Автор |
Съобщение |
rymbym
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Нед Мар 12, 2006 2:41 am Мнения: 126 Местоположение: София 19 Люлин 10
|
 Здравейте на всички!
Здравейте на всички!От няколко дни /5 подред  / съм собственик на ФИАТ Мареа 1.6 16v седан! Да Ви призная честно колкото повече карам или гледам колата толкова повече направо си се влюбвам в нея!Първата вечер която я взех бях малко скептично настроен така както и преди закупуването и, може би заради всички подмятания от "разбиращи" мои приятели и познати които изразяваха доста пренебрежително мнение относно италианските коли!Но сега аз знам, че това си е мойта кола и че много и се радвам и съответно вече като чуя някой да споделя подобно мнение за колата ми просто ми става адски смешен и го дарявам с поглед, които му подсказвам че не ми е нужно "вещото му мнение".Чудно ми е как повечето хора оценяват колата ти без дори да имат и най малка представа за нея!Аз обаче знам че вече имам много яка колица!Надявам се за във бъдеще да се запозная с повечето хора тук и да не ви досаждам с въпросите си!Поздрави на всички!  Съжалявам ако не съм нацелил и този път къде точно във форума мога да изразя радостта си, без да бъде изтрит поста ми!
|
Нед Мар 19, 2006 8:11 pm |
|
 |
Mazgarev
Фиат идол
Регистриран на: Вто Сеп 13, 2005 11:25 pm Мнения: 1315 Местоположение: София 04 Оборище
|
Честито! Със здраве да си я караш колата! И много много безаварийни километри!
Тук те уверявам че ще намериш отговор на всеки въпрос и също така ще се запознаеш с много приятни хора!
А относно "вещите лица", които ти подмятат врели некипели - въобще не ги слушай или просто им казвай, че който е карал италианска кола се е влюбил в нея и че са много малко изключенията... иначе вярвай ми - при вида на красивата италианка хората се спукват да завиждат. Ама то ще си ги убие това някой път... ;)
УСПЕХ! И пак те поздравявам за избора!
_________________ FIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]
|
Нед Мар 19, 2006 8:18 pm |
|
 |
peho
Напреднал шофьор на Фиатка
Регистриран на: Вто Яну 03, 2006 8:26 pm Мнения: 384 Местоположение: Габрово
|
Добре си нацелил къде да изразиш радостта си.Да ти е честита новата придобивка,да си я караш с удоволствие и в бъдеще все така да и се радваш.Между другото и аз от началото на годината сам с моята първа кола-Брава и много и се кефя 
_________________ Brava ELX 1.6 16v
|
Нед Мар 19, 2006 8:20 pm |
|
 |
Ferrari
|
Страхотен избор си направил! Пожелавам ти дълги безаварийни километри.
|
Нед Мар 19, 2006 10:06 pm |
|
 |
Iwan
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Съб Яну 14, 2006 1:06 am Мнения: 181 Местоположение: Пловдив 04 Северен
|
Честито със здраве да я караш и хиляди безавариини километри. 
|
Нед Мар 19, 2006 10:14 pm |
|
 |
mnaumov
Кара Симсонка
Регистриран на: Пон Авг 29, 2005 9:48 pm Мнения: 53 Местоположение: Сливен
|
Наистина много добър избор. Както се казва кола с екстри.
_________________ ___________________
Marea 1.9 TD 100 Weekend ELX
|
Пон Мар 20, 2006 10:48 pm |
|
 |
Skip
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Съб Ное 05, 2005 4:39 pm Мнения: 88 Местоположение: Радомир
|
Честито и от мен! Хиляди безаварийни километри и да (се) почирпиш здрво.
Иначе избора е страхотен - днес оглеждах едно и мисля, че е една от най-добрите в класа си. :mrgreen:
|
Пон Мар 20, 2006 10:52 pm |
|
 |
gdd55
|
Честито и от мен сас здраве да си я ползваш
И на мене така ми викаха няма да се притесняваш за това  . Дори и аз така виках но като видях този нов съвременен дизайн и усетих адската пъргавина на италианският дизел спрямо останалите дизели които изпробвах направо се влюбих в нея и особенно в кристалните фарови с лупичките вътре 
|
Пон Мар 20, 2006 10:58 pm |
|
 |
hit-ko
Член на клуба
Регистриран на: Нед Мар 06, 2005 3:12 pm Мнения: 2046 Местоположение: Ямбол
|
Честито и от мен и само сьс здраве да си я ползваш!
Пусни и една снимка да я видим
_________________ FIAT-SPORT
|
Пон Мар 20, 2006 11:05 pm |
|
 |
nasty
Кара кола
Регистриран на: Нед Яну 22, 2006 4:42 pm Мнения: 287 Местоположение: Костинброд
|
Безавариина и от мен и добър избор за малко и аз да си купя такава и тези чуства са ми познати със влю  бването
_________________ Punto 1.2 16v Sporting
|
Вто Мар 21, 2006 12:45 am |
|
 |
rymbym
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Нед Мар 12, 2006 2:41 am Мнения: 126 Местоположение: София 19 Люлин 10
|
gdd55 написа: Честито и от мен сас здраве да си я ползваш  И на мене така ми викаха няма да се притесняваш за това  . Дори и аз така виках но като видях този нов съвременен дизайн и усетих адската пъргавина на италианският дизел спрямо останалите дизели които изпробвах направо се влюбих в нея и особенно в кристалните фарови с лупичките вътре 
ох фаровете и на мен са любими!Лошото обаче е че само лявият е с лупа и трябва да се ориентирам да потърся десен!
благодаря на всички ви за хубавите пожелания! Снимки - скоро Тукмо като и видите забележките може да дадете добри идеи!:0

MAREA SX 1.6 16V
|
Вто Мар 21, 2006 1:39 am |
|
 |
peho
|
А десният какъв е,някакъв друг ли?Става дума не е от Марея ли.
|
Вто Мар 21, 2006 8:55 am |
|
 |
georgiarg
Кара кола
Регистриран на: Пет Юни 24, 2005 11:46 am Мнения: 323 Местоположение: Пловдив
|
Безаварийно шофиране и не се притеснявай за мнението на "майсторите". В събота когато само моята брава и един vw пасат 2001г с елетроники против пробоксуване, занасяне и др.се качихме на Пампорово без вериги и без да закъсваме видях как когато спират на паркинга на хотела другите колеги не могат да повярват на очите си. И естествено се започна гумите били по-хубави от техните и др. глупости. Но факта си остана само расови коли могат да преодоляват такива препятствия без усилие.
|
Вто Мар 21, 2006 9:24 am |
|
 |
rymbym
Кара Фиатче 126
|
peho написа: А десният какъв е,някакъв друг ли?Става дума не е от Марея ли.
Грешка...... десният си е с лупа! А лявият и е с някакъв рефлектор!Значи като погледнеш фара с лупата до лупата има някакъв сектор с рефлектор!Лявият е с два такива сектора!А може ли да се сложи лупа????

MAREA SX 1.6 16V
|
Вто Мар 21, 2006 1:13 pm |
|
 |
peho
|
Явно този е от Брава (левият)незнам дали може да се сложи лупа,обаче има много голяма вероятност да се уредиш с такъв с лупа точно ляв.Не е на 100% сигурно,но за сега го имаш. 
|
Вто Мар 21, 2006 1:36 pm |
|
|