|
|
Дата и час: Съб Юни 21, 2025 1:26 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 8 мнения ] |
|
Автор |
Съобщение |
Nikito
Кара детска количка
Регистриран на: Сря Дек 29, 2004 11:06 am Мнения: 5 Местоположение: София
|
 Типото лудна
Здравейте,
имам проблем с типото.Модела му е 1.6 AGT,91 година..
Сутринта централното не отключи вратите.Алармата изпюка но нищо и се наложи да използвам ключа.След това,преди да я запаля забелязах че бензиномерът работи без да съм дал на контакт.В момента в който дадох контакт чистачките се включиха на бързи обороти,без да са включени от лосчето.От там нататък колата съвсем се побърка.Започнаха да светят габаритите,парното отказа.Централното ту работи,ту не.Махнах контакта и чистачките спряха,но габарите продължиха да светят.Прегледах бушоните,всичко изглежда на ред.
Моля ви,помогнете....
|
Пон Мар 13, 2006 5:17 pm |
|
 |
kiro_of_the_day
|
Може от дъжда да е дало накъсо някаде (ключалките) и от това да е тоя цирк или пък накъде от
лош контакт или лоша маса...
|
Пон Мар 13, 2006 5:33 pm |
|
 |
tonov
|
Прегледай и притегни всички маси - на акумулатора към купето и двигателя и тази на таблото с бушоните. 100% от лоша маса е проблема.
|
Пон Мар 13, 2006 6:02 pm |
|
 |
lu40
Напреднал шофьор на Фиатка
Регистриран на: Съб Ное 20, 2004 11:16 am Мнения: 388 Местоположение: София 01 Средец
|
 Малко като на филм по Стивън Кинг 
_________________ Fiat Tempra 1.8 i.e. DOHC
|
Пон Мар 13, 2006 8:33 pm |
|
 |
stenli
Кара кола
Регистриран на: Вто Сеп 13, 2005 8:33 pm Мнения: 310 Местоположение: Велико Търново
|
2 - 3 подобни случая съм имал от попаднала вода върху таблото с релетата и бушоните ако е от това се подсушава добре не е зле да се извадят и релетата да се отворят и вътре да се подсушат. На едното Типо си поиграхме да открием от каде влиза водата оказа се от кофти залепване на предното стъкло от ляво към колонката влизаше вода и капеше точно върху таблото
|
Пон Мар 13, 2006 9:16 pm |
|
 |
Nikito
Кара детска количка
|
Благодаря за отговорите.
Вариянта с релетата ми изглежда наи-вероятен,защото като ги свалих и поставих на ново днес изчезнаха чистачките изцяло,докато преди това не можеха изобщо да се изкючат,както и парното спря окончателно да работи.Обаче пък за сметка на това сега габарите започнаха да светят постоянно,дори когато контактния ключ е изваден :(
Утре ще разглобя релетата и ще ги подсуша със сушоара ако трябва:)
Дано от утре пак да имам кола:)
Ще напиша какво е станало.
Ако все пак някои има и други конкретни предположения,ще бъда благодарен ако ги сподели.
|
Пон Мар 13, 2006 9:57 pm |
|
 |
bobo
Кара Симсонка
Регистриран на: Вто Сеп 13, 2005 9:01 pm Мнения: 58 Местоположение: София
|
Nikito написа: Благодаря за отговорите. Вариянта с релетата ми изглежда наи-вероятен,защото като ги свалих и поставих на ново днес изчезнаха чистачките изцяло,докато преди това не можеха изобщо да се изкючат,както и парното спря окончателно да работи.Обаче пък за сметка на това сега габарите започнаха да светят постоянно,дори когато контактния ключ е изваден :( Утре ще разглобя релетата и ще ги подсуша със сушоара ако трябва:) Дано от утре пак да имам кола:) Ще напиша какво е станало. Ако все пак някои има и други конкретни предположения,ще бъда благодарен ако ги сподели.
Провери си радияторчето на парното, обикновенно като се пробие и антифриза който изтича прави мазало с кабелите в таблото :roll: Освен това при наличието на много вода под стелките (от теч) като се изпари и кондензира всичко е в таблото и на предното стъкло. Ако ти се е потило предното стъкло екстремно много със сигурност имаш теч от парното. 
|
Пон Мар 13, 2006 10:18 pm |
|
 |
Nikito
Кара детска количка
|
Проблема излезе че идва от таблото за бушоните.Не беше мокро,не знам как така се е развалило,но го смених и всичко заработи нормално...
По автоморгите се оказа доста търсена част,и почти никъде нямаше ,а където имаше искаха нереални цени надминаващи 70-80 лв...
Италянеца спаси положението за 35:)
|
Пет Мар 31, 2006 12:46 am |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 8 мнения ] |
|