| Автор | Съобщение | 

| bobo Кара Симсонка 
   |   Re: .jorko написа: boyko1984 написа:  плюс това външния филтър има дълъг живот и мръсен ( това не му пречи ) примерно к и н-а се мие за първи път на 50000 кммоя К и Н в заводската кутия го чистя на 3-4 хиляди  :?Ти си друг случай      Я кажи на хората на колко км сменяш предни накладки   _________________

Alfa 145 QV Turbo
 Fiat Brava JTD '01

| 

| Вто Мар 21, 2006 2:10 am | 

| 

|  | 

| WhitePower Кара велосипед 
   | След смяната с нови дискове вече 20000 км и сам към края си иначе с тарите дискове за 10000 стигнаха до ръбът на диска 

| 

| Вто Мар 21, 2006 12:43 pm | 

| 

|  | 

| jorko Кара кола 
   | bobo написа: jorko написа: boyko1984 написа:  плюс това външния филтър има дълъг живот и мръсен ( това не му пречи ) примерно к и н-а се мие за първи път на 50000 кммоя К и Н в заводската кутия го чистя на 3-4 хиляди  :?Ти си друг случей      Я кажи на хората на колко км сменяш предни накладки   WhitePower написа: След смяната с нови дискове вече 20000 км и сам към края си иначе с тарите дискове за 10000 стигнаха до ръбът на дискаабе той мен питаше , ама карай     ...Бобо , пак на толкова   _________________

JVC камера Продава 

| 

| Вто Мар 21, 2006 10:15 pm | 

| 

|  | 

| boyko1984 Кара детска количка 
   |   хмАбе незнам, аз моя филтър съм го отклонил с кутийка и ако искаш може да се видим някъде да ти покажа в какво състояние е на 15000 км ( Не е пран още ) 

| 

| Сря Мар 22, 2006 1:21 am | 

| 

|  | 

| boyko1984 Кара детска количка 
   |   хмАбе незнам, аз моя филтър съм го отклонил с кутийка и ако искаш може да се видим някъде да ти покажа в какво състояние е на 15000 км ( Не е пран още ) 

| 

| Сря Мар 22, 2006 1:22 am | 

| 

|  | 

| bobo Кара Симсонка 
   | jorko написа: bobo написа: jorko написа: boyko1984 написа:  плюс това външния филтър има дълъг живот и мръсен ( това не му пречи ) примерно к и н-а се мие за първи път на 50000 кммоя К и Н в заводската кутия го чистя на 3-4 хиляди  :?Ти си друг случай      Я кажи на хората на колко км сменяш предни накладки   WhitePower написа: След смяната с нови дискове вече 20000 км и сам към края си иначе с тарите дискове за 10000 стигнаха до ръбът на дискаабе той мен питаше , ама карай     ...Бобо , пак на толкова   Аз затва те питах да се ориентират хората за кво яко каране иде реч   _________________

Alfa 145 QV Turbo
 Fiat Brava JTD '01

| 

| Сря Мар 22, 2006 2:01 am | 

| 

|  | 

| Speedster Кара Фиатче 126 
   | Незнам ама кат сложих моя K&N веднага преебах деебитомера още същия ден !
 Сега мисля варианти да го пусна надоло ли или някаква кутия да му мисля че незнам !  

| 

| Сря Апр 12, 2006 9:22 pm | 

| 

|  | 

| jorko Кара кола 
   | Speedster написа: Незнам ама кат сложих моя K&N веднага преебах деебитомера още същия ден ! Сега мисля варианти да го пусна надоло ли или някаква кутия да му мисля че незнам !  как точно го сложи ? в кутията си или отворен или някак другояче ?  :roll:  :?_________________

JVC камера Продава 

| 

| Сря Апр 12, 2006 11:28 pm | 

| 

|  | 

| jorko написа: Speedster написа: Незнам ама кат сложих моя K&N веднага преебах деебитомера още същия ден ! Сега мисля варианти да го пусна надоло ли или някаква кутия да му мисля че незнам !  как точно го сложи ? в кутията си или отворен или някак другояче ?  :roll:  :?Ми моя майстор го заби направо на дебитомера и вечерта леко се погонихме на 402 и финишира     коносовиднен К&N така трябвало да седи без да е изолиран по някакъв начин НИЩО     снощи си закачих оригиналния и турса некакви варианти да го пускам с маркуч надоло или изолирам спорния ама несъм в час  :?   
 Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

| 

| Чет Апр 13, 2006 11:07 am | 

| 

|  | 

| diyan123 Кара Фиатче 126 
   | и колко излиза един такъв филтър, заедно с трабите и поставянето? _________________
 продавам:
 -обувки Energie,нови в кутия,43номер
 -чисто нови ски Elan A200-168см,с чисто нови автомати
 при интерес снимки и цени ;)

| 

| Нед Май 14, 2006 6:36 pm | 

| 

|  | 

| diyan123 написа: и колко излиза един такъв филтър, заедно с трабите и поставянето?impas56.com виж тук за цени  

| 

| Нед Май 14, 2006 7:53 pm | 

| 

|  | 

| kluchar Фиат идол 
   |   филтъри аз имах такъв спортен Филтър но, беше свален и сложен в багажника а иначе отпред си имаше оригиналнания филтър.Незнаех преди за какво е и го оставих  при един колега но той го хвърлил Като разбрах беше ме яд щото си е оригинален от Италия. Имало е и много други работи.Спортен филтър Лети джанти и гуми. Уредба и като гледам жиците които са останали е бира хубава. Преправяна е в Италия от фирма"RECIGN Sport ecshan".Сега има само предни спирачки от BRAVO . Задното гърне и аспуха е сменен 
модел от 300лв. Пружините са спортни  някакви червени . Има и други работи но неги знам още .

http://ftp.fiat-club.org.ua/Manuals/
 http://instrukcje.fiat.pl/index.php/listing/fiat

| 

| Сря Май 17, 2006 11:22 pm | 

| 

|  | 

| robert1975 Кара велосипед 
   | абе хора какви ги говорите-колата с тоя филтър лети и работи като с турбина!!!-и никакви грижи няма! 

| 

| Пон Яну 22, 2007 12:33 pm | 

| 

|  | 

| Stoyan_68 Напреднал шофьор на Фиатка 
   | robert1975 написа: абе хора какви ги говорите-колата с тоя филтър лети и работи като с турбина!!!-и никакви грижи няма!Е, то туй купе и с обикновен филтър ще си "лети"   _________________
 Fiat Stilo 1.8 16V

| 

| Пон Яну 22, 2007 2:21 pm | 

| 

|  | 

| robert1975 Кара велосипед 
   | абе да ама с него има страшен звук-и да питам само след пране ли се слага масло на конусовидния филтър или не и вярно ли е това за студения въздух-ако е така да го изнеса много ниско ама да не смукне вода тогава от някоя локва а? - и после воден удар -и БАМ! _________________
 MANIAK-FIAT COUPE

| 

| Пон Яну 22, 2007 6:49 pm | 

| 

|  |