Дата и час: Пон Юли 07, 2025 12:48 pm

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 11 мнения ] 
Сервиза под моста на Дианабад в София 
Автор Съобщение
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

UNREAD_POST Сервиза под моста на Дианабад в София
Здравейте аиде и аз сега да си кажа мнението за един доста популярен сервиз в София.Значи сервиза се казва Tany и се намира под моста на Дианабад, до сервиза на Ситроен.Та отивам аз с много бели по колата-скъсан ангр. ремък на Типо едновалка...знаете какво става...
Казаха ми-за 300лв. ще е като нова.Нямах къде да ходя, а и да ме дърпат с колата из цяла София...нбе върви.
Оставих я там...цените са по-високи и от Вантотрейд може би....Сменени ангр.ремък и ролка, канален ремък, клапани(8), гарнитура на глава, един пул и повдигач...430лв. цялата работа, на други места осн. ремонт на двигателя щях да направя...
Работата е свършена що-годе добре, като изкл. че не са сменили ролката на каналния ремък и СТРАННО защо економаизера ми постоянно седи в червения сектор...
Засега не съм усетил други неща, не ги изкл. обаче.Та въпросът ми е-докога ще е все така-казват една цена-в случая 300лв, а не щеш ли излиза 430...
За сведение за работата ми взеха 230лж., а 200лв. всички части...
и така
Кожодери навсякъде...
Още не съм нацелил сервиза за моето Типо, надявам се да го направя скоро!
На вас оставям да си прецените дали да си водите колите там...
На всичкото отгоре нямат диагностик!

Вто Мар 21, 2006 10:25 pm
Профил
UNREAD_POST 
Ех пич защо не писа по-рано - съвсем на близо точно срещу входа на КАТ има един сервиз РалиАрт....
Там за тая работа щяха да ти вземат не повече от 200 лв а и всичко щеще да е като хората.

А иначе аз на твое място нямаше да им платя 430 лв. Особенно ако предварително са казали 300.

Ебати свинщината. Ебати кожодерите. Там са цяла поредица от сервизи - мои колеги са им сърбали попарата - какво ще кажете за оправяне на утечка на стопове на митсубиши колт за 80 лв?

Колеги добре че е форума - да се консултираме взаимно - иначе ще ни режат главите от кръста - да им се незнае и

майстори и некадърници!

Вто Мар 21, 2006 11:00 pm
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

UNREAD_POST 
Колега zgabrovski .този сервиз съм забелязал ,че доста го коментираш(от към добрата страна).там всичко ли оправят ?? или просто са ти добри познати !!
малко повече информация ако може да дадеш ,предполагам ще е полезно . :wink:

Сря Мар 22, 2006 12:39 am
Профил
UNREAD_POST 
Не са ми познати. Попаднах случайно там и бях доволен от работата на Стефан.

Нямат специалиирана апаратура като фиат екзаминъри например но за механични проблеми се справят доста добре.

Мисля и аз да ги посея тия дни да огледаме за поражения по ходовата част от зимата...

Сря Мар 22, 2006 4:59 pm
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

UNREAD_POST 
хммм значи трябва да отида да попитам ,имам за смяна един семеринг ,което доста ме притеснява като ремонт ,и се чудя къде да отида да ми го сленят !

Чет Мар 23, 2006 11:17 am
Профил
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
аз горе долу мога да кайа същото и за вантотрйд.като си купих бравото и отидох там да сменя ангренажен ремък.и ми казаха една цена(сега не си спомням колко).оставих колата и ми се обаждат да отида че нещо друго трябвало да се направи.това другото е че на болтът на който се държи едната ролка се е прецакала резбата.отидох и викам да го оправят.та рещих и да попитам колко ще е всичко: смяна ангренажен ремък+смяна 2 ролки+пренавиване резбата+частите=600лв.хахаха..представяте ли си.и аз като вдигнах един скандал.нали ми казахте една цена.а тя била само на труда.приямчика не е разбрал,незнам си какво.та слд горещи спорове ми сглобиха колата(със стария ремък) и си я прибрах.от тогава не ми се мисли за вантотрейд.

при интерес снимки и цени ;)

Съб Апр 01, 2006 3:34 am
Профил
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

UNREAD_POST 
Аз като взех Типото ( преди година ) ходих да питам за цена в Итал сервиз. 58лв за смяна на ремък без частите. Освен това ме гледаха като извънземен щото бях отишъл пеша, без кола пък аз работех наблизо. Да не говорим как ми се накараха че съм и купил ремък и ролка а не било от тях. А аз даже не бях им оставил кола...
После за 30лв на друго място ми смениха и ремък и ролка и то перфектно. Много мразя кофти отношение - директно си тръгвам и това е!

Съб Апр 01, 2006 7:53 am
Профил ICQ
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

UNREAD_POST 
Много ясно!

Нед Апр 02, 2006 1:14 pm
Профил

UNREAD_POST 
zdraveite.az sam vi nov 4len no se radvam na mnenieta vi.imam brava 97g tarsia magazin za 4asti.triabavt mi 4etki za startera i dat4ik za temperaturata.obarnah dosta saitove ama ne namiram adresi na magazini a ne mi se obikalia ciala sofia.ste se radvam ako niakoi pomogne.

Пон Апр 10, 2006 8:29 pm
Профил ICQ
UNREAD_POST 
Коелега добре дошъл във форума. Моля те да прочетеш правилата и да пишеш на кирилица.

Виж тая тема:
http://www.fiat-bg.com/forum/viewtopic.php?t=3510

Колегите са сложили адреси и телефони на всички известни магазини. Има и възможността да пишеш лично съобщение на hit-ko мисля че ще получиш най-добрите цени.

Пон Апр 10, 2006 10:47 pm
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

UNREAD_POST 
За евтини и оригинални части също така можеш да се обърнеш към един хората във форума-hit-ko, приятели си поръчваха от него части и бяха много доволни от качеството и цените!

Сря Апр 12, 2006 11:52 am
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 11 мнения ]