Дата и час: Съб Юни 21, 2025 11:01 pm

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 17 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
Имам сериозен проблем с punto gt 
Автор Съобщение
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
Е тва вече него разбирам ! :? :?
Значи вчера цял ден давам на контакт и несветва инспекцията опитах да запаля но нестава :cry:
днес същата работа сега викам ше пробвам за последно белким ми върже давам на контакт нищо :(
отварям предния капак размърдах 2 кабела и до казанчето за вода има някаква букса която са оставили безработна незнайно кои (изулирана отпред с изолирбанд и тиксо) давам на контакт и инспекцията светна :D :D :D
поработи малко колата и пак изгасна давам пак на контакт и лампата несвети отново
връщам и пак на контакт инспекцията светна и колата запали :mrgreen:
някой може ли да каже кво става ?

Нед Апр 09, 2006 8:50 pm
Профил WWW
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
Май проблема е вече отстранен :D дано дано де :wink: оказа се че оригиналната аларма като са махнали щото сигурно е издала багажа са забражили да наредът жиците за блокажи и незнам си още кво :!: първо сменихме 1 бошон коъто се намира в жабката и беше бая понагорял покарах я малко и пак същият проблем .
После почнахме да дирим по цялата инсталация и ная накрая майстора реши да погледне буксата дет е до казанчето за вода която се е оказала буксата за оригиналната аларма и т.н :P аз снощи кат я размърдах си ми светна инспекцията и колата си запали днес му викам че тая букса съм размърдал и колата е запалила те ми се смеят и после точно тва се оказа беше осакатена и залепена с изолирбанд сега карах колата и неми гасне дано да е било тва проблема :D :) Yellow_Flash_Colorz_PDT_06

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

Пон Апр 10, 2006 4:14 pm
Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 17 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2