Дата и час: Нед Юли 06, 2025 10:15 pm

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 11 мнения ] 
Кой е крадеца? 
Автор Съобщение
Кара ролкови кънки
Кара ролкови кънки

UNREAD_POST Кой е крадеца?
Колеги,
Карам Браво, преди около два месеца ми откраднаха задната чистачка. Съответно отиох в Александър и си купих нова / струва 30 лв, защото е с рамото /. Миналата седмица ми откраднаха малкия мигач на калника, естествено пак ще отида в магазина и ще си го купя.

Какъв е проблема? Проблема е че джепчии винаги ще има и ще крадат докато има кой да им купува/поръчва стоката. Това е един омагьосан кръг в който ние, купувайки крадени части, крадем от себе си. Днес съм аз утре си ти и т.н. Другият варант е "Аз и да си купувам от магазина, другите като не го правят, няма да променя нищо, само ще се набутвам" Така е, ама и не е. Този начин на мислене съвсем пък няма да промени нищо.

Та в крайна сметка всеки сам да си реши.

Сря Фев 23, 2005 11:08 am
Профил
UNREAD_POST Re: Кой е крадеца?
1.4SXBravo написа:
Колеги,
Карам Браво, преди около два месеца ми откраднаха задната чистачка. Съответно отиох в Александър и си купих нова / струва 30 лв, защото е с рамото /. Миналата седмица ми откраднаха малкия мигач на калника, естествено пак ще отида в магазина и ще си го купя.

Какъв е проблема? Проблема е че джепчии винаги ще има и ще крадат докато има кой да им купува/поръчва стоката. Това е един омагьосан кръг в който ние, купувайки крадени части, крадем от себе си. Днес съм аз утре си ти и т.н. Другият варант е "Аз и да си купувам от магазина, другите като не го правят, няма да променя нищо, само ще се набутвам" Така е, ама и не е. Този начин на мислене съвсем пък няма да промени нищо.

Това с мигача е най-голямата цигания. Не знам за Bravo, но за Tipo ги крадат на поразия, а новия мигач е само 5-6лв. Е кажи ми това българина що за чудо е.

Сря Фев 23, 2005 11:12 am
UNREAD_POST 
на мен редовно ми сваляха задната (в седмицата по 1 път 100%) чистачка но го издебнах гадината :twisted: и му се случи нещо :twisted: :twisted: :twisted: .И се оказа че и той имал типо и че живее в съседния блок.Крали са ми мигачите,замалко и джантите.Преди около година ми точеха бензина като ми режат бензино провода и с неква помпичка ???
Кат го хванеш да го пробваш колко вдига :twisted:

Сря Фев 23, 2005 11:32 am
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126

UNREAD_POST 
Затова купувам само от магазини, по възможност читави, а не разните там по Симеон. И нещо се нервирам на обяви от рода на "Предлагам лайсни, огледала, халогени и т.н."

Сря Фев 23, 2005 2:17 pm
Профил
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
на мойто Браво му изчезна емблемата, купих си , сега е с дупка на калника защото ми свалиха единия мигач а другия само бяха го започнали но неуспели, (поръчал съм в сервиза да ми боядисат защото са ми черни и до дни ще го оправя), чистачката не могат да я свият защото аз я махнах след като отказа да работи за втори път.
гадното е обаче последната щуротия, с нещо остро някой ми е направил дълбока черта (около 40см дълга) на предния капак , е тоя ако го хвана ще го вържа за колата и ще го влача.
иначе съм съгласен че трябва да се пазарува от магазините а не от тия идиоти дето от нас свалят каквото им скимне

Сря Фев 23, 2005 2:49 pm
Профил ICQ
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126

UNREAD_POST гумите
А пък на мен преди време (имах/имам една корса) една сутрин ми няма и четирите гуми заедно с джантите и колата лежи по корем.
Намерих аз четири гоми с джанти от една смачкана корса, обаче човека не знаеше къде са му болтовете. Та за болтове дадох половината сума от тая за гумите.
Крадат да му се не види.

Сря Фев 23, 2005 4:17 pm
Профил ICQ WWW
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST Re: Кой е крадеца?
Mitko написа:
1.4SXBravo написа:
Колеги,

Това с мигача е най-голямата цигания. Не знам за Bravo, но за Tipo ги крадат на поразия, а новия мигач е само 5-6лв. Е кажи ми това българина що за чудо е.
Един приятел тъкмо си внесе Типо-то от Холандия и...На следващия ден малкия мигач :evil: А и то в Мадан :angry:

КУПУВАМ: Теглич за Темпра
КУПУВАМ: Халогени за Фиат Темпра...
КУПУВАМ: Спортен волан

http://www.tempra-clube.hit.bg
http://www.tempras.myfreebb.com

Пет Апр 08, 2005 4:38 pm
Профил ICQ WWW
UNREAD_POST 
На мен веднъж ми се случи подобно като на null, тръгвам за училище и си карам обаче колата тресе, брех казвам си, е..ах маата на нещо по предницата! Слизам, лягам и гледам нищо особено не се вижда отдолу, обаче, четирите ми джанти с развити болтове до секретните(по два на джаната) :evil: Че са гадни изроди да, ама и тъпи! Ми погледни преди това, че има болтове, които неможеш да развиеш, ама оФце!! Странични мигачи на Сеата ми два пъти, капачка за теглича(която не се продава) също ми гепаха, колата се пробваха веднъж.

Пет Апр 08, 2005 7:23 pm
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126

UNREAD_POST 
Селяни. Тъпанари.

На мен ми свиха уплътненията от долната страна на прозорците на стъклата. Нови от Италия са около 100 лв. И никаква работа няма да им свършат защото половината ми останаха по вратите. Явно не могат да се свалят бе да се счупят.

Благодарение на misc** имам от една морга в Бургас за 16 лв. сега си чакам щипките за захващане от италия. Трябват ми 3 но не продават по-малко от 20 бр., тъй че ако на някой му трябват да казва.

Съб Апр 09, 2005 1:59 am
Профил ICQ
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
Преди години /бензиновите кризи/ карах соц-возилото си почти винаги с над половин резервоар--два пьти опитаха да ми точат бензина ,ама явно са били най-големите карьци сред апашите--и 2-та пьти ми свьршва бензина на 10м от блока и се прибирам с малко шише направо на помпата :lol: :lol: :lol: От яд и 2-та пьти ми взеха капачката на р-ра :haha: :angry: :angry:

Съб Апр 09, 2005 2:45 am
Профил
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST Решението
AFBWorld написа:
Преди години /бензиновите кризи/ карах соц-возилото си почти винаги с над половин резервоар--два пьти опитаха да ми точат бензина ,ама явно са били най-големите карьци сред апашите--и 2-та пьти ми свьршва бензина на 10м от блока и се прибирам с малко шише направо на помпата :lol: :lol: :lol: От яд и 2-та пьти ми взеха капачката на р-ра :haha: :angry: :angry:
Решението да не ти крадат бензина :wink:
http://www.fiat-bg.com/forum/viewtopic.php?t=855 :)

КУПУВАМ: Теглич за Темпра
КУПУВАМ: Халогени за Фиат Темпра...
КУПУВАМ: Спортен волан

http://www.tempra-clube.hit.bg
http://www.tempras.myfreebb.com

Нед Апр 10, 2005 1:01 pm
Профил ICQ WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 11 мнения ]