|
|
Дата и час: Пон Май 26, 2025 8:08 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Айдееее!ЦСКА стана шампион......
Автор |
Съобщение |
2fast
Кара кола
Регистриран на: Вто Ное 01, 2005 12:10 pm Мнения: 200 Местоположение: София 01 Средец
|
 Айдееее!ЦСКА стана шампион......
ЦСКА се справи блестящо с останалия без футболисти и заплати Локо Пд.
Много ми е интересно на Гейшич сега кой ще му е виновен....
_________________ The world belongs to those who dare to be first
|
Пон Мар 27, 2006 11:49 am |
|
 |
kiro_of_the_day
|
Ако въпреки всичко по някаква случайност станат шампиони - ще са
НАЙ-СМЕШНИТЕ шампиони на света!
|
Пон Мар 27, 2006 12:07 pm |
|
 |
2fast
Кара кола
Регистриран на: Вто Ное 01, 2005 12:10 pm Мнения: 200 Местоположение: София 01 Средец
|
ДА! Даже ще са най-смешните шампиони на света без треньор. Когато точките преднина бяха седем си мислех че в България е невъзможно да се преодолеят но Гейшич и ЦЕЦКА ме опровергаха..
|
Пон Мар 27, 2006 12:15 pm |
|
 |
blader
Кара кола
Регистриран на: Пон Май 02, 2005 2:08 pm Мнения: 326 Местоположение: София
|
Според мен тази тема не отговаря на добрия тон :twisted: :twisted: :twisted:
_________________ FIAT Bravo 1.6 16V '97
|
Пон Мар 27, 2006 2:11 pm |
|
 |
2fast
Кара кола
|
Лекичко се закачаме - без да имаме за цел да обиждаме
|
Пон Мар 27, 2006 2:20 pm |
|
 |
Punto SX
Кара кола
Регистриран на: Сря Ное 16, 2005 4:14 pm Мнения: 311 Местоположение: Велико Търново
|
blader написа: Според мен тази тема не отговаря на добрия тон :twisted: :twisted: :twisted:
Въпреки че съм заклет Левскар и логото на Левски е на мобилния ми телефон откакто го имам и въпреки че колегата Коцев подхвана подобна тема срещу Левски миналата седмица, подкрепям мнението че неминуемо споровете между нас на тема Левски и ЦСКА няма да доведат до нищо друго освен до разваляне на отношенията между колеги от форума. 
_________________ Punto SX 1.1 55
|
Пон Мар 27, 2006 2:34 pm |
|
 |
vesko
Фиат маниак
|
Punto SX написа: blader написа: Според мен тази тема не отговаря на добрия тон :twisted: :twisted: :twisted: Въпреки че съм заклет Левскар и логото на Левски е на мобилния ми телефон откакто го имам и въпреки че колегата Коцев подхвана подобна тема срещу Левски миналата седмица, подкрепям мнението че неминуемо споровете между нас на тема Левски и ЦСКА няма да доведат до нищо друго освен до разваляне на отношенията между колеги от форума. 
Подкрепям, най-добре и двете теми - в коша преди да е станало късно...
|
Пон Мар 27, 2006 3:01 pm |
|
 |
kiro_of_the_day
|
Не мисля, че е нужно темите да отиват в коша! Нито едната нито другата. Половината ми приятели са "болни" привърженици на ЦСКА, и досега не сме се скарали заради това. Тук всеки може да си пише каквото ще, стига да е на кирилица и да не излиза от добрия тон. Мисля, че сме интелигентни хора с чуство за хумор и това са безобидни закачки между приятели Ако някой се връзва - толкова по-зле за него. kiro_of_the_day
|
Пон Мар 27, 2006 3:07 pm |
|
 |
2fast
Кара кола
|
Не съм го направил със зъл умисъл но ако мислите че може някой да се разсърди - в коша!
