|
|
Дата и час: Нед Юли 13, 2025 1:32 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Автор |
Съобщение |
snake
Фиат фанатик
Регистриран на: Пет Окт 21, 2005 1:30 pm Мнения: 984 Местоположение: Пазарджик
|
 История с котка
Хайде и аз нещо да ви излъжа  Всъщност историята си е съвсем истинска, който иска да вярва. Една вечер сядам в колата и щом врътнах ключа, нещо се поотмести колата, все едно съм бил стъпил на камък. Тръгнах и усещам, че волана е станал адски неподвижен, все едно трябва да си културист, за да го въртиш  Помислих че имам спукана гума или блокирала спирачка, но не... Стигнах на горе-долу осветено място, отворих капака и видях че го няма ремъка за сервото на волана. Помислих, че се е скъсал. Прибрах се в къщи и вече с лампа погледнах под капака и установих, че ремъка си е там, но си виси свободно, целия с кълбета сиви котешки косми  Обадих се на един приятел атомонтьор, при който бях ходил 15 мин. преди тази случка, да го питам възможно ли е котка да се е завряла под капака и да е изметнала ремъка. Той ме увери че не само е възможно, но че неговата сива котка е изчезнала след като аз съм си тръгнал от сервиза му.
Това е историята - приютих на топло котката на моя приятел, а тя ми извади ремъка.
P.S. - на следващия ден котката му се е прибрала жива и здрава, така че тази история завърши без невинни жертви 
_________________ Ex: Fiat Marea Weekend ELX 1.8 16V Ex: Fiat Palio Weekend 75 Ex: Opel Kadett 1.4 - Първата ми любов : )
|
Сря Мар 15, 2006 10:47 pm |
|
 |
me_to_u
|
Ха-ха! :mrgreen: Луда работа!! Аз като живях в Германия се събудих веднъж с прегризани от златка спирачни маркучи! Луди животни! :mrgreen:
|
Сря Мар 15, 2006 11:14 pm |
|
 |
Nino
|
 Re: История с котка
snake написа: Хайде и аз нещо да ви излъжа  Всъщност историята си е съвсем истинска, който иска да вярва. Една вечер сядам в колата и щом врътнах ключа, нещо се поотмести колата, все едно съм бил стъпил на камък. Тръгнах и усещам, че волана е станал адски неподвижен, все едно трябва да си културист, за да го въртиш  Помислих че имам спукана гума или блокирала спирачка, но не... Стигнах на горе-долу осветено място, отворих капака и видях че го няма ремъка за сервото на волана. Помислих, че се е скъсал. Прибрах се в къщи и вече с лампа погледнах под капака и установих, че ремъка си е там, но си виси свободно, целия с кълбета сиви котешки косми  Обадих се на един приятел атомонтьор, при който бях ходил 15 мин. преди тази случка, да го питам възможно ли е котка да се е завряла под капака и да е изметнала ремъка. Той ме увери че не само е възможно, но че неговата сива котка е изчезнала след като аз съм си тръгнал от сервиза му. Това е историята - приютих на топло котката на моя приятел, а тя ми извади ремъка. P.S. - на следващия ден котката му се е прибрала жива и здрава, така че тази история завърши без невинни жертви 
Ха-ха, радвам се,че е така, особено оня от аватара.Дакато четях беше затаил дъх!!!! :mrgreen:
Не знам, но абсолютно всяка сутрин на капака на Реното на сина ми има котешки стъпки.Колите са паркирани една до друга и това го отдавам на доста по-късното му прибиране... явно неговата кола е по-дълго време топла и като квартала поутихне те се настаняват.
А бе нещо почти такова:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
|
Сря Мар 15, 2006 11:31 pm |
|
 |
Nino
|
А ако искате и още истории с котки?! :mrgreen:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
|
Чет Мар 16, 2006 12:35 am |
|
 |
Ferrari
|
Топлолюбиви животни са. Обичат да спят на мониторите
|
Чет Мар 16, 2006 12:47 am |
|
 |
mironcho
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Сря Авг 17, 2005 8:09 pm Мнения: 96 Местоположение: София 13 Надежда
|
Преди години имахме едно proview 14" - котката постоянно спеше върху него. В крайна сметка монитора (доколкото proview може да се нарече монитор) изпуши доста ефектно
Котката може и да не беше виновна, но е факт че доста козина имаше в кутията на монитора...
