|
|
Дата и час: Чет Сеп 25, 2025 5:50 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
ЕС /европейски съюз/ - ЗА или ПРОТИВ?
Автор |
Съобщение |
ivo
Фиат фанатик
Регистриран на: Чет Ное 18, 2004 7:09 pm Мнения: 961 Местоположение: Русе
|
То никой няма да проведе референдум на темата в България .... но ние може да си спретнем един .... 
_________________ Tempra 1.6 i.e. Lybra 1.8 vvt Lybra 1.8 vvt Delta III 1.9 mjett 088 9 242 369
|
Вто Мар 07, 2006 9:49 am |
|
 |
wwweb
|
"ЗА" с двете ръце ...
|
Вто Мар 07, 2006 10:35 am |
|
 |
georgiarg
Кара кола
Регистриран на: Пет Юни 24, 2005 11:46 am Мнения: 323 Местоположение: Пловдив
|
По скоро "ЗА", защото тогава няма да оставят управляващите ни (които и да са те) да си правят каквото искат.
|
Вто Мар 07, 2006 10:53 am |
|
 |
Vladim
|
"За" европейският съюз! "Против" американизацията на планетата!
|
Вто Мар 07, 2006 11:06 am |
|
 |
kiro_of_the_day
|
Vladim написа: "За" европейският съюз! "Против" американизацията на планетата!
Напълно солидарен!  Американизация е = на дебилизация!
То не, че съм много "ЗА" съюза но това е просто по-малкото зло.
|
Вто Мар 07, 2006 11:17 am |
|
 |
Ferrari
|
Аз съм за Европа макар, че според мен разликата е само в задниците които ще целуваме.
|
Вто Мар 07, 2006 11:24 am |
|
 |
venco67
Кара Симсонка
Регистриран на: Пет Сеп 09, 2005 4:36 pm Мнения: 54 Местоположение: Ямбол
|
Гласувах "ПРОТИВ", но нека гласа ми се брои за "ПО-СКОРО ПРОТИВ", а не "АБСОЛЮТНО ПРОТИВ". Аргументите ми:
1. Не вярвам, че самото ни членство ще вдигне жизнения станадарт на населението. Тъкмо напротив - видно от опита на Кипър даже ще падне. Икономиката ни /доколкото може да се каже, че съществува/, въпреки гръмките изявления на управлявящите, не е спсобна да отговори на Европейските станадарти. Много малки предприятия ще фалират.
2. С влизането ни в ЕС ще трябва да се наложат най-различни ограничения - визирам основно лицензи, акцизи /за алкохол, цигари, горива/и пр. , които отново ще ударят бедния българин или около 80% от населението.
3. Ако някой си мисли, че в ЕС няма бюрокрация - жестоко се лъже. Ден през ден в аминистративните служби се получават указания за работа, които трябва да се приложат до 31.12.2006 г., и които вярвайте ми, усложняват многократно нещата и спъват работата. А това, ще рефлектира пак върху нас.
В заключение, не смятам, че не трябва да влизаме в ЕС, просто още не сме готови за това. Не желая да живея в гето на Европа и да ме таксуват като негър в бяла държава!
|
Вто Мар 07, 2006 11:29 am |
|
 |
vesko.t
Член на клуба
Регистриран на: Сря Ное 03, 2004 1:23 pm Мнения: 1120 Местоположение: Бургас
|
 ЕС +/-?...
kiro_of_the_day написа: Vladim написа: "За" европейският съюз! "Против" американизацията на планетата! Напълно солидарен!  Американизация е = на дебилизация! То не, че съм много "ЗА" съюза но това е просто по-малкото зло.
Напълно споделям мнението на колегите...А за бюрокрацията на ЕС...нямам думи...за справка-и нашите "Евронаблюдатели"...
Вто Мар 07, 2006 11:45 am |
|
 |
atos
|
Естествена ЗА Иначе защо ручаме сега жабетата.Искам под натиска на ЕС да видя крадлив политик на много топло за много дълго време.Отстрела по улиците вече е безинтересен
|
Вто Мар 07, 2006 4:56 pm |
|
 |
Crash73
Фиат маниак
Регистриран на: Чет Сеп 15, 2005 3:06 pm Мнения: 670 Местоположение: Добрич
|
Принципно съм ЗА, но друг е въпроса какво ще правим в ЕС...
На този етап са готови само София, плюс още два-три града... Другите сме още в края на 80-те.
Вто Мар 07, 2006 7:01 pm |
|
 |
blondy_driver
|
За 
|
Вто Мар 07, 2006 7:54 pm |
|
 |
BRAVO
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Вто Дек 14, 2004 6:48 pm Мнения: 133 Местоположение: София 05 Сердика
|
Кефите ме  Първото място, където виждам такова единомислие ... Пък и аз мисля така ... 
_________________ ОМВ Мусагеница. И аз бях там, и аз заредих... И после "замръзнах" ...
|
Сря Мар 08, 2006 10:15 am |
|
 |
snake
Фиат фанатик
Регистриран на: Пет Окт 21, 2005 1:30 pm Мнения: 984 Местоположение: Пазарджик
|
За, но без ентусиазъм и възторжен поглед, вперен в розовото европейското бъдеще 
_________________ Ex: Fiat Marea Weekend ELX 1.8 16V Ex: Fiat Palio Weekend 75 Ex: Opel Kadett 1.4 - Първата ми любов : )
|
Сря Мар 08, 2006 10:33 am |
|
 |
mme
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Нед Окт 16, 2005 12:53 pm Мнения: 188 Местоположение: София Надежда
|
Разбира се "ЗА"
_________________ Fiat Bravo 1.4 12V
|
Сря Мар 08, 2006 11:00 am |
|
 |
drago_1
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Сря Ное 02, 2005 4:41 pm Мнения: 71 Местоположение: София 13 Надежда
|
колеги нз какво си мислите за ЕС, но аз съм против него по няколко причини:
1: в една Германия сега има страшна безработица по тази причина, че с навлизане на еврото и на другите евро изисквания за работа масово фирмите фалират или биват прадаванаи заедно с персонала си за мин. суми.
2: по стара българска традиция ще се цели изравняване на цените с тези в ЕС, запплатите ни ще останат същите.
3: ЕС няма да позволи държава като България да печели от изснос на ток, а напратив ще направят всичко възможно да затворят повечето блокове в АЕЦ-а и ще почнем да внасяме ток.
4: тук всички или повечето караме коли на 5-7 години, щч забранят да се карат стари коли над 7 год и без бъздушни възглавници. и от това ще скочат цените на колите между 40-60 %
като заключение искам да кажа НИЕ СМЕ ДЪРЖАВА В ЕВРОПАИ НЕ СМЕ НИЩО ПО-ЛИШО ОТ ОСТАНАЛИТЕ "ЧЛЕНКИ" В ТОЗИ ЕВТОПЕЙСКИ СЪЮЗ. ЗАТПВА ГЛАСУВАХ С "ПРОТИВ"
П.С. Извинявам се ако съм отекчил някой 
|
Сря Мар 08, 2006 7:16 pm |
|
|