|
Пон Мар 27, 2006 3:08 pm |
|
 |
BRAVO
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Вто Дек 14, 2004 6:48 pm Мнения: 133 Местоположение: София 05 Сердика
|
Като здрав цесекар мисля следното : в момента ЦСКА са трагични. Не знам дали заради Еврофутбол, не знам дали някой иска да гони треньора, на знам дали наистина толкова си могат. Във всички изброени причини има по малко истина. Левски определено са по-добри в момента и в неделя се очертава голям разгром. Освен ако дотогава червените не намерят причина да заиграят по-прилично, както в есенния мач например. Щото и тогава се очертаваше разгром, но пак нещо странно стана ... И нещо до феновете на сините - единственото, с което сте били по-добри последните 10-на години, е духът, с който играете срещу нас. На нашите примадони това им е липсвало винаги. Иначе да ме извинявате, ама в Европа още сте световно неизвестни. Това, че сега с голям късмет стигнахте до четвъртфинал в някакво турнирче срещу некви отборчета, е повод за гордост само в с.Долно Уйно. В Европа се помнят победите над великите отбори, а вие нямате такива. Всъщност имате - срещу ЦСКА :mrgreen:
_________________ ОМВ Мусагеница. И аз бях там, и аз заредих... И после "замръзнах" ...
|
Пон Мар 27, 2006 4:36 pm |
|
 |
tomazo
Фиат фанатик
Регистриран на: Пон Сеп 26, 2005 1:51 pm Мнения: 838 Местоположение: София,Люлин
|
аз като болен Левскар и доста време играл футбол дори и на проф.ниво  ,мисля че добрият тон никога не би се развалил ако хората гледат обективно на нещата а не през запалянковски очи  ,това са си закачки от сорта на мойта кола е по -красива :mrgreen: всеки до край ще отстоява своето и когато е в рамките на добрия и възпитан тон всичко ще е ОК ....няма нищо лошо майтап на гърба на другия особено след 2-ри април :mrgreen:
_________________ фиатче Браво 2.0
|
Пон Мар 27, 2006 4:52 pm |
|
 |
ivo_red
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Сря Мар 01, 2006 12:41 am Мнения: 123 Местоположение: София 06 Подуяне
|
работата е малко присмял се Хърбел на Щърбел
Ще се види кой е по-добрия в неделя. Сега само си чешете езиците
p. s. Само ЦСКА
_________________ FIAT Uno 45 FIRE
Alfa 146 ti
|
Пон Мар 27, 2006 9:16 pm |
|
 |
Shefa
Кара балканче
Регистриран на: Съб Мар 19, 2005 12:50 pm Мнения: 48 Местоположение: София 04 Оборище
|
_________________ Италианските коли са номер 1
|
Вто Мар 28, 2006 12:22 am |
|
 |
perlsite
Фиат маниак
Регистриран на: Пет Авг 19, 2005 5:19 am Мнения: 712 Местоположение: София
|
Да, някой ****** във форума решават, че след като се ******* във форума/темата могат да успокояват нещата
На 2-ри ЦСКА ще Ви успокои. Всъщност ако ЦСКА победи (колкото и да ви се струва безумно в момента) пак ли ще пишете, че ще са най-смешните шампиони? :twisted:
Левскарите пуснаха тая темичка не за нещо друго, а защото Шалке идва в София с името си (04) като вероятно левскарите усещат на къде бие резултата :mrgreen: и се чудят още от сега къде да се заврат.. та както каза колега "присмял се Хърбел на Щърбел".
@tomazo: Ти като играл професионално футбол тогава знаеш кой от двата отбора (реално) има по-голям потенциал и възможности? Интересно ми е мнението ти...
Някои от думичките не са подходящи за форум Митко
_________________ FIAT Marea
|
Вто Мар 28, 2006 8:36 am |
|
 |
ABARTH
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Сря Ное 16, 2005 3:06 pm Мнения: 168 Местоположение: Хасково
|
Може и да сме ****** може и да сме ***** но никой от наште фотболисти няма да ни подведе.
и в тоя дух на рими 3 пъти УРА УРА УРА за ЛЕВСКИ :!: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Думичките Митко
_________________ Alfa Romeo 146 JTD
|
Вто Мар 28, 2006 10:12 am |
|
|