_________________ Punto 1.1 SX 95г
|
Чет Мар 16, 2006 12:53 am |
|
 |
blondy_driver
|
Преди време редовно едно коте спеше на предния ми капак и вечно си карах с кални лапички върху него 
|
Чет Мар 16, 2006 2:07 am |
|
 |
snake
Фиат фанатик
Регистриран на: Пет Окт 21, 2005 1:30 pm Мнения: 984 Местоположение: Пазарджик
|
Интересното с котките е, че 5 г. върху предишната ми кола (опел) само 1-2 пъти съм забелязвал котешки стъпки. Фиат-а го нападнаха още от първия ден, даже леко ми надраскаха предния капак. Чудя се как да ги гоня от гаража :?: Все пак се успокоявам с това, че е по-добре да се навъртат котки, отколкото мишки 
_________________ Ex: Fiat Marea Weekend ELX 1.8 16V Ex: Fiat Palio Weekend 75 Ex: Opel Kadett 1.4 - Първата ми любов : )
|
Чет Мар 16, 2006 9:55 am |
|
 |
georgiarg
Кара кола
Регистриран на: Пет Юни 24, 2005 11:46 am Мнения: 323 Местоположение: Пловдив
|
И на мен ми прави впечатление,че докато бях с опела котка не съм видял на предния капак. Откакто купих бравата събрах около нея всички квартални котки.Надявам се още някой да си купи фиат та да си ги разпределим. 
|
Пет Мар 17, 2006 9:18 am |
|
 |
kiro_of_the_day
|
Ами колеги това говори само за едно - Котките разбират от коли! :mrgreen:
|
Пет Мар 17, 2006 10:46 am |
|
 |
stenli
Кара кола
Регистриран на: Вто Сеп 13, 2005 8:33 pm Мнения: 310 Местоположение: Велико Търново
|
Зад моя блок където паркирам една жена се грижи за около 50 котки винаги колата ми е на лапички  а на няколко пъти съм потеглял и с котка под предния капак. едната я возих над 3-4 км паркирах пред едно кафе и след 2-3 мин видях да висят две лапи между мотора и двигателя а по късно се измъкна и самата котка нищо и нямаше. Всичко си има и положителните страни виждал съм 2-3 случая мишки доста сериозно да поразят ел инсталацията, казанчета за антифриз и измиване на стъклата че и високоволтовите кабели. В една Астра над 1 час гониха с пароструйка един мишок а той толкова умело се скатаваше из моторния отсек 
|
Пет Мар 17, 2006 7:51 pm |
|
 |
koolio
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Нед Фев 27, 2005 1:40 pm Мнения: 112 Местоположение: София 16 Студентски
|
Преди си държахме колата в един гараж, където една откачена бабка от блока събираше в двора на гаража всички квартални котки :evil: . Една сутрин след пътуване майка ми и брат ми осъмнаха целите наядени от бълхи :mrgreen: ! После трябваше редовно да ръсим с флайтокс, за да не се повтори гнусното преживяване!
|
Съб Мар 18, 2006 9:45 pm |
|
 |
spas4o
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Вто Яну 03, 2006 2:44 pm Мнения: 88 Местоположение: София 20 Връбница
|
mironcho написа: :offtopic: Преди години имахме едно proview 14" - котката постоянно спеше върху него. В крайна сметка монитора (доколкото proview може да се нарече монитор) изпуши доста ефектно  Котката може и да не беше виновна, но е факт че доста козина имаше в кутията на монитора... Точно котката ти е съсипала монитора,както направи и моя котарак.Техника каза,че е изгоряло ТХО-то в резултат от претопляне.След известно време той започна да спи и върху кутията на компа.Оказа се ,че е спрял да върти вентилатора и за малко да сменям и захранващото.Това го възприех като опит за реабилитиране.
|
Нед Мар 19, 2006 9:17 pm |
|
 |
Alfoso
Кара велосипед
Регистриран на: Вто Апр 12, 2005 12:38 am Мнения: 23 Местоположение: Пещера,Пловдив
|
Не знам котките ,но определено птиците не харесват FIAT особено по нашето крайбрежие :lol:

|
Сря Мар 22, 2006 5:06 pm |
|
 |
Pecho
Фиат маниак
Регистриран на: Съб Окт 15, 2005 4:11 pm Мнения: 674 Местоположение: София, Илинден
|
Panaiot Karpachev написа: Не знам котките ,но определено птиците не харесват FIAT особено по нашето крайбрежие :lol:
Едва ли ще те сгрее, ама и софийските гълъби нямат проблеми с храносмилането и отделянето
P.S. Винаги съм се чудел какво ядат тия пилци, та после с такъв зор им се чисти акото...
_________________ FIAT Brava 1.8 16V ELX
|
Сря Мар 22, 2006 11:21 pm |
|
|