пак да се точни ток от жената:) а тази виза унискен за какво е

Ще взема осцилоскопа. Ще донеса и стробоскопна лампа за да ти направим хубаво аванса. Вече за висата ще си трябва лаптоп. Това е диагностичен софтер за ЕКУ-то.

Пет Апр 14, 2006 11:59 am
Фиат идол
Фиат идол

UNREAD_POST 
:36_2_25: там съм.

Пет Апр 14, 2006 12:04 pm
Профил
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
Извинявам се, но Исул каде е :roll: Миналата среща след сточна гара ли кадето беше? Иначе срещата в неделя в 11 нали? Ако имам възможност ще дойда, няма проблем да взема лаптоп, ако трябва, само някой да вземе софтуер-а, че без него няма смисъл :mrgreen:

Пет Апр 14, 2006 12:20 pm
Профил
UNREAD_POST 
blader написа:
Извинявам се, но Исул каде е :roll: Миналата среща след сточна гара ли кадето беше? Иначе срещата в неделя в 11 нали? Ако имам възможност ще дойда, няма проблем да взема лаптоп, ако трябва, само някой да вземе софтуер-а, че без него няма смисъл :mrgreen:

Точно където бяхме миналия път.

Пет Апр 14, 2006 12:31 pm
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
Ще взема и аз да дойда.Може да се опитам да си сменя амортесьорите ако имам време.То е едно да се пише ,а друго да се види!

Пет Апр 14, 2006 5:39 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 41 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3  Следваща