Дата и час: Съб Юни 21, 2025 1:44 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 16 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща
Проблем с радиокасетофон на Брава 
Автор Съобщение
Кара детска количка
Кара детска количка
Аватар

UNREAD_POST Проблем с радиокасетофон на Брава
Мисля да си взимам фиат брава,но има само едно единствено нещо,което не ми харесва.Това е,че като смениш оригиналния касетофон и сложиш друг,не се връзва някак си,стои някак си ръбато.Има ли някво решение на този проблем,щото адски много ме дразни.Чух че имало някакви подложки,които да запълнят тази празнина и в които да се сложи новото устройство.

Пон Фев 27, 2006 9:42 pm
Профил YIM WWW
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

UNREAD_POST 
виж тук: viewtopic.php?t=3012&highlight=%EF%F0%E5%F5%EE%E4%ED%E8%EA

Пон Фев 27, 2006 10:17 pm
Профил ICQ
Кара детска количка
Кара детска количка
Аватар

UNREAD_POST 
da,za tozi prehodnik veche razbrah,no ne moga da namerq snimka ot koqto da razbera kak izglejda na jivo tazi prestavka.aide ako moje nqkoi da publikuva edna snimka sas slojena postavka za da dobiq predstava.....
mersi predvaritelno...

да, за този преходник вече разбрах, но немога да намеря снимка от която да разбера как изглежда на живо тази преставка. айде ако може някой да публикува една снимка със сложена поставка за да добия представа....
мерси предварително...

Моля, пиши на кирилица.
blondy_driver

Пет Мар 03, 2006 12:10 am
Профил YIM WWW
UNREAD_POST 
Да... и аз бих помолил за снимки на касетофон+пластмасовата приставка! Защото досега само една снимка на Alexius съм виждал, искам да добия представа, как изглежда.

Пет Мар 03, 2006 12:30 am
Кара ролкови кънки
Кара ролкови кънки

UNREAD_POST 
Защо искате да си сменяте касетофона и да слагате представки според мен е по добре да си вземете един MP3 плеар и една касетка с кабелче която излиза от нея (не знам как се казва) и става супер. А като се смени касетофона според мен си е грозничко :? :idea:

Пет Мар 03, 2006 11:42 am
Профил
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

UNREAD_POST 
delyan_delev написа:
Защо искате да си сменяте касетофона и да слагате представки според мен е по добре да си вземете един MP3 плеар и една касетка с кабелче която излиза от нея (не знам как се казва) и става супер. А като се смени касетофона според мен си е грозничко :? :idea:

..."Audio Cassette Adapter" се казва...

Пет Мар 03, 2006 12:07 pm
Профил ICQ
UNREAD_POST 
delyan_delev написа:

Наистина се получава грозно, но все пак за меломаните вариянта с оргиналното радио не е приемлив :) Най-малко защото звука не му добър. Това с касетка е голяма мизерия разни жици да се мотат... Засега съм на вариант USB player с предавател, но... няма май много да издържа с него, а пък и оргиналното радио ми прави леки мизерийки.

Пет Мар 03, 2006 12:23 pm
Кара детска количка
Кара детска количка
Аватар

UNREAD_POST 
Това с адаптер касетата не е удобно решение според мен,особено след като съм решил да слагам аудиосистема на sony.Не ми се занимава с мп3-плейъри с такъв адаптер,след това да ги свързвам към запалката,а от тях пък към касетофона да разпъвам кабели....става дълга и широка...

Пет Мар 03, 2006 8:21 pm
Профил YIM WWW
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

UNREAD_POST 
Vladim написа:
Да... и аз бих помолил за снимки на касетофон+пластмасовата приставка! Защото досега само една снимка на Alexius съм виждал, искам да добия представа, как изглежда.

viewtopic.php?t=4583

ето още една...

Съб Мар 04, 2006 8:04 pm
Профил ICQ
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

UNREAD_POST 
За какво си разваляте панела...... Мисля, че това е доста добро решение viewtopic.php?t=3021. Казвам го от опит :wink:

Съб Мар 04, 2006 8:25 pm
Профил ICQ
UNREAD_POST 
brat_John написа:
За какво си разваляте панела...... Мисля, че това е доста добро решение viewtopic.php?t=3021. Казвам го от опит :wink:

Аз това го имам. Говорих все пак за качествен звук, прилични баси и чисти високи. Но, като гледам, колко грозно изглежда... лошо ми става! :evil:

Съб Мар 04, 2006 11:49 pm
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

UNREAD_POST 
Vladim написа:
Аз това го имам. Говорих все пак за качествен звук, прилични баси и чисти високи. Но, като гледам, колко грозно изглежда... лошо ми става! :evil:

Вярно е, че има още доста какво да се желае от въпросното устройство - както на външен вид, така и като възможности. Но ако въпроса е само да се слушат МР3-ки става, но ако човек иска нещо по-качествено, тогава коментара е излишен :wink:

Нед Мар 05, 2006 1:53 pm
Профил ICQ
Кара детска количка
Кара детска количка
Аватар

UNREAD_POST 
brat_John написа:

за хора които държат на качествена музика това далеч не е най доброто решение,защото звукът от usb-то преминава през кабела,след това влиза в адаптера,който пък го предава към касетофона и става една.......
предложената приставка е добро решение и не загрозява чак толкова интериора.

Нед Мар 05, 2006 3:36 pm
Профил YIM WWW
UNREAD_POST 
И понеже никой не сподели снимки, ето няколко, които издирих аз! Конзолата на третата снимка ми се струва по-различна и приемлива. Някой виждал ли е да се продава подобна?

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

Последна промяна Vladim на Нед Мар 05, 2006 7:23 pm, променена общо 1 път

Нед Мар 05, 2006 7:19 pm
UNREAD_POST 
И още...

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

Нед Мар 05, 2006 7:21 pm
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 16 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща