|
|
Дата и час: Съб Сеп 27, 2025 1:28 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Автор |
Съобщение |
Capoeira
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Сря Ное 03, 2004 8:39 pm Мнения: 179 Местоположение: София
|
ivo_red написа: Dedra 2.0 написа: Колеги ако не е правил някой катастрофа значи не е усещал приятния прилив на адреналин  Не че е хубаво да се блъскаме ама чувството е неповторимо.Ето това се случи с мен и още се усмихвам като се сетя как се чувствах по време на катастрофата!Дали съм збъркан :?: Ако някой също се е замислял нека сподели? Има мноооого по приятни начини да си вдигнеш адреналина, ако ме разбираш:) Некакси не ме кефи мисълта да се шибна в някой да си вдига адреналина 
Правил съм само една катастрофа от която да ми стане готино но съм бил в кола забила се с 110 в стълб при 5 човека в нея, мога да потвърдя че малко са нещата при който да се погледнте с другите спътници да ви се иска да го направите пак..
Доста Доближаващо се е да се качих на колелото да се качиш с лифта до Алеко и от там под лифта, 100% гаранция за незабравим момент, даже ако стигнеш до долу без падане си като дрогиран..
(Само да ви кажа че кефа при всяко такова преживяване е двоен ако не сте сами...)
|
Нед Апр 02, 2006 12:10 am |
|
 |
Ferrari
|
Не искам да обидя никого но това не са мисли на човек който е с разума си. Много бързо забравихте тази тема http://www.fiat-bg.com/forum/viewtopic.php?t=684&postdays=0&postorder=asc&start=30
Дано не се наложи във форума да отваряме тема "IN MEMORIAM", защото посетителите на мотосъбори и мотофоруми знаят колко е тягостно.
|
Нед Апр 02, 2006 12:15 am |
|
 |
ilkor
|
Пътно меле с петима 20-годишни - 3 загинали
02 април 2006 / News.dir.bg
Трима 20-годишни младежи загинаха при катастрофа на 21-я км на пътя Русе – Разград. Те се движели с лек автомобил Фиат Пунто, управляван от Т.П. от Разград.
Колата напуснала пътното платно вдясно по посока на движението и се блъснала в крайпътно дърво. В резултат на силния удар на място са загинали водачът на автомобила и И.В., който пътувал отзад. По-късно в русенската болница починала и 20-годишната им спътничка К.Г. В лечебното заведение с тежки травми са приети още едно момче и едно момиче. 20-годишният Т.М. е с фрактури на таза и черепа, а 20-годишната М.С. е с фрактури на лява ръка и бедро. Причините за катастрофата се изясняват, но вероятно става въпрос за движение с несъобразена скорост, предаде БГНЕС.
|
Нед Апр 02, 2006 10:17 am |
|
 |
soulkeeper
Фиат маниак
Регистриран на: Вто Апр 04, 2006 2:12 pm Мнения: 624 Местоположение: Стара Загора
|
 ех защо не го видях по-рано това
И на мен 1-та катастрофа ми беше сравнително скоро.Миналото лято юли месец на рождения ми ден, отивам да си купувам торта за вечерта, заедно с майка ми( това го казвам за да не си помислите че съм бил пиян) това става към 17 часа. Беше ми много кофти, пораженията бяха носач,ламарина и общо вззето такива, без жертви или нещо такова.Малкия дявол не се шашкаи важното е ти да си добре всичко се купува
_________________ FIAT - TIPO 2.0i
|
Пет Апр 07, 2006 5:52 pm |
|
 |
mentor
|
 р.д.
Хм.Мен също ме блъснаха на рожденния ми ден, само че тортата я бях купил и след бачкане се прибирахме да празнуваме.
|
Пет Апр 07, 2006 5:57 pm |
|
 |
yan
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Нед Сеп 18, 2005 11:19 am Мнения: 67 Местоположение: Бургас
|
Катастрофите не са страшни ако няма пострадали.
Неприятното е, че 40 дни бях без кола, защото чаках въздушен филтър на Бравото.
2 седмици го чакаха, а ми донесаха за модел 1.6, после го връщаха, после чаках пак 1 седмица.
Накрая ми писна да чакам за подкалник. Взех я от сервиза така и от месец карам без него.
|
Нед Апр 09, 2006 7:49 pm |
|
 |
polly_s
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Нед Окт 02, 2005 12:21 pm Мнения: 111 Местоположение: Елин Пелин
|
Мойта първа катастрофа беше мноу глупава.., ама.. с якото емоционално наследство! -  летене... и падане в канал...  пълен с вода.., на ребро... - ... лето 98мо, месец март, 12ти петък срещу 13ти събота! Невероятен  уплах.., от който сега са ми е останали само преживените емоции от свръх повишения адреналин!  ... за щастие... всички бяха цели..! 
Чет Апр 13, 2006 9:55 am |
|
 |
zfa159
Фиат фанатик
Регистриран на: Пон Яну 09, 2006 11:45 pm Мнения: 926 Местоположение: София 15 Младост
|
Туко що открих кирилизатора във форума
Това "аз не ви видях" съм го чувал - карам си аз Форд Транзит-а и съм спрял да товаря през страничната врата стъкла (витрини по-точно за магазин ама стъклени) и съм влезнал да изнасяме поредната витрниа.Чува се тряс,буса се отмества напред с 20-тина см и разбира се всичко вътре се срива (още не беше укрепяно а просто намятано вътре някак).Излизам аз и гледам и се чудя - една женица тръгнала да паркира зад мен (място поне за 4 коли имаше...) и си смазала Тико-то в буса и вика "ама аз такова гледах назад за да се наместя и не ви видях"....гледам и се чудя ама какво да и кажа......
Другата ми катастрофа (не по моя вина) - карам направо и Голф 2-ка (червен) ми прави десен завои от лявата ми страна......охче.....ама не за мен  - буса беше твърде пълен и просто не успях да спра и колата остана без врати ама какво да ги правя......
Късмет!
|
Вто Апр 18, 2006 10:16 am |
|
|