|
|
Дата и час: Съб Юни 21, 2025 5:00 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Автор |
Съобщение |
geleto
Кара ролкови кънки
Регистриран на: Сря Мар 29, 2006 8:30 pm Мнения: 35 Местоположение: София 19 Люлин
|
 Re: Александър Ауто
за магазина съм съгласен всичко си имат и са супер виж за сервиза незнам несъм го пробвал но
_________________ tipo1.6 ie 89
|
Съб Апр 01, 2006 12:02 pm |
|
 |
peter
Член на клуба
Регистриран на: Вто Мар 15, 2005 2:31 pm Мнения: 206 Местоположение: София + Кройдън (в Лондон)
|
 Re: Александър Ауто
geleto написа: за магазина сам съгласен всичко си имат и са супер виж за сервиза незнам несъм го пробвал но
Ами май по-добре ще е да не опитваш. Аз си мислех че на мен нещо не ми е провървяло и затова пуснах тази тема, но явно в този сервиз на доста хора не им е провървяло.
_________________ Минимум електроника в колата = максимум възможности за "направи си сам" подобрения. (Безвъзвратно изгубено) Tipo 1.4 карбуратор 250 000km без ремонт на двигателя (значи скоро му беше време).
|
Пон Апр 03, 2006 6:11 pm |
|
 |
doofiat
|
Не знам кой ходи в тоя сервиз, но аз повече няма да стъпя там. По-големи обирджии и некъдърници от тях не съм виждал. Тия ако си мислят,че с едни голи приказчици ще си спечелят клиенти просто не са познали.
Как може аз да му кажа да видят, защо като въртя волана се чува едно глухо виене и да ми сменят само хидравличното масло и да ми каза,че е готово и не се чува нищо. Освен това вратата ми беше разглобена, щото ел.стъклото засече и му викам на оня оправете ми и стъклото има някакъв проблем и той - даааааа няма проблеми. Какво става, взех колата покарах я половин час, взех жена ми от работа и си пуска стъклото иииии......... засече също както преди. Трето, от време на време от някоя ролка се чуваше шум и им казвам вижте коя е и ми я сменете. Вземам колата. Колко парички бате? 55 лева, всичко е ок вече и стъклото сме ти сглобили.
НЕ ХОДЕТЕ ТАМ ХОРА! В АЛЕКСАНДЪР САМО ЛЪЖАТ!
|
Пет Юни 09, 2006 1:48 pm |
|
 |
topitopilov
Регистриран на: Вто Окт 25, 2005 8:46 pm Мнения: 1 Местоположение: София
|
купих си Алфа 156 дизел работи 2 месеца много добре и изведнъж не може да върви над 120 км.Посъветваха ме да отида в Ванто-треид
Разбира се дигнах се отидох зашото мои приятел ги използваще и беще доволен.Вкараха ми колата в 10 часа и така до 3 часа след което
платих 230 лева казаха сменили някакъв датчик.Подкарах си колата и бях много доволен но уви това продължи само 5 дни.Чудех се какво
да правя дали да се върна обратно но случаино понеже работя наблизко попаднах в Александър.Приеха ми колата на другия ден сутринта.
обадиха се към 3 часа и ми казаха че всичко е наред .Отидох да я взема и понеже вече бях на ясно с предишния сервиз попитах дали има гаранция.
Оговориха ми 6 месеца и ми показаха някаква карта на която отбелязват . КОЛЕГИ ОТ ТОГАВА КОЛАТА МИ НЯМА ТОЗИ ПРОБЛЕМ. И както се казва по горе все на някого трябва да се доверим.Затова и вече все него използвам .А относно частите да пазарувам от магазина им на Васил Левски и съм
много доволен.
|
Чет Юни 29, 2006 10:15 pm |
|
 |
156 m-jet
|
topitopilov написа: купих си Алфа 156 дизел работи 2 месеца много добре и изведнъж не може да върви над 120 км.Посъветваха ме да отида в Ванто-треид Разбира се дигнах се отидох зашото мои приятел ги използваще и беще доволен.Вкараха ми колата в 10 часа и така до 3 часа след което платих 230 лева казаха сменили някакъв датчик.Подкарах си колата и бях много доволен но уви това продължи само 5 дни.Чудех се какво да правя дали да се върна обратно но случаино понеже работя наблизко попаднах в Александър.Приеха ми колата на другия ден сутринта. обадиха се към 3 часа и ми казаха че всичко е наред .Отидох да я взема и понеже вече бях на ясно с предишния сервиз попитах дали има гаранция. Отговориха ми 6 месеца и ми показаха някаква карта на която отбелязват . КОЛЕГИ ОТ ТОГАВА КОЛАТА МИ НЯМА ТОЗИ ПРОБЛЕМ. И както се казва по горе все на някого трябва да се доверим.Затова и вече все него използвам .А относно частите да пазарувам от магазина им на Васил Левски и съм много доволен.
