Дата и час: Нед Юли 13, 2025 1:45 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 40 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща
малко осветление 
Автор Съобщение
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
Anaboliy написа:
а я си кажи мението за тези сини лампички в копето? харесва ли ти ?ама чесно :) гледам че и на теб ти се ще сам да си я направиш на космически кораб (познато ми е) :mrgreen:

аз искам да питам това сини светодиоди ли са или неонови лампи ???????

Съб Яну 28, 2006 1:50 am
Профил YIM
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

UNREAD_POST 
Anaboliy написа:
а я си кажи мението за тези сини лампички в копето? харесва ли ти ?ама чесно :) гледам че и на теб ти се ще сам да си я направиш на космически кораб (познато ми е) :mrgreen:

Еми мен тия в купето ме кефят. Отвън не ме кефят като има, иначе вътре си го виждаш само ти, тоест не се правиш на гъзар и тва ме кефи... само че аз искам първо цялата да я направя един цвят ..табло и т.н. шот много не ми допада разноцветието..А иначе съм мислил и някакъв друг цвят да си направя таблото..примерно червно като в мазда и ауди.. Тогава няма да има нужда да сменям и стрелките. Но все още не се престрашавам да изтрия оригиналното фолио, защото ме е страх, че ще стане гадно и после :cry: Ако успея обаче да го направя червено също ще е яко...тогава и аз бих си сложил червен неон..БТв ти откъде взе ток за неона..от заплката ли

Съб Яну 28, 2006 2:15 am
Профил
UNREAD_POST 
ми не с кабелчета от бошоните вързал съм ги на габаритите за да се пуска автоматично с светлините. отзад също имам но не ме кефи още и трябва малко да го пооправя и ще пратя снимка. Не си струва да е от запалката и да слагаш още ключета и т.н. пък и от бощоните кабелите са си под корите и не ти се налага да ги криеш :)) А я кажи знаеш ли как се маха тва барче дето е посредаат детов него е радиото и тия врътките за климатика? искам да сложа отдоло сини диоди.

Съб Яну 28, 2006 12:09 pm
UNREAD_POST 
ето и отзад как изглежда малко е слабичко мисля да го пооправя малко

П.С. Сори за лошото качество на снимките

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

Съб Яну 28, 2006 8:43 pm
UNREAD_POST 
е да пусна още един пик :) на дивака мн му хареса :))) и на мен де :twisted:

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

Последна промяна Anaboliy на Нед Фев 05, 2006 11:36 pm, променена общо 1 път

Нед Фев 05, 2006 10:51 pm
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

UNREAD_POST 
мен много ми се иска да си направя тънки сини светещи ивици по задните (може и по предните) врати които да се пускат отделно и 2 плафончета отзад на корите (на които са закачени коланите) за по голямо удобство на пътниците на задната седалка...

някой ако има идея как ще стане и колко пари - ще съм му много благодарен

Нед Фев 05, 2006 11:28 pm
Профил ICQ
UNREAD_POST 
ми те си се прорадав готови дори има и такива като жица (доколкото разбирам за под вратите искаш нещо подобно) а за вътре колкото щещ. Ще опънеш малко кабели и едно клуче.Нищо сложно

Пон Фев 06, 2006 11:49 pm
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

UNREAD_POST 
Anaboliy написа:
ми те си се прорадав готови дори има и такива като жица (доколкото разбирам за под вратите искаш нещо подобно) а за вътре колкото щещ. Ще опънеш малко кабели и едно клуче.Нищо сложно

знаеш ли къде се продават такива неща... трябват ми много тънки - като жици...
не за под вратите а някак си по самите тях точно там където се събират текстила и пластмасата...

Вто Фев 07, 2006 2:46 am
Профил ICQ
UNREAD_POST 
ми не се сештам но някаде го гледах. Имаги иначе точно такива се продават.ползват ги за декорация около касетофоните, прорезите по таблото , дръжките отвътре. В момента мога само да ти кажа да провериш на Илиенци :D ще се опитам да се сетя каде съм го гледал и ще пиша

Вто Фев 07, 2