|
 |
 |
|
Дата и час: Съб Юли 05, 2025 9:37 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 4 мнения ] |
|
Идея колко вата РМС ще иска този говорител?
Автор |
Съобщение |
GTipo
Фиат идол
Регистриран на: Вто Мар 15, 2005 10:57 pm Мнения: 1060 Местоположение: София Бели Брези
|
 Идея колко вата РМС ще иска този говорител?
Искам да ви питам - според вас колка вата ще понесе РМС без сериозни изкривявания този говорител? Знам че е менте, но е с алуминиева среда, и изглежда добре направен. Освен това е подарък
Смятам да му взимам Тъндър 2х50 вата РМС. Това при 4 ома.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
|
Вто Фев 14, 2006 7:20 pm |
|
 |
GTipo
Фиат идол
Регистриран на: Вто Мар 15, 2005 10:57 pm Мнения: 1060 Местоположение: София Бели Брези
|
Забравих да пиша че е 12-ка
|
Вто Фев 14, 2006 7:22 pm |
|
 |
tonov
|
Колкото и менте да е, все ще издържи на тъндъра. Грубо казано при тоя тип говорители 600-те вата които са написани са към 60W номинална мощност. Като го гледам е и с една намотка, та усилвателя който ще взимаш има ли мостов режим на работа?
|
Сря Фев 15, 2006 11:27 am |
|
 |
GTipo
Фиат идол
|
Да на мостово свързване и затова искам да чуя и други мнения...И аз се чудя дали няма да му е много. Тръгвам с идеята че усилвателят трябвя да е наполовина на говорителя но говорителя го мислех 100 вата. Връзвал съм му един който е 70вата при 8 ома и усилен до дупка ми се струва че му е тамън.
|
Сря Фев 15, 2006 11:14 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 4 мнения ] |
|