Това беше рекламната пауза на агент на Александар ауто
А, колеги
що се отнася до това кой колко разбира. Ами не мое да хванеш Гоце от Гората и да го поставиш да ти ремонтира колата и то с части, който на всички е ясно ,че са Фалшиви
Но, пък това е единствения начин , да излезе тънко, а както знаеме българина не обича да плаща..........така, че всичко си е ок. Те ни лъжат,че ремонтират, а ние им плащаме колкото да не е без хич 
|
Пет Юни 30, 2006 12:05 pm |
|
 |
toko
Напреднал шофьор на Фиатка
Регистриран на: Чет Апр 07, 2005 8:50 pm Мнения: 412 Местоположение: София
|
topitopilov написа: купих си Алфа 156 дизел работи 2 месеца много добре и изведнъж не може да върви над 120 км.Посъветваха ме да отида в Ванто-треид Разбира се дигнах се отидох зашото мои приятел ги използваще и беще доволен.Вкараха ми колата в 10 часа и така до 3 часа след което платих 230 лева казаха сменили някакъв датчик.Подкарах си колата и бях много доволен но уви това продължи само 5 дни.Чудех се какво да правя дали да се върна обратно но случаино понеже работя наблизко попаднах в Александър.Приеха ми колата на другия ден сутринта. обадиха се към 3 часа и ми казаха че всичко е наред .Отидох да я взема и понеже вече бях на ясно с предишния сервиз попитах дали има гаранция. Оговориха ми 6 месеца и ми показаха някаква карта на която отбелязват . КОЛЕГИ ОТ ТОГАВА КОЛАТА МИ НЯМА ТОЗИ ПРОБЛЕМ. И както се казва по горе все на някого трябва да се доверим.Затова и вече все него използвам .А относно частите да пазарувам от магазина им на Васил Левски и съм много доволен. чек дис аут!!! viewtopic.php?t=7556&highlight=
_________________ "То, правото, е като хубава кобила на пазара. Който има повече пари, той я купува..." Йордан Радичков.
|
Пет Юни 30, 2006 12:12 pm |
|
 |
Imaginary
|
Леле, леле, леле колеги, добре, че попаднах овреме на тая темичка. Тамън съм пуснал друга тема за някой добър сервиз, и се ровнах из нета та попаднах именно на тез любимци ААуто. Всичко перфектно звучеше, направо си се навих, и тръгнах да карам темпрата натам. И си викам, 'абе, я чакай аз да се ровна из форумчето да видим има ли нещо писано за тез', та попаднах на тая тема и на другата с неволите на toko.
Лелелелеле, колко навреме. Само като прочетох за к'во иде реч, напраих е тая физиономия  , захвърлих ключовете на колата, и сега чакам предложения за добър сервиз. Щото не ща да ме мятат, че съм за скорости, при положение, че може да съм само за елементарен реглаж! Ще разчитам на вас. И много, ама много Ви благодаря за тая тема!
|
Пет Юли 14, 2006 10:04 am |
|
 |
Mazgarev
Фиат идол
Регистриран на: Вто Сеп 13, 2005 11:25 pm Мнения: 1315 Местоположение: София 04 Оборище
|
Аз да похваля сервиза:
Днес малко поизчаках, че имаха много работа, но съм много доволен от обслужването.
Имах проблем със задното ляво колело - спирачката. Оправиха я за точно 20 минути, като смениха цилиндърчето и ми направиха диагностика на окачването. Общо ми излезе 20лв. с труда и частта.
Получих и някои ценни съвети...
_________________ FIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]
|
Пет Сеп 29, 2006 8:42 pm |
|
 |
doofiat
|
Mazgarev написа: Аз да похваля сервиза: Днес малко поизчаках, че имаха много работа, но съм много доволен от обслужването. Имах проблем със задното ляво колело - спирачката. Оправиха я за точно 20 минути, като смениха цилиндърчето и ми направиха диагностика на окачването. Общо ми излезе 20лв. с труда и частта. Получих и някои ценни съвети...
Ти там си с връзки, това не го броим :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
|
Нед Окт 01, 2006 12:44 am |
|
|