Дата и час: Сря Юни 18, 2025 10:48 pm

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Следваща
Срещи за ремонт и взаимопомощ 
Автор Съобщение
UNREAD_POST 
Ми тогава кажете какво да си взема за да сменим дръжките (предполагам дръжки :)) , но откаде и какви?Ал.Ауто бачка ли в неделя направо тогава да вземем??? ) :mrgreen:

Чет Мар 30, 2006 4:05 pm
UNREAD_POST 
Пиши на hit-ko има шанс да ги получиш до неделята...
Там ще е най-евтино.

Иначе ги има и на Стамболийски.

Чет Мар 30, 2006 4:25 pm
UNREAD_POST 
Това ли е мястото дето съм го оградил с кръгче?

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

Чет Мар 30, 2006 4:56 pm
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

UNREAD_POST 
Fiat 127 написа:
Това ли е мястото дето съм го оградил с кръгче?

ДА - това е!
то е по цялата дължина (на картинката е изрязано)

Чет Мар 30, 2006 7:01 pm
Профил ICQ
UNREAD_POST 
Еха вие се събрахте яка компания хехе сервиз направи си сам :wink:
Може ли и аз да дойда да ви се попречкам между колите, а пък ако ви остане време за нафърфорката ми да и прокараме вода до задния джам :) реално стига до него,но вместо да тече от външната странана стъклото, тя ми капе на кората на багажника.
Ако се свали кората на задната врата и някъде там какво може да е прекънато? Дали трябва да купувам маркучета или специфични джаджи

Пет Мар 31, 2006 10:51 am
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

UNREAD_POST 
И на мен ще ми сменявате дръжките! :)

а днес забелязах че не ми излиза вода отзад на стъклото (като на Блонди)... а вчера си излизаше! Предполагам се е запушило от някакъв прах или нещо такова... как се чистят тези тръбички?

Пет Мар 31, 2006 12:54 pm
Профил ICQ
Кара ролкови кънки
Кара ролкови кънки
Аватар

UNREAD_POST 
Аз ще дойда! Ето и какъв проблем имам: мисля че спирачния ми цилиндър на предно ляво колело задържа. Колата е Lancia Delta II 1,6 8V. Имам мерак да го оправя, но не знам какъв е реално проблема. Може и накладките да правят проблем, но най-вероятно е цилиндъра. Реално това не е чак толкова сложен проблеми, но не ми се дават излишни пари за поправка. Ще съм благодарен на някой ако ми помогне. Идеята за трудовата среща е много добра!

ПС: Мога да помогна на колегата team да дойде от Овча Купел до посоченото място. Аз също живея в Овча Купел до НБУ.

Пет Мар 31, 2006 1:35 pm
Профил
UNREAD_POST 
:offtopic:
blondy_driver написа:
Еха вие се събрахте яка компания хехе сервиз направи си сам :wink:
Може ли и аз да дойда да ви се попречкам между колите, а пък ако ви остане време за нафърфорката ми да и прокараме вода до задния джам :) реално стига до него,но вместо да тече от външната странана стъклото, тя ми капе на кората на багажника.
Ако се свали кората на задната врата и някъде там какво може да е прекънато? Дали трябва да купувам маркучета или специфични джаджи

Обикновено се откача макруча. Оправя се много лесно, но е хубаво за да не се откачи пак да се лепне с малко силикон.

Пет Мар 31, 2006 2:28 pm
UNREAD_POST 
И аз мисля да намина, дали ще остане някои разбиращ да ми помогне и на мен :) Имам доста въпросчета - примерно някъв кабел с жак стърчи от под седалката и незнам за какво е и т.н.

Пет Мар 31, 2006 8:11 pm
Кара ролкови кънки
Кара ролкови кънки
Аватар

UNREAD_POST 
Sven най-вероятно ти е изключен датчика за колана. Свети ли ти лампата за колан на таблото когато не си го сложил?

Пет Мар 31, 2006 9:02 pm
Профил
UNREAD_POST 
Sraaaaa написа:
Sven най-вероятно ти е изключен датчика за колана. Свети ли ти лампата за колан на таблото когато не си го сложил?

Деяне вземи ми емблемата - то се е видяло че там ще ти я платя...

Пет Мар 31, 2006 9:12 pm
UNREAD_POST 
Sraaaaa написа:

Не, даже незнаех че има такъв датчик, а и аз седна ли в колата се препасвам!

Пет Мар 31, 2006 10:44 pm
UNREAD_POST 
а да питам знаете ли дали утре работи някои от лубимите ни магазини да си взема панел за ЦД днес си купих нова мп3 за колицата амам ми трябва пластмаската за да го монтирам утре ще опъвам кабели и мися да го сложа но плс зарадвайте ме като ми кажете че има откаде утре да се снабдя с такова чудо

Пет Мар 31, 2006 11:21 pm
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

UNREAD_POST 
Да не мине котка път, ще гледам и аз да дойда.
Имам предложение - да вземем да направим малко снимки и после да ги качим тук, та и за останалите от форума да има полза - например едно илюстрирано ръководство “Как да си сменим дръжките на Бравата”.
Аз ще взема фотото и после ще обработя снимките. Ако някой се навие да помогне, мисля че можем да свършим добра работа.
Може да направим примерно и една тема “Къде се намира...” възвратния клапан на тръбопровода на чистачките (за това ще питам аз :D ) или датчика за еди-какво си и пр. с отговор снимка (вместо 1 стр. обяснения).
Абе да е живот и здраве, ще видим на място. Пък, ако някой се сети за друго нещо, да сподели.

Пет Мар 31, 2006 11:40 pm
Профил ICQ
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

UNREAD_POST 
В базара на НДК ,магазина е от към входа към Мария Луиза.на Раковска от Славейков нагоре има няколко работещи магазина ,но мисля че работят до обед .

Пет Мар 31, 2006 11:41 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Следваща