Дата и час: Съб Юли 12, 2025 6:08 pm

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 56 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4  Следваща
Пушачи или Непушачи 
Автор Съобщение
Фиат идол
Фиат идол

UNREAD_POST Re: Пушачи/Непушачи
kiro_of_the_day написа:
Хрумна ми да се преброим и по този критерий! Това сега ми е болна тема, защото вече от 5 месеца и една
седмица не пуша, но продължава да ми се пуши! От собствен изстрадан опит знам, че никотинен глад
имам около 6 месеца, после е малко по-лесно! Иначе 15 години страсно пушене на цигари от калибъра на
синьо "Виктори" по над 1-1.5 кутии на ден, а на маса - не ми се и мисли по колко пушех...
Единият път не пуших 10 месеца, а вторият само 8. Сега се надявам Силата да е с мен!
Пък и с новите цени...

много тежко го преживяваш пък ти, 6 месеца :shock: аз пропуших на 13 Yellow_Flash_Colorz_PDT_21 и така до последната нова година, ама съм ги отказвал за няколко пъти по някой и друг месец. иначе и аз пуших доста, но по едно време почва не само да не ти е приятно ами и да ти дразни стомаха, гърлото и т.н. и да ти се повръща. оттогава остава само навика и съвсем е безсмисляно да пушиш, ако може да се намери въобще смисъл в това. не пуша от месец и половина и въобще не ми липсва, даже не ме дразнят другите като пушат около мен, не ме изкушават. пък и срамота, приятелката ми ги отказа от раз и не си помисля вече 5 месец, пък аз да не успея.
мисля, че трябва да се разбереш с тебе си дали наистина ти доставят удоволствие цигарите, ако да няма защо да се мъчиш, пуши си и си свиркай нали живота трябва да ни е приятен, а не да се въздържаш постоянно и да се тормозиш, ако ли пък осъзнаеш, че всъщност не ти харесва вкуса им ще ти е много лесно да ги откажеш.
то сега и алкохол като пиеш ти се пуши абе..... успех :)

Сря Фев 15, 2006 1:41 pm
Профил
Напреднал шофьор на Фиатка
Напреднал шофьор на Фиатка
Аватар

UNREAD_POST 
Никога не съм пушил и смятам и никога да не пропуша.Дори като съм на кефенце и е мн. задимено направо ми прилошава :|

Сря Фев 15, 2006 3:16 pm
Профил
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
Аз мразя цигарите :36_2_29:

Сря Фев 15, 2006 3:29 pm
Профил
Фиат идол
Фиат идол

UNREAD_POST 
kiro_of_the_day написа:
На мен пък винаги, ама винаги ми е харесвало да пуша!!! Няма такова нещо като гадене, кашлица, камо ли пък
повръщане! Аз такива хора като мен ги наричам Родени Пушачи! Харесвало ми е и винаги ще ми харесва!
При мен отказването не е акт, а е процес - при това продължителен...
За такива "наркомани" (не съм сигурен дали кавичките не са излишни) като мен никога не може
да се каже, че са отказали цигарите - те просто временно (5 месеца или 5 години) не пушат! НО им се пуши!!!
И цените на цигарите не са критерият, поради който такива хора се решават да направят опит за отказване.

е пък тогава защо се мъчиш само и издевателстваш над себе си. пафкай си щом си от "родените" :)

Сря Фев 15, 2006 5:04 pm
Профил
UNREAD_POST 
Праскам си 2 кутии бял Средец на ден и намирам все още на старите цени , ама за после не знам . Нейно върховно злодейство ги отказа на Нова година (веднага пролича на гъз ) сега притиска и мен . Дайте ми подкрепа срещу домашния ми проклетник (ние така си говорим вкъщи).

Сря Фев 15, 2006 5:10 pm
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
Не съм пушач и смятам така да си остана!Иначе около мен почти винаги се пуши и едно че се задавям от дима ами и дрехите(особено сега зимно време-пуловери и якета се осмардяват така все едно излизам от кофите),ама кво да се прави....Като че ли преди 5-6 години беше по-модерно да се пуши,сега модата се е обърнала май :P

Сря Фев 15, 2006 5:49 pm
Профил
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

UNREAD_POST 
само до преди няколко години беше модерно да се пуши....
сега вече е модерно да не се пуши...!!!

Аз не пуша вече от много време... но ме имаше и в този "клуб" за около 2 месеца... и при мен от тютюнопушенето не се пристрастих към тютюна, а към пушенето... :)
Сега се чувствам перфектно и съм си казал че повече с тез неща няма да се занимавам... Мисля и че така е най-правилно... хубаво е все пак да се пробва за да знаем за какво става въпрос! Никога обаче не трябва да пробваме наркотици! ;)
Спирайте да пушите и почвайте да тренирате... По-голямата част от живота си съм тренирал и докато пушех не се чувствах добре - наистина... сега обаче се чувствам повече от чудесно и съм щастлив че тези "гадорийки" не са ми направили нищо - защото все пак спрях навреме... ;)

П.П.: Бивш пушач има, бивш наркоман - НЕ!
Спирайте цигарите - МОЖЕТЕ!

Сря Фев 15, 2006 6:04 pm
Профил ICQ
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
Аз до скоро(преди да ми махнат сливиците) бях стигнал до 1 кутия на ден. След операцията уцелих подходящ момент да ги спра. Ама пуста ракия без цигари не върви :36_2_49: И сега като седна вечер на ракийка :beer: и пуша по 3-5 цигари :dontknow: Гаден навик е. Ама в колата никога :mrgreen:

Сря Фев 15, 2006 9:10 pm
Профил ICQ
UNREAD_POST 
Никога не съм пушил. На купони няколко пъти опитах но ми е гадно и така още не съм пропушил. Вреден навик е. Бирата влиза и без цигари.

Сря Фев 15, 2006 9:14 pm
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 56 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4  Следваща