|
|
Дата и час: Сря Юни 18, 2025 10:48 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Срещи за ремонт и взаимопомощ
Автор |
Съобщение |
Anaboliy
|
Ми тогава кажете какво да си взема за да сменим дръжките (предполагам дръжки  ) , но откаде и какви?Ал.Ауто бачка ли в неделя направо тогава да вземем??? ) :mrgreen:
|
Чет Мар 30, 2006 4:05 pm |
|
 |
zgabrovski
|
Пиши на hit-ko има шанс да ги получиш до неделята...
Там ще е най-евтино.
Иначе ги има и на Стамболийски.
|
Чет Мар 30, 2006 4:25 pm |
|
 |
Fiat 127
|
Това ли е мястото дето съм го оградил с кръгче?
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
|
Чет Мар 30, 2006 4:56 pm |
|
 |
Mazgarev
Фиат идол
Регистриран на: Вто Сеп 13, 2005 11:25 pm Мнения: 1315 Местоположение: София 04 Оборище
|
Fiat 127 написа: Това ли е мястото дето съм го оградил с кръгче?
ДА - това е!
то е по цялата дължина (на картинката е изрязано)
_________________ FIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]
|
Чет Мар 30, 2006 7:01 pm |
|
 |
blondy_driver
|
Еха вие се събрахте яка компания хехе сервиз направи си сам
Може ли и аз да дойда да ви се попречкам между колите, а пък ако ви остане време за нафърфорката ми да и прокараме вода до задния джам  реално стига до него,но вместо да тече от външната странана стъклото, тя ми капе на кората на багажника.
Ако се свали кората на задната врата и някъде там какво може да е прекънато? Дали трябва да купувам маркучета или специфични джаджи
|
Пет Мар 31, 2006 10:51 am |
|
 |
Mazgarev
Фиат идол
Регистриран на: Вто Сеп 13, 2005 11:25 pm Мнения: 1315 Местоположение: София 04 Оборище
|
И на мен ще ми сменявате дръжките!
а днес забелязах че не ми излиза вода отзад на стъклото (като на Блонди)... а вчера си излизаше! Предполагам се е запушило от някакъв прах или нещо такова... как се чистят тези тръбички?
_________________ FIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]
|
Пет Мар 31, 2006 12:54 pm |
|
 |
Sraaaaa
Кара ролкови кънки
Регистриран на: Нед Апр 03, 2005 5:40 pm Мнения: 39 Местоположение: София, Ямбол
|
Аз ще дойда! Ето и какъв проблем имам: мисля че спирачния ми цилиндър на предно ляво колело задържа. Колата е Lancia Delta II 1,6 8V. Имам мерак да го оправя, но не знам какъв е реално проблема. Може и накладките да правят проблем, но най-вероятно е цилиндъра. Реално това не е чак толкова сложен проблеми, но не ми се дават излишни пари за поправка. Ще съм благодарен на някой ако ми помогне. Идеята за трудовата среща е много добра!
ПС: Мога да помогна на колегата team да дойде от Овча Купел до посоченото място. Аз също живея в Овча Купел до НБУ.
_________________ Италянските коли са като жените - само фасони и курвенски номера ти пратвят
|
Пет Мар 31, 2006 1:35 pm |
|
 |
Vladim
|
blondy_driver написа: Еха вие се събрахте яка компания хехе сервиз направи си сам Може ли и аз да дойда да ви се попречкам между колите, а пък ако ви остане време за нафърфорката ми да и прокараме вода до задния джам  реално стига до него,но вместо да тече от външната странана стъклото, тя ми капе на кората на багажника. Ако се свали кората на задната врата и някъде там какво може да е прекънато? Дали трябва да купувам маркучета или специфични джаджи
Обикновено се откача макруча. Оправя се много лесно, но е хубаво за да не се откачи пак да се лепне с малко силикон.
|
Пет Мар 31, 2006 2:28 pm |
|
 |
Sven
|
И аз мисля да намина, дали ще остане някои разбиращ да ми помогне и на мен  Имам доста въпросчета - примерно някъв кабел с жак стърчи от под седалката и незнам за какво е и т.н.
|
Пет Мар 31, 2006 8:11 pm |
|
 |
Sraaaaa
Кара ролкови кънки
Регистриран на: Нед Апр 03, 2005 5:40 pm Мнения: 39 Местоположение: София, Ямбол
|
Sven най-вероятно ти е изключен датчика за колана. Свети ли ти лампата за колан на таблото когато не си го сложил?
_________________ Италянските коли са като жените - само фасони и курвенски номера ти пратвят
|
Пет Мар 31, 2006 9:02 pm |
|
 |
zgabrovski
|
Sraaaaa написа: Sven най-вероятно ти е изключен датчика за колана. Свети ли ти лампата за колан на таблото когато не си го сложил?
Деяне вземи ми емблемата - то се е видяло че там ще ти я платя...
|
Пет Мар 31, 2006 9:12 pm |
|
 |
Sven
|
Sraaaaa написа: Sven най-вероятно ти е изключен датчика за колана. Свети ли ти лампата за колан на таблото когато не си го сложил?
Не, даже незнаех че има такъв датчик, а и аз седна ли в колата се препасвам!
|
Пет Мар 31, 2006 10:44 pm |
|
 |
Anaboliy
|
а да питам знаете ли дали утре работи някои от лубимите ни магазини да си взема панел за ЦД днес си купих нова мп3 за колицата амам ми трябва пластмаската за да го монтирам утре ще опъвам кабели и мися да го сложа но плс зарадвайте ме като ми кажете че има откаде утре да се снабдя с такова чудо
|
Пет Мар 31, 2006 11:21 pm |
|
 |
Pecho
Фиат маниак
Регистриран на: Съб Окт 15, 2005 4:11 pm Мнения: 674 Местоположение: София, Илинден
|
Да не мине котка път, ще гледам и аз да дойда.
Имам предложение - да вземем да направим малко снимки и после да ги качим тук, та и за останалите от форума да има полза - например едно илюстрирано ръководство “Как да си сменим дръжките на Бравата”.
Аз ще взема фотото и после ще обработя снимките. Ако някой се навие да помогне, мисля че можем да свършим добра работа.
Може да направим примерно и една тема “Къде се намира...” възвратния клапан на тръбопровода на чистачките (за това ще питам аз  ) или датчика за еди-какво си и пр. с отговор снимка (вместо 1 стр. обяснения).
Абе да е живот и здраве, ще видим на място. Пък, ако някой се сети за друго нещо, да сподели.
_________________ FIAT Brava 1.8 16V ELX
|
Пет Мар 31, 2006 11:40 pm |
|
 |
tomazo
Фиат фанатик
Регистриран на: Пон Сеп 26, 2005 1:51 pm Мнения: 838 Местоположение: София,Люлин
|
В базара на НДК ,магазина е от към входа към Мария Луиза.на Раковска от Славейков нагоре има няколко работещи магазина ,но мисля че работят до обед .
_________________ фиатче Браво 2.0
|
Пет Мар 31, 2006 11:41 pm |
|
|