|
|
Дата и час: Съб Сеп 27, 2025 3:56 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 11 мнения ] |
|
Внимавайте с Куките в Дружба
Автор |
Съобщение |
pugsy
|
 Внимавайте с Куките в Дружба
пак се мислят за велики тея тъпанари,отношението им е все едно си им виновен че са тъпи куки,искат пари независимо дали си бил в нарушение или не
скапаняците седят на разклона на цариградско за горубляне и дружба в пресечката за Б-плюс (предимно след 23:00)като ти казват да не се правиш на интересен а да им оставиш 20лв в бензиностанция "Темпо"(това е новата бензиностанция м/у 4-та - 5-та част на Дружба2)
спират те и почват некви глупости да ти говорят и да те изкарат в нарушение,предимно за без колан след като са ти казали да слезнеш да им отвориш багажника и след това викат "ама ти си без колан"
И ВНИМАВАЙТЕ КАТО ВИ КАЗВАТ ДА ДУХАТЕ НА ДРЕГЕРА-първо помиришете тая джуджавка отпред да няма някой спирт (това ми го каза приятел (тъпа)кука,която е навътре с тези неща и го практикува)
другите растът на "момина чешма" с радар от страната на теца или около Китайския ресторант,като казват пак да им оставиш някой лев във Темпо-то на бармана
заяждат се за всичко особено ако си сам,може да те изкарат наркоман или че си карал с егати скороста
та внимавайте с тези твари в дружба
|
Пет Апр 07, 2006 9:47 am |
|
 |
sev
Фиат идол
Регистриран на: Сря Авг 24, 2005 4:41 pm Мнения: 2041 Местоположение: София
|
наглиии
това за алкохола с разправии малко - кръвен тест и няма проблем
но за другите неща си просят за Господари на ефира или Темата на Нова
Пет Апр 07, 2006 10:00 am |
|
 |
kiro_of_the_day
|
Някой беше пуснал препратка към пощенска кутия за сигнали за корупция в МВР.
|
Пет Апр 07, 2006 10:04 am |
|
 |
pugsy
|
сигурен съм че няма полза от това
ако не се пазиш сам и на време,всичко след това си е боза
|
Пет Апр 07, 2006 10:09 am |
|
 |
The_Wicker_Man
Фиат маниак
Регистриран на: Чет Дек 29, 2005 12:32 am Мнения: 589 Местоположение: София 19 Люлин
|
Колега .. тва дето ти е казал познатата "кука" изобщо не е вярно. Ако имаш елементарни познания трябва да знаеш следното. Когато ще ти правят проба за алкохол, всички действия по подготовка на дрегера ги извършваш сам. Значи полицая ти подава духалката (аз така му викам .. на тва дето се поставя на дрегера и се надува), която трябва да е запечатана в найлонче. Тя не е използвана до този момент. Сам си я поставаш на дрегера и надуваш. Никакви манипулаций не може да ти направят. Е ако си пък толкоз сигурен че те ментят .. колегата го каза. Една кръвна проба решава проблема 
|
Пон Апр 17, 2006 5:12 pm |
|
 |
Sko
|
:arrow:
Последна промяна Sko на Пон Мар 26, 2007 12:36 pm, променена общо 1 път
|
Пон Апр 17, 2006 5:20 pm |
|
 |
tomazo
Фиат фанатик
Регистриран на: Пон Сеп 26, 2005 1:51 pm Мнения: 838 Местоположение: София,Люлин
|
не е ли по лесно да се съгласиш ,с това ще че почерпиш при бармана на бензиностанцията пък хич и да не черпиш :mrgreen:
в интерес на истината от една Астика 330 мл.преди месец ми показа 0.7 на дрегера 
_________________ фиатче Браво 2.0
|
Пон Апр 17, 2006 5:27 pm |
|
 |
gdd55
|
tomazo написа: не е ли по лесно да се съгласиш ,с това ще че почерпиш при бармана на бензиностанцията пък хич и да не черпиш :mrgreen: в интерес на истината от една Астика 330 мл.преди месец ми показа 0.7 на дрегера 
И какво стана :?
|
Пон Апр 17, 2006 6:14 pm |
|
 |
tomazo
Фиат фанатик
Регистриран на: Пон Сеп 26, 2005 1:51 pm Мнения: 838 Местоположение: София,Люлин
|
еми 0.7 и оня ми вика взимам ти книжката .аз му казвам че съм пил една малка астика и т.н. ,у даде дрегера за повторно духане след 10 минути :mrgreen: ,абаче ми показа 0.5 .и аз доволен викам айде чао .обаче те видяха ,че "рибето" им се изплъзва и почнаха да се пазарят .като бях много настоятелен за кръвна проба и т.н. ... в крайна сметка ми върнаха всички документи заже забравиха ,че съм бил без колан 
|
Пон Апр 17, 2006 9:10 pm |
|
 |
gdd55
|
Ей голям тарикат си  Аз както пия по бира, някой път бира и половина май ще съм в кюпа 100% :roll:
|
Пон Апр 17, 2006 11:05 pm |
|
 |
tomazo
Фиат фанатик
|
въпроса не е ,кое е терикат и кой не .В крайна сметка в тая страна си има закони и никой не е над тях !! когато всички започнеме да си знаеме правата и не седиме пред полицаите като наказани ,нито ще ни спират нито ще ни искат рушвети ,а пияницте дето карат и ковумпираните полицаи ще са по затворите ....еййй размечтах се :mrgreen:
|
Пон Апр 17, 2006 11:52 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 11 мнения ] |
|