Дата и час: Нед Юли 13, 2025 10:50 pm

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 43 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3
Кажете нещо за Фиат Мареа? 
Автор Съобщение
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
marea turbo 2,0

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

Пет Мар 17, 2006 1:52 am
Профил
UNREAD_POST 
Много развалена бронята.

Пет Мар 17, 2006 3:37 am
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126

UNREAD_POST 
Mitko написа:
Много развалена бронята.
Yellow_Flash_Colorz_PDT_42 То това на снегорин го докарва бе! Бойко Борисов да си купи такова :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: !

Пет Мар 17, 2006 3:17 pm
Профил ICQ
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
dimo v brazilia nyama snyag i boyko,za bronyata kato cheli si prav ,otpred myaza na V i K... :) :) :)

димо в бразилия няма сняг и бойко,за бронята като чели си прав ,отпред мяза на В и К... :) :) :)

Кирилица!

Пет Мар 17, 2006 8:09 pm
Профил
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

UNREAD_POST 
леле мале, кво тва грозилище ??? тва не мяза на кола, отврат е Yellow_Flash_Colorz_PDT_30

Пет Мар 17, 2006 9:41 pm
Профил
Кара Симсонка
Кара Симсонка
Аватар

UNREAD_POST 
за мен е прекрасна..черна с перфектни фарове голям кулер и емблема ФИАТ какво повече му трябва на човек :mrgreen:

Съб Мар 18, 2006 3:51 pm
Профил
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

UNREAD_POST 
Задницата е добре... ама предницатааа Yellow_Flash_Colorz_PDT_29

Съб Мар 18, 2006 3:55 pm
Профил ICQ
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

UNREAD_POST 
VFTI написа:
за мен е прекрасна..черна с перфектни фарове голям кулер и емблема ФИАТ какво повече му трябва на човек :mrgreen:

Искам такава. Който не си я харесва - искам я за подарък!
Освен това се кефя на добър тунинга на фиат - ако сте виждали нашите хора как не държат да има и фарове....

Съб Мар 18, 2006 4:50 pm
Профил ICQ
Кара Симсонка
Кара Симсонка
Аватар

UNREAD_POST комби Палио/Марея
Поради кандидат притежател ме интересува и търся сайт или тема във форума, където мога да видя и направя разлика между техническите характеристики , ДВГ/ модели / , трансмисия, размери външни и вътре / със спуснати задни седалки/ , ел. схеми на Фиат Марея и Палио , комби :!:

Нед Мар 26, 2006 10:41 pm
Профил WWW
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

UNREAD_POST Re: комби Палио/Марея
street_vagabont написа:
Поради кандидат притежател ме интересува и търся сайт или тема във форума, където мога да видя и направя разлика между техническите характеристики , ДВГ/ модели / , трансмисия, размери външни и вътре / със спуснати задни седалки/ , ел. схеми на Фиат Марея и Палио , комби :!:

Сайтът, който ти трябва, е: www.carexpert.ru Не мога да ти гарантирам, че ще отговори на всичките ти изисквания, но е много добър и пълен с инфо сайт (включително и сравнения между различни модели).
Ако си над 30 г. , 100 % би трябвало да поназнайваш руски, защото ще ти потрябва :)

Пон Мар 27, 2006 8:34 pm
Профил
Кара Симсонка
Кара Симсонка
Аватар

UNREAD_POST 4х4 комби
Благодарност snake :D
В руските сайтове има доста информация за автомобилите от цял свят.
Имам един въпрос. Имали комби Марея или Палио с 4х4 :?:

Ако някой друг иска да прави сравнение между бензиновите и дизелови ДВГ на Марея и Палио, да влезе тук: http://www.carexpert.ru/compare.php3?vi ... m-1996w24&

Пон Мар 27, 2006 10:37 pm
Профил WWW
UNREAD_POST 
pinko168 написа:
Точно в момента като зам. главен редактор на АутоБилд провеждам проучване относно промените в автомобилния пазар на БГ след приемането ни в ЕС и тоя мит за намаляването на цените на колите на старо след 01.01. 2007 г., в следващите 3 броя на Аутобилд очаквайте нашето проучване от три части - мнението 1. на вносителите на стари коли, 2. на вносителите на нови коли и 3. на Законодателя

Това, което пише в АвтоТруд е мнението на един човек, А. Тодоров (собственика на автокъща Онтарио)

Истината е съвсем друга и далеч не е толкова приятна за купувачите.

ДДС-то в сегашния му вид наистина ще отпадне, но за колите над 6 години се готвят зверски екотакси(още не е ясно как ще се наричат), така че колите на старо над 6 години ще поскъпнат с около 20-30%, а колите до 4 години с около 10% спрямо сегашните нива.

За колите от 8 години нагоре(най-масовите на пазара) се готвят такива тояги, че реално ще станат непродаваеми.

Целта е да се пресече вноса на коли над 6 години.

Колите на старо до 2 години няма да поскъпнат.

Подобно нещо се е случило и в другите страни-членки на ЕС - Чехия, Полша и т.н., целта е пазара да не се наводни с баракуди след приемането в ЕС.

Не съм голословен, такова е становището на Министерството на транспорта и на Евроинтеграцията.

Виж сега колега :twisted:

Дали си във вестника на Фолксваген или не неЗнам, но се вижда, че иЗпълняваш нечия поръчка и деЗинформираш хората :!:

ПаЗара на коли в Полша, Чехия и Унгария буквално се СРИНА :!: В момента там колите са на цената на теЗи в Германия, че и по евтини.
Никакви ЕКО такси не може да има, Защото като се съберат 20 човека дето внасят коли и писнат пред Европейския съд и БГ ще олекне с наколко милиона Еуро глоба и ще ги махне тия такси със стара дата.
Това да не ти е парламента, да ходиш да платиш и да приемат каквито Закони ти си искаш.............след 1.1.2007 се свършва с тая история, на тормоЗ на народа :!:

Съб Май 13, 2006 7:23 pm
UNREAD_POST 
Защо бре приятелю 156-M-jet така скачаш, все едно Пинко ги пише тези закони.Ако мене питаш АЗ СЪМ 100"% ЗА!!!!!!!! Защото е крайно време да спрем да изкупуваме СКРАПА на Западна Европа, а също така и да отпаднат МУШИНГИИТЕ НА АВТОДЖАМБАЗИТЕ! Ясно ли ти е от кога в Македония и Сърбия не можеш да внесеш кола по-стара от 5 години?! Мисля,че още от 90-те години.А екологията е нещо измислено ли?Предполагам,че си слизал от Младост към центъра в 11-12ч и при ясно време се вижда какъв СМОГ е в ниското-центъра.Е докога ще сме ПОМИЯРИТЕ на Европа и света и ще търсим "ТЪНКАНАТА" и ЕВТИНКОТО.В крайна сметка който си има коса да си носи гребен /аз не съм плешив/.Както ги "отцепиха" бакшишите сега сме ние наред.. така ,че не се хаби, ще го духаме!
А относно сбирките пред народното събрание, колкото се сбраха бакшишите след като ги "ОТПАРАТ" толкоз години като брашнени чували.То не бяха апарати,жълти цветове, възраст на колите и т.н..... клепари с клепари!

Съб Май 13, 2006 8:51 pm
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 43 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3