|
 |
 |
|
Дата и час: Вто Юли 15, 2025 8:00 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 3 мнения ] |
|
Автор |
Съобщение |
diyan123
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Сря Фев 01, 2006 3:32 am Мнения: 70 Местоположение: София 15 Младост
|
 свестен бояджия?
от днес и аз съм горд собственик на спойлер за моето браво...проблемът е че състоянието в което го получих е почти грубо...т.е. трябва да се китне и след това боядиса(фирмата която ми го направи не предлага тези услуги)..та ви питам ако някой знае свестен и не до там скъп бояджия който ще може да ми шлайфне и боядиса спойлера да пише..предварително ви благодаря...
честита баба марта
и честит трети март на всички Българи!!!
_________________ продавам:
-обувки Energie,нови в кутия,43номер
-чисто нови ски Elan A200-168см,с чисто нови автомати
при интерес снимки и цени ;)
|
Пет Мар 03, 2006 12:59 am |
|
 |
oduh
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Вто Сеп 13, 2005 10:08 pm Мнения: 182 Местоположение: София 05 Сердика
|
Като стане дума за бояджия винаги препоръчвам един сервиз в Дружба.
Майсторите там го определят като "бившия сервиз "Лада""
Намира се точно зад бензиностанцията под моста.
_________________ Fiat Bravo GT -> дзверчето
|
Пет Мар 03, 2006 11:36 am |
|
 |
killertoon
|
Аз лично съм посещавал 3 пъти ( :cry: ) такова мероприятие и от личен опит мога да препоръчам ГЖЕМИНИ 4. Голям сервиз за всичко /специализиран още за автоматици/ и бояджийната им е на ниво. Работят с качествени материали само. Цените мисля са нормални 110-130 лв на компонент, но не съм плащал нито веднъж, защото всичко съм минавал през каското. И боята се пече! Намира се на бул. Европа след като минеш околовръстното, малко след разклона за Банкя.
|
Пет Мар 03, 2006 2:43 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 3 мнения ] |
|