|
|
Дата и час: Съб Сеп 27, 2025 1:13 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Автор |
Съобщение |
Severina
Кара детска количка
Регистриран на: Пон Фев 27, 2006 8:05 pm Мнения: 13 Местоположение: София
|
 Катастрофа - първа :(
Iskam da vi se oplacha, 4e preturpqx purvata si katastrofa, otkakto imam knijka:-(((( Ne e mnogo seriozno, no vse pak nepriqtno. S4upen miga4, izkrivena lamarina i ojulen kalnik.....
Искам да ви се оплача, че претърпях първата си катастрофа, откакто имам книжка:-(((( Не е много сериозно, но все пак неприятно. Счупен мигач, изкривена ламарина и ожулен калник.....
Колежке,сигурно от катастроафата си забравила за кирилицата...не се вълнувай толкова-важното е че си минала само с това,на всеки може да се случи... кураж !:wink:
vesko.t
_________________ SeVerina
|
Сря Мар 29, 2006 2:39 pm |
|
 |
GTipo
Фиат идол
Регистриран на: Вто Мар 15, 2005 10:57 pm Мнения: 1060 Местоположение: София Бели Брези
|
Моята беше преди година и то по невнимание, заради дупка..малкия дявол!
|
Сря Мар 29, 2006 2:53 pm |
|
 |
Vladim
|
На всеки може да се случи, дори на най-предпазливите и опитни. Затова е каското! 
|
Сря Мар 29, 2006 5:18 pm |
|
 |
gdd55
|
Нека да се начкат ламарините човек да няма смачкан апък кола се купува
|
Сря Мар 29, 2006 6:14 pm |
|
 |
me_to_u
|
 Re: Катастрофа - първа :(
Не се ядосвай, в крайна сметка здравето ти е по-важно от тенекията, нали. 
|
Сря Мар 29, 2006 8:23 pm |
|
 |
snake
Фиат фанатик
Регистриран на: Пет Окт 21, 2005 1:30 pm Мнения: 984 Местоположение: Пазарджик
|
Имам книжка от 16 години и шофирам редовно. В "кариерата" си имам 2 катастрофи, като и двете са не по моя вина  Първата: само 3 месеца след като си бях купил първата собствена кола (опел кадет седан 1.4, 91 г, любов завинаги) я ударих, докато заобикалях една неправилно спряла кола и ... познайте каква - WW Golf :mrgreen: Та докато го заобикалях, се отвори врата на голфа и ревзултата беше: голф с откъртена врата и опел със смачкан калник :(
Втората ми катастрофа беше с каруца. Пиян до козирката каруцар беше оставил коня да го прибере в къщи и каруцата изскочи внезапно от черен път на пътя Пазарджик-Пловдив. Резултат: без убити и ранени за щастие, счупени предно и странично стъкло на опела и една голяма черта по диагонал от фар до фар.
Та така за катастрофите... Между другото има статистика, от която излиза, че всеки, който шофира редовно поне 10 г., претърпява поне една катастрофа за този период. А колите стават все повече и повече, шофьорите-лекета също...
И накрая ще си позволя да сложа една снимка на моя опел, от която ще разберете колко го обичах - и след двете катастрофи го възстанових в перфектно състояние. Преди половин година го продадох, но още си го обичам, нали знаете - първата любов не се забравя 
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
_________________ Ex: Fiat Marea Weekend ELX 1.8 16V Ex: Fiat Palio Weekend 75 Ex: Opel Kadett 1.4 - Първата ми любов : )
|
Сря Мар 29, 2006 8:27 pm |
|
 |
Immortal
|
Честито! Дано да е последна!
Всеки шофьор има по няколко дребни катастрофи в миналото си. Моята първа беше 4 месеца след като взех книжка. Беше си по моя вина. Подцених един завой с обратен наклон и лед и резултата беше - почти съсипана Жигулка (която по тогавашното време оправихме с връзки  )
След това имам 2 други ПТП-та, и двете вече не по моя вина. Хубавото е, че досега няма наранен човек заради мен.
(Никога обаче не е късно за това, така че тихо да не ме чуе дявола).
Човек се учи от грешките си.
|
Чет Мар 30, 2006 12:53 am |
|
 |
vesko
Фиат маниак
|
 Станахме двама, чиято първа любов е червен кадет :-)
Аз обаче я блъснах напълно по моя вина...
|
Чет Мар 30, 2006 10:26 am |
|
 |
Severina
Кара детска количка
Регистриран на: Пон Фев 27, 2006 8:05 pm Мнения: 13 Местоположение: София
|
 .
A pri men ne samo che ne beshe po moq vina, no i shofiora na audito zaradi koeto stana katastrofata izbqga s mrusna gas! :(
А при мен не само че не беше по моя вина, но и шофьора на аудито заради което стана катастрофата избяга с мръсна gas! :(
Колежке не забравяй кирилицата! Митко
_________________ SeVerina
|
Чет Мар 30, 2006 10:42 am |
|
 |
2fast
Кара кола
Регистриран на: Вто Ное 01, 2005 12:10 pm Мнения: 200 Местоположение: София 01 Средец
|
Запомняш номера и сезираш компетентните органи.
_________________ The world belongs to those who dare to be first
|
Чет Мар 30, 2006 1:31 pm |
|
 |
ivo_red
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Сря Мар 01, 2006 12:41 am Мнения: 123 Местоположение: София 06 Подуяне
|
 Re: Катастрофа - първа :(
Severina написа: Iskam da vi se oplacha, 4e preturpqx purvata si katastrofa, otkakto imam knijka:-(((( Ne e mnogo seriozno, no vse pak nepriqtno. S4upen miga4, izkrivena lamarina i ojulen kalnik..... Искам да ви се оплача, че претърпях първата си катастрофа, откакто имам книжка:-(((( Не е много сериозно, но все пак неприятно. Счупен мигач, изкривена ламарина и ожулен калник..... Колежке,сигурно от катастроафата си забравила за кирилицата...не се вълнувай толкова-важното е че си минала само с това,на всеки може да се случи... кураж !:wink: vesko.t
И аз имах инцидент наскоро с колата на дядо ми, заради една луда. Общо взете пораженията бяха като твоите. Нищо не е станало. То си е нормално пък и по-добре да стане така, защото почваш да следиш всичко по-добре и да си супер внимателен. Очите на 6 в София и тва е :roll: идиоти всекакви щъкат из столичните улици :x
_________________ FIAT Uno 45 FIRE
Alfa 146 ti
|
Пет Мар 31, 2006 1:28 am |
|
 |
Dedra 2.0
Кара балканче
Регистриран на: Пон Авг 01, 2005 3:44 pm Мнения: 49 Местоположение: Пловдив
|
Колеги ако не е правил някой катастрофа значи не е усещал приятния прилив на адреналин  Не че е хубаво да се блъскаме ама чувството е неповторимо.Ето това се случи с мен и още се усмихвам като се сетя как се чувствах по време на катастрофата!Дали съм збъркан :?: Ако някой също се е замислял нека сподели?
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
|
Съб Апр 01, 2006 9:53 am |
|
 |
perlsite
Фиат маниак
Регистриран на: Пет Авг 19, 2005 5:19 am Мнения: 712 Местоположение: София
|
Аз пич спортувам достатъчно и адреналина го вдигам редовно.. както се казва "нЕма нужда" от такива емоции по пътищата...
_________________ FIAT Marea
|
Съб Апр 01, 2006 12:26 pm |
|
 |
Pa4kata
Кара Симсонка
Регистриран на: Вто Мар 07, 2006 8:54 pm Мнения: 56 Местоположение: София 01 Средец
|
Мен на 29 една женица явно прилеп беше иначе не можеш си го обясня
Карам по ул. Фритюф Нансен посока Хемус и на кръстовището с бул. България
спирам(1 кола пред мен 4 ленти празни) :arrow: часът е 03:30 :arrow: БУМ :arrow:
и аз слизам ся да го видя къв е тоя и к'во ша го праа
Виждам че е 1 женица която от страх не ще да слезе аз нищо не съм направил още та да я е страх
ама айде викам си жена ами и трепери. :roll: смешно ли да ми е тъжно ли незнам
- Ко стана бе
- Амиии ами то тука аз не ви видях.
Аз почвам да се оглеждам ся да не би да съм невидим НЕ колата бяла голяма вижда се
та 300лв е ремонта и много загуби време щото тенекиджията ми има работа за 20 дни
1-вият ми удар от като имам книжка
Когато ти кажат не те видях е много тъпо май А?
да не говорим че ако беше завила на дясно в свободните 4 ленти нямаше да се ударим
абе мани мани :(
_________________ По добре по-късно с 20 минути на тоя свят от колкото 40 години по-рано на оня.
Дедра Турбо Интеграле
|
Съб Апр 01, 2006 7:00 pm |
|
 |
ivo_red
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Сря Мар 01, 2006 12:41 am Мнения: 123 Местоположение: София 06 Подуяне
|
Dedra 2.0 написа: Колеги ако не е правил някой катастрофа значи не е усещал приятния прилив на адреналин  Не че е хубаво да се блъскаме ама чувството е неповторимо.Ето това се случи с мен и още се усмихвам като се сетя как се чувствах по време на катастрофата!Дали съм збъркан :?: Ако някой също се е замислял нека сподели?
Има мноооого по приятни начини да си вдигнеш адреналина, ако ме разбираш:)
Некакси не ме кефи мисълта да се шибна в някой да си вдига адреналина 
_________________ FIAT Uno 45 FIRE
Alfa 146 ti
|
Съб Апр 01, 2006 10:35 pm |
|
|