Автор |
Съобщение |
kiro_of_the_day
|
Жребия за четвъртфиналите, но вече сигурния:
Шалке - ЛЕВСКИ
Севиля - Зенит
Базел - Мидълзбро
Рапид Букурещ - Стяуа
|
Пет Мар 17, 2006 3:40 pm |
|
 |
koolio
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Нед Фев 27, 2005 1:40 pm Мнения: 112 Местоположение: София 16 Студентски
|
Левски-Шалке, Рапид- Стяуа, Зенит- Севиля, Базел- Мидълзбро! Успех и дупе да ни е яко!
|
Пет Мар 17, 2006 3:43 pm |
|
 |
Ferrari
|
Е това ще е битка. 3-те в бундеслигата.
|
Пет Мар 17, 2006 4:15 pm |
|
 |
Punto SX
Кара кола
Регистриран на: Сря Ное 16, 2005 4:14 pm Мнения: 311 Местоположение: Велико Търново
|
kiro_of_the_day написа: Punto SX написа: Жребия за четвъртфиналите: Базел - Левски Шалке - Стяуа Севиля - Зенит Мидълзбро - Рапид Букурещ Мисля че не само приказката продължава ами има и всички изгледи да стане един син романУспех момчета!!! Е как го разбра бе колега? Точно в този момент слушам жребия директно по радио гонг и още не е теглен?
Извинявам се на всички колеги гледах го от сайта на уефа но съм видял разпределението преди жребия. Де наистина да бях прав  .
Сега наистина като видях жребия си мисля че никак не е добър. Защото след Шалке ни чака руския хит Зенит или Севиля. Румънците обаче освен сигурен полуфиналист явно ще се докопат и до финала.
|
Пет Мар 17, 2006 4:40 pm |
|
 |
mironcho
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Сря Авг 17, 2005 8:09 pm Мнения: 96 Местоположение: София 13 Надежда
|
Хубаво е че по "пътя" има все силни противници - хем левски може да се докаже (ако евентуално бием), хем повече приходи ще влезнат в касата на левски, хем повече мениджъри ще гледат мачовете.... А представете си че левски продължи напред 
_________________ Punto 1.1 SX 95г
|
Пет Мар 17, 2006 4:54 pm |
|
 |
коцев
Напреднал шофьор на Фиатка
Регистриран на: Чет Ное 04, 2004 8:41 pm Мнения: 447 Местоположение: Ловеч
|
Момчета аз съм бил привърженик /и още / на ЦСКА. Поздравявам играчите на Левски за играта им. Но нека да се върнем малко назад и да отворим вестниците и да видим какво пишеха след като Левски падна с 1:0 от Публикум. Този отбор не ставал за нищо Мъри не бил никакъв треньор. В същото време възнасяха ЦСКА че са победили Ливърпул и са станали европейски отбор. Сега нещата се извъртяха и Левски и Мъри са на върха . Но за да постигнат тоя успех какво направиха в Левски ? Първо отказаха се да говорят против съдиите и видяха че вината не е в съдиите а в самата игра на футболистите.Второ вече трета година играят с един и същ състав и това дава плодове. Четвърто наложиха свои юноши в състава и те милеят за Левски. А ЦСКА отиде на другия полюс .Все някой им е виновен но не и футболистите които играят слабо. Така че и сега ако в Левски се помислят за непобедими нищо добро не ги очаква и като гледам Наско Сираков какви бисери взе да реди ....не го виждам след първия провал.
_________________ Пунто 1.2 пълен инжекцион --ГОЛЯМАТА РАБОТА !!!
|
Пет Мар 17, 2006 9:58 pm |
|
 |
snake
Фиат фанатик
Регистриран на: Пет Окт 21, 2005 1:30 pm Мнения: 984 Местоположение: Пазарджик
|
Поздравявам Левски за успеха и ... да не се главозамайват, защото идат мачовете, които ще ги направят нещастни - с ЦСКА :mrgreen:
_________________ Ex: Fiat Marea Weekend ELX 1.8 16V Ex: Fiat Palio Weekend 75 Ex: Opel Kadett 1.4 - Първата ми любов : )
|
Пет Мар 17, 2006 11:20 pm |
|
 |
коцев
Напреднал шофьор на Фиатка
Регистриран на: Чет Ное 04, 2004 8:41 pm Мнения: 447 Местоположение: Ловеч
|
Абе то мачът им с нас /ЦСКА/ е бял кахър за Левски. Те ни бият като шкембе в дувар дето ни хванат. Виж Берое е по страшен да не направи равен на Герена.Пък сега и Гонзо ще води атаката ..... :evil: Ами ако пък и вземат купата на Европа  И вземат та станат и шампиони и влезат наесен в шампионската лига ....малеййййй мечти мечтиииии 
_________________ Пунто 1.2 пълен инжекцион --ГОЛЯМАТА РАБОТА !!!
|
Пет Мар 17, 2006 11:33 pm |
|
 |
Mazgarev
Фиат идол
Регистриран на: Вто Сеп 13, 2005 11:25 pm Мнения: 1315 Местоположение: София 04 Оборище
|
коцев написа: Абе то мачът им с нас /ЦСКА/ е бял кахър за Левски. Те ни бият като шкембе в дувар дето ни хванат. Виж Берое е по страшен да не направи равен на Герена.Пък сега и Гонзо ще води атаката ..... :evil: Ами ако пък и вземат купата на Европа  И вземат та станат и шампиони и влезат наесен в шампионската лига ....малеййййй мечти мечтиииии 
Мечтии мечтии - Осъществимии! ;)
_________________ FIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]
|
Пет Мар 17, 2006 11:40 pm |
|
 |
2fast
Кара кола
Регистриран на: Вто Ное 01, 2005 12:10 pm Мнения: 200 Местоположение: София 01 Средец
|
Момчета,
остава ни пак да сме толкова многобройни и шумни на стадиона за мача с Шалке. Останалото - нашите футболисти показаха, че го могат.
САМО ЛЕВСКИ!!!
_________________ The world belongs to those who dare to be first
|
Вто Мар 21, 2006 11:08 am |
|
 |
muf_bi4
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Нед Окт 23, 2005 6:09 pm Мнения: 152 Местоположение: Казанлък
|
а кога точно е мачът ??? 
|
Вто Мар 21, 2006 12:31 pm |
|
 |
Mazgarev
Фиат идол
Регистриран на: Вто Сеп 13, 2005 11:25 pm Мнения: 1315 Местоположение: София 04 Оборище
|
muf_bi4 написа: а кога точно е мачът ??? 
30.03 - тук
06.04 - там ;)
_________________ FIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]
|
Вто Мар 21, 2006 12:39 pm |
|
|