|
|
Дата и час: Съб Сеп 27, 2025 1:23 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 5 мнения ] |
|
Автор |
Съобщение |
tomazo
Фиат фанатик
Регистриран на: Пон Сеп 26, 2005 1:51 pm Мнения: 838 Местоположение: София,Люлин
|
 Да се похваля !!
Запознах се лично се един страхотен човек,а именно Христо или hit-ko !!
Повода естествено беше ,моят любим автомобил ,който получи чифт нови амортесьори ,и вече вози като файтон
Останах очарован от вниманието ,отношението и всичко свързано със сервиза на Христо и препоръчвам ,всички колеги,които имат път през Ямбол ,ако не друго поне да се запознаят с него !!!
няма да разказвам за перипетиите ми със спуканата гума ,защото ще излезе направо като палтена реклама .
А то си е за реклама.
Благодаря още веднъж !
p.s.за малко да пропусна и леле забравих му името купето с цвят бордо !!! явно черпенето ще е от мене :mrgreen:
_________________ фиатче Браво 2.0
|
Пон Апр 10, 2006 10:47 am |
|
 |
me_to_u
|
 Re: Да се похваля !!
tomazo написа: Запознах се лично се един страхотен човек,а именно Христо или hit-ko !! Повода естествено беше ,моят любим автомобил ,който получи чифт нови амортесьори ,и вече вози като файтон Останах очарован от вниманието ,отношението и всичко свързано със сервиза на Христо и препоръчвам ,всички колеги,които имат път през Ямбол ,ако не друго поне да се запознаят с него !!! няма да разказвам за перипетиите ми със спуканата гума ,защото ще излезе направо като палтена реклама . А то си е за реклама. Благодаря още веднъж ! p.s.за малко да пропусна и леле забравих му името купето с цвят бордо !!! явно черпенето ще е от мене :mrgreen:
Skip е с бордо Купе.  А за Христо, той човека си е сам реклама, аз също мога само хубави думи да кажа за него! 
|
Пон Апр 10, 2006 1:35 pm |
|
 |
vesko
Фиат маниак
|
 Re: Да се похваля !!
me_to_u написа: tomazo написа: Запознах се лично се един страхотен човек,а именно Христо или hit-ko !! Повода естествено беше ,моят любим автомобил ,който получи чифт нови амортесьори ,и вече вози като файтон Останах очарован от вниманието ,отношението и всичко свързано със сервиза на Христо и препоръчвам ,всички колеги,които имат път през Ямбол ,ако не друго поне да се запознаят с него !!! няма да разказвам за перипетиите ми със спуканата гума ,защото ще излезе направо като палтена реклама . А то си е за реклама. Благодаря още веднъж ! p.s.за малко да пропусна и леле забравих му името купето с цвят бордо !!! явно черпенето ще е от мене :mrgreen: Skip е с бордо Купе.  А за Христо, той човека си е сам реклама, аз също мога само хубави думи да кажа за него! 
Което си е така - така си е! 
|
Пон Апр 10, 2006 4:25 pm |
|
 |
Skip
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Съб Ное 05, 2005 4:39 pm Мнения: 88 Местоположение: Радомир
|
Да, още един който видя, че това българитене сме чак толкова лоши  и отново адмирации за Христо. Пожелавам на всеки град по един такъв като него (или да вземе да направи една верига сервизи направо :!: )
Иначе, имам една малка, миниатюрна забележка!! Един, иначе много сериозен човек от Варна, той си знае кой, е идвал в Ямбол и не се е обадил. Да беше писал поне във форума!!  ,ама то си е за него :mrgreen:
|
Пон Апр 10, 2006 8:18 pm |
|
 |
me_to_u
|
Skip написа: Да, още един който видя, че това българитене сме чак толкова лоши  и отново адмирации за Христо. Пожелавам на всеки град по един такъв като него (или да вземе да направи една верига сервизи направо :!: ) Иначе, имам една малка, миниатюрна забележка!! Един, иначе много сериозен човек от Варна, той си знае кой, е идвал в Ямбол и не се е обадил. Да беше писал поне във форума!!  ,ама то си е за него :mrgreen:
Е-е-е, значи!! Признавам, забравих :roll: А и всичко стана непланувано. Скоро обаче е голямата сбирка, там ще наваксам!!! :mrgreen:
|
Пон Апр 10, 2006 8:27 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 5 мнения ] |
|