Автор |
Съобщение |
коцев
Напреднал шофьор на Фиатка
Регистриран на: Чет Ное 04, 2004 8:41 pm Мнения: 447 Местоположение: Ловеч
|
 Адееее!!!! ЛЕВСКИ взе купата .........
Бре каква стана тя бре ?????? Евробоеца Левски взе купата ..... :twisted:
ЧЕРНО МОРЕ--- ЛЕВСКИ 3 : 2
_________________ Пунто 1.2 пълен инжекцион --ГОЛЯМАТА РАБОТА !!!
|
Сря Мар 22, 2006 6:16 pm |
|
 |
Punto SX
Кара кола
Регистриран на: Сря Ное 16, 2005 4:14 pm Мнения: 311 Местоположение: Велико Търново
|
Споко бе Коцев има реванш :!:
|
Сря Мар 22, 2006 6:42 pm |
|
 |
kiro_of_the_day
|
Punto SX написа: Споко бе Коцев има реванш :!:
А има ли всъщност? Щото регламента май е с един мач... :?
|
Сря Мар 22, 2006 6:52 pm |
|
 |
Punto SX
Кара кола
Регистриран на: Сря Ное 16, 2005 4:14 pm Мнения: 311 Местоположение: Велико Търново
|
мамка му няма реванш:
http://www.bulgarian-football.com/bg/cu ... t_cup.html
III етап , Осминафинали
Класиралите се от ІІ етап 16 /шестнадесет/ отбора, чрез пълен жребий, определят осемте двойки отбори, които излъчват 8 /осем/ отбора, продължаващи в ІV етап.
Регламент на етапа:
а/ Победителите се излъчват по системата на отстраняване от една среща по системата за турнирите*.
б/ Първият изтеглен при жребия отбор от двойката е домакин в 1/8 финалната среща.
Участвуват 16 /шестнадесет/ отбора.
А резултата сигурен ли е щото аз никъде в нета не мога да намеря резултат. :?
|
Сря Мар 22, 2006 7:06 pm |
|
 |
коцев
|
Абе аз от футбол много не разбирам но като гледам Ч.море как го омаломощи евробоеца и сега Шалке ще го доушашави на 30 март и после пък чорбата ще го довърши на 2ри април ....та сините мечти май ще си останат само сини мечти нито купа нито шампиони. :twisted:
|
Сря Мар 22, 2006 9:09 pm |
|
 |
Mazgarev
Фиат идол
Регистриран на: Вто Сеп 13, 2005 11:25 pm Мнения: 1315 Местоположение: София 04 Оборище
|
Коцев, не гледах мача, обаче съм сигурен че са играли с резервите.
Как я мислиш... че Черно Море са по-добри от Левски - това и в най-смелите мечти не са си го помисляли! Сега вярно - парадокс... но замисли се - има много фактори... един от тях е Еврофутбол ;) - коефициента за Левски беше малко повече от 1 а за Ч.Море повече от 8. Другия фактор е че им предстои важен мач с Шалке, което означава че самите футболисти се пазят от контузии и т.н. защото никому не са полезни - куци!
Нали така?
_________________ FIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]
|
Сря Мар 22, 2006 9:14 pm |
|
 |
коцев
|
Щом така говориш ясно е че неси гледал мача.С никакви резерви не беше Левски ами начело и с Гонзо но пък варненци извадиха отбор който е в състояние да победи всеки един български отбор. Според мен тоя мач е началото на падането на Левски надоло.Тъмни облаци над Левски надвиснаха. 
|
Сря Мар 22, 2006 9:24 pm |
|
 |
Mazgarev
Фиат идол
Регистриран на: Вто Сеп 13, 2005 11:25 pm Мнения: 1315 Местоположение: София 04 Оборище
|
Може и така да е... не споря, не съм гледал мача!
Но ти казах и за другите фактори...
А и мисля че за всеки ще е добре българския отбор да стигне колкото се може по-напред в УЕФА... все пак това е нещо с което можем да спечелим вниманието към нас. Черни, бели облаци - това е... наш дълг е да ги подкрепяме и на стадиона и по домовете си.
То щом Черно Море са толкоз големи машини, защо ги няма в УЕФА? А Удинезе и "АртКОмедия"  са боклуци пред тях!
И лошо да предстои - може и така да е... но никой не знае...
преди време бяха отворили усти за мача Левски - Берое, ама пак си бихме в Европа
А ЦСКА... те също падат... кой знае какви шашми са и кой на кой е дал повече пари и букмейкърите какъв тлъст пръст имат в цялата работа... НЕКА НЕ СЕ ЗАБЛУЖДАВАМЕ!
УСПЕХ НА ЛЕВСКИ СРЕЩУ ШАЛКЕ, пък другото е минало! ;)
_________________ FIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]
|
Сря Мар 22, 2006 9:33 pm |
|
 |
NIGHT^WALKER
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Пон Авг 29, 2005 12:08 pm Мнения: 167 Местоположение: Варна 02 Приморски
|
Не че искам да злобея ама "Само Черно Море" :twisted:
Понеже не съм и левскар мога да кажа че ще имат голям успех целия им отбор при балет маисторите и артистите.
Както и да ще се радвам все пак ако направят някакво чудо срещу Шалке :?

[Skype - FIAT_FREAK
|
Сря Мар 22, 2006 9:57 pm |
|
 |
ivo_red
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Сря Мар 01, 2006 12:41 am Мнения: 123 Местоположение: София 06 Подуяне
|
коцев написа: Щом така говориш ясно е че неси гледал мача.С никакви резерви не беше Левски ами начело и с Гонзо но пък варненци извадиха отбор който е в състояние да победи всеки един български отбор. Според мен тоя мач е началото на падането на Левски надоло.Тъмни облаци над Левски надвиснаха. 
Абе само ЦСКА е истината 
_________________ FIAT Uno 45 FIRE
Alfa 146 ti
|
Сря Мар 22, 2006 11:02 pm |
|
 |
BRAVO
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Вто Дек 14, 2004 6:48 pm Мнения: 133 Местоположение: София 05 Сердика
|
Левски и купа ? Да продължават там да си мечтаят ... :mrgreen:
_________________ ОМВ Мусагеница. И аз бях там, и аз заредих... И после "замръзнах" ...
|
Чет Мар 23, 2006 9:58 am |
|
 |
kiro_of_the_day
|
Ей, големи злобари сме това Българите, и в частност (в случая) цесекарите.
Човек (отбор) веднъж да стъпи накриво и се почва. Ще го изядат.
В началото на евротурнирите всички отбори се надяваха да бият мач - два, едва ли не,
а сега ако ЛЕВСКИ не вземе УЕФА ще излезе, че е най нещастния отбор според Вас господа.
Относно Гонзо - дано не го пускат в мачовете - само ще развали колективната игра на отбора.
Благодарности за всичко , което е направил за ЛЕВСКИ,
но сега по-добре ще е да стои на скамейката.
|
Чет Мар 23, 2006 10:06 am |
|
 |
tomazo
Фиат фанатик
Регистриран на: Пон Сеп 26, 2005 1:51 pm Мнения: 838 Местоположение: София,Люлин
|
колегата Коцев проявява хумор от посока Литекс :mrgreen: а иначе не гледал футбол
като изключиме това ,че Левски отпадна за купата ,и аз лично се надявам на 2-ри април да затвърди най-успешната си година от много време насам .след като станем шампиони ,едва ли някой ще се сеща за Черно Море и Йешич :mrgreen:
p.s.но да не разваляме хубавата тема с фенски пристрастия 
_________________ фиатче Браво 2.0
|
Чет Мар 23, 2006 11:10 am |
|
 |
kiro_of_the_day
|
tomazo написа: ...p.s.но да не разваляме хубавата тема с фенски пристрастия... 
Само не разбрах какво и е хубавото на темата... Тя си е чисто "фенско" заяждане...
Ама лошо няма естествено. Всеки има право да е фен на когото си иска. Поздрави Киро! 
|
Чет Мар 23, 2006 11:18 am |
|
 |
Ferrari
|
До Левски-ЦСКА остава малко време. Ще видим там кой кум кой сват.
|
Чет Мар 23, 2006 11:32 am |
|
|