Дата и час: Нед Юли 13, 2025 1:27 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 47 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща
Притежатели на ABARTH 
Автор Съобщение
Кара детска количка
Кара детска количка
Аватар

UNREAD_POST 
всъщност ако може някой да помогне със Синхронизатор за скоростна кутия ... да казва колко парички и да си стискаме ръцете, че ще си уроня зъбите пичове :)

Вто Мар 21, 2006 10:14 pm
Профил
UNREAD_POST 
:) Под капака на моето Бертоне мърка също двигател на Абарт !
128S е модификаията ... до колкото знам е бил проектиран и вграждан в Фиат Абарт ( не се сещам точната модификация, но май беше Ритмо Абарт Спорт)
машинката е карбураторна и е перфектна ! От къде вади тази динамика и еластичност не ми е ясно, но е идеалния двигател за мен. Не сличайно е вграждан в редица модели на Фиат през годините, а и в любимите ни Жигулита и Лади по-късно
Респект към инженерите и конструкторие на фирмата ! :36_2_46:

Вто Мар 21, 2006 10:23 pm
UNREAD_POST 
Angelof написа:
Братле ... от около близо година я карам ... :)
................

имам проблеми с окачването ... а не мога да намеря никуде части на старо за абарт ... всичко е за ритмо 65,75,80 ей такива боклуци. както и да е. единственото което ме интересува е къде мога да си намеря части втора ръка за Абарт и евентуално некой който да има достатъчно нерви да ми я оправи :) иначе бръмчи яко 185 макс Хасково - Димитровград ... очудвам народа ей :)

Колега, питай Хит-Ко по болните ти теми за частите и сервиза. Той ти е наблизо в Ямбол и ще си ммнооогооо доволен после. Айде успех

Вто Мар 21, 2006 10:29 pm
Кара детска количка
Кара детска количка
Аватар

UNREAD_POST 
Мерси ... малко ми е далече Ямбол ... но ще си накупя всички чаркове и ще взема да ида до там.

Сря Мар 22, 2006 1:01 am
Профил
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
Значи зад Бизнес центара в Хасково има магазин на Фиат аз сичко съм купувал от там за мойто ритмо(носачи тампони маншони)На ABARTH-а стабилизиращата щанга му е различна от на обикновените спирачните апарати са други ама ти сигурно няма да ги сменяш така че ако ти трябва някой чаркол иди там иначе в Д-град има магазин за амортисъори сигурно го знаеш но ти препоръчвам при евентуална смяна-газови :D

Сря Мар 22, 2006 9:27 am
Профил
UNREAD_POST 
Angelof написа:
Мерси ... малко ми е далече Ямбол ... но ще си накупя всички чаркове и ще взема да ида до там.

Колега .. системата е следната - говориш с Хит-Ко... определяте поръчката... той ти я праща с куриер. Системата е проверена и работи перфектно. На 3 Март сестра ми получи от него един кашон с чаркове с куриерска фирма. Както виждаш и празниците даже не са проблем. Тъй че обаждай се на човека и действайте!

Сря Мар 22, 2006 10:32 am
Кара детска количка
Кара детска количка
Аватар

UNREAD_POST 
Ваййй газови амортисцори братле ... колко кинта двата предни ? 400 ? 500 ?? аз смених предните два с некви маслени ..хич не съм доволен ...ама хич .. то се оказа че носача и шарнир и простотии са ми за смяна ... заден ресьор ми е издал багажа ... като кача двама души отзад ... и Ритмото 60-70 макс ... що тъй бе орца ... а за магазина в Д-град го знам ... те тези са егати обирджиите имам приател дето бачка в неква фирма дето внасят Монрьо и тем подобни и уж са официални представители на марката за България, и мога да кажа че цената е доста по НЕсътресаваща, но все пак...
Пичове некой дето е от Хасково може ли да ми погледне Ритмото ... некой дето кара такова и знае кви са и кусурите и прочие ... по сервизите ме качват на черешата .. (все пак малко разбирам от коли, след толкова много ремонти)
ако некой е мераклия да отнесе почерпка и после едно кръгче с моята принцеса. Дайте да сравним коя повече коя по малко коя трака коя не и така нататък ... аз го карам туй Влакче на ужасите по малко от година ... ай моля ви са ! :)

Сря Мар 22, 2006 5:46 pm
Профил
Кара детска количка
Кара детска количка
Аватар

UNREAD_POST 
Мерси за съвета братле. утре съм на ремонт да ми оправят носача ... дано всичко да е наред ... смених предни накладки и днес все едно нямам спирачки :) хахаха "Децата Нямат Спирачки" :) яко :mrgreen: мерси на всички дори мисля да се обадя на тези от Ямбол за ресьор ... айде време е за кръчма

Сря Мар 22, 2006 9:44 pm
Профил
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
Братле ако имаш нещо за настройка по двигатела човека е Красъо-музиканта много хора го знаят но за моето Ритмо имах доверие само на него и много работи см научил от него така че ако искаш повече информация........
А аз към 30 ще се прибирам към Хасково Ако искаш можем да пием по бира :drunk:

Сря Мар 22, 2006 11:56 pm
Профил
Кара детска количка
Кара детска количка

UNREAD_POST 
здравейте разбрах за клуб фят и реших да пиша...сега имам брава-103кс но искам да ви кажа че преди години купих двигател от alfa75 2000 с 4 вебера 150кс.исках да го сложа на мойта жигула но преди това поръчах 2 разпределителни вала с голями фази комплект с ангренажните колела и яки пружини полирах всмукателните и изпуск отвори,биелите,иколяновя вал,оликотих с1.2кг маховика.качих го нажигулата..при първия тес скъса щангите на задния мос,подсилих ги . много се кефих немога да опиша за какво става въпрос палеше гумите до 4ск.имаше проблем само с стабилноста но е спънах после няколко пъти чупи диферинциал и 2-3ск.правих ги докато 6чупих и бутало и се отказах да е правя поради скъпите части...

Чет Мар 23, 2006 11:55 pm
Профил
Кара детска количка
Кара детска количка
Аватар

UNREAD_POST 
Братле случайно да караш Абарт Кабриолет ??? днес бях при Ерол ... и едно турче ми каза, че някакъв пич идвал с некъв кабрио и обирал всичко :) хахах веднага си помислих за теб ... но чесно казано не намерих нищо освен чифт рамена за чистачки ... естествено ги взех ;) а за бирата немаш грижа ... пък при тоя за двигателя ще ме заведеш да ми погледне малко ... пък бирата от мен :) айде живи здрави

Пет Мар 24, 2006 12:00 am
Профил

UNREAD_POST 
Едно време бащата имаше регата 100. ей направо приказна кола на 19 годими дигаше 170км/ч , за съжаление я продаде на едни цигани. Направо ме е яд че не можах да и се порадвам за по-дълго...:)

Пет Мар 24, 2006 12:44 am
Профил
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
Не не е мое това Кабрио иначе го знам
Моето ритмо беше едно бежово по стария модел с двата фара и халогените на спойлера и по новото табло

Пет Мар 24, 2006 4:29 pm
Профил
Кара детска количка
Кара детска количка
Аватар

UNREAD_POST 
ахам ... ясно разбирам ... а ся кво караш драги ? не караш ли Абарт ? щото аз се оглеждам всеки ден в Хасково да скиам некой дето кара такова . ама никой не мога да видя...
Салаах Малейкум Пичове ... Регата 100 е супер яка колица ... абе... италианците правят яки двигатели ... айде отивам да боцна нещо чуждо ...

Съб Мар 25, 2006 5:01 pm
Профил
Кара детска количка
Кара детска количка
Аватар

UNREAD_POST 
Ваййй... тоя пич яко преработвал бе братче ... жигули ... 2000 кубика 150к.с. ... евала ... аз мога да си преработя само СД-то да чете разбъркано ... :) хахаха ...

Съб Мар 25, 2006 5:06 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 47 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща