Дата и час: Сря Ное 12, 2025 3:28 pm

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 32 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща
Откраднаха ми радиото!?!? 
Автор Съобщение
UNREAD_POST 
Така, като се замислям и чета... чудя се не можем ли нещо сами да измислим и да гепим някой друг крадив келеш... За нещо организирано говоря. Аз със сигурност знам една улица, която цялата е обсипана със счупени стъкла и е в центъра на София. Там два пъти ми отваряха старата кола. Чудя се, ако организираме една хайка...

Нед Мар 05, 2006 5:28 pm
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
Лоша работа...
Преди няколко месеца и на мене ми отвориха пунтото и взеха новичкото cd/mp3 jvc :x .. Първоначално много се ядосвах, но с времето свикнах с мисълта че по-всяко време може да отворят и вземат каквото си искат от колата. Сега съм с едно старо радио с касетки на което му знам произхода и доста ще се зачудя ако се заинтересуват от него...
Никога няма да си взема крадено cd/mp3, ако ще и за 10 лева да ми го дават - може би повече хора ако следват тоя принцип ще се подобрят поне малко нещата...

Тъй че не се ядосвай, само ти си хабиш нервите, а на онези изобщо не им пука дори.

Нед Мар 05, 2006 6:17 pm
Профил
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

UNREAD_POST 
Vladim написа:
Така, като се замислям и чета... чудя се не можем ли нещо сами да измислим и да гепим някой друг крадив келеш... За нещо организирано говоря. Аз със сигурност знам една улица, която цялата е обсипана със счупени стъкла и е в центъра на София. Там два пъти ми отваряха старата кола. Чудя се, ако организираме една хайка...

Good Idea! :)
и може да ги снимаме и да ги разлепим по стълбовете и да напишем "ЗНАЕМ ВСЕКИ ВАШ ХОД, НИЕ ВИ НАБЛЮДАВАМЕ...!"
:) :) :)... така де - за назидане!!!

Нед Мар 05, 2006 6:40 pm
Профил ICQ
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126

UNREAD_POST 
Нещо се поразвълнувахте май :D

Нед Мар 05, 2006 8:14 pm
Профил ICQ
UNREAD_POST 
BOIT написа:
Нещо се поразвълнувахте май :D

Ти май си имал късмета да не са ти влизали в колата!?

Нед Мар 05, 2006 8:16 pm
Напреднал шофьор на Фиатка
Напреднал шофьор на Фиатка
Аватар

UNREAD_POST 
специално за касетофоните никакво монтиране преди да го застраховаш, просто глупава постъпка...

Нед Мар 05, 2006 8:44 pm
Профил
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126

UNREAD_POST 
Vladim не ме разбираи погрешно повярваи ми ако видя някои да ми рови из колата и ако мога разбира се бих му натрушил кокалите, но това няма да разреши проблема разбираш ли хайките поне според мен не са решение . Ще ти дам пример в квартала ми едно време имаше един Емо който редовно обираше касетофоните от колите на хората които живееха в неговата кооперация и всички го знаеха не искам да ти казвам колко пъти сменяше протези , но така и не се промени биеха го , прибираха го в полицията и като излезеше пак същото пак крадеше . Според мен решението е застраховане и няма проблем .

Нед Мар 05, 2006 8:47 pm
Профил ICQ
UNREAD_POST 
Съгласен съм, че застраховката е най-доброто решение. Но парите, които ще ти върнат няма да изтрият гадното чувство на жертва, нито ще ти върнат времето и нервите похабени в разправии. За съжаление ние си оставаме племе макар и в 21 век. Затова трябва да важат крумовите закони! А това за хайките... просто, като идея го вметнах, едва ли може да се осъществи. Но, ако стане... мога да му уредя медийна изява :)

Пон Мар 06, 2006 12:19 am
UNREAD_POST 
Бой не помага! Хващали сме един да краде кола убихме го от бой пребраха го и след месец го хванаха пак да краде кола!!!!!!!!
Аз ако хвана някой да ми краде колата съм решил да го на....а.Свалям му гащите и го е... то от бой фаида няма поне да не може да седне на задника си.Майка им фашистка :evil:

Модерирам малко поста за да не е толкова очевидно ругаенето.
Иначе точно същото щях да напиша и аз - след като боя не помага - sex! :mrgreen:
kiro_of_the_day

Пон Мар 06, 2006 2:01 am
UNREAD_POST 
:offtopic:
gdd55 написа:
Бой не помага! Хващали сме един да краде кола убихме го от бой пребраха го и след месец го хванаха пак да краде кола!!!!!!!!
Аз ако хвана някой да ми краде колата съм решил да го на....а.Свалям му гащите и го е... то от бой фаида няма поне да не може да седне на задника си.Майка им фашистка :evil:

След такива изявления, как да не ги е страх хората да ходят по форум срещите? :mrgreen:

Пон Мар 06, 2006 10:36 am
UNREAD_POST 
Vladim написа:
:offtopic:
gdd55 написа:

След такива изявления, как да не ги е страх хората да ходят по форум срещите? :mrgreen:

Е да ама ние не ходим по срещи за да се бием, респ. за да ние страх от sex! :mrgreen:
п.с. Пък то - лошо няма - само да е с противоположния пол... 8)

Пон Мар 06, 2006 10:39 am
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

UNREAD_POST 
има един проблем обаче, като го пребиеш крадеца и той ако е по оперен отива и те съди за телесна повреда, знам за два такива случая особено, ако е мангал веднага излиза с номера за дискриминацията и тогава няма начин да не ти опъне паричките независимо че има 10 висящи дела за кражби :evil:

Пон Мар 06, 2006 11:50 am
Профил
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126

UNREAD_POST 
Аз знам как най лесно ще се реши въпроса с мойто mp3! - с ново разбира се :wowwow: Тъй че ако решите за 8 март да ми вземете едно ама никак няма да ви се расърдяяя! :lol: :lol:

Вто Мар 07, 2006 10:39 am
Профил ICQ
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
За мангалите - напалм, за дрогите -заразена дрога, другите ще ги биеме, е...ме и това е пътя и истината Yellow_Flash_Colorz_PDT_29

Вто Мар 21, 2006 2:44 pm
Профил
UNREAD_POST 
Е-е-е, чак пък толкова... :roll: Алкохолиците ги забравихме, те какво, разстрел?

Вто Мар 21, 2006 2:48 pm
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 32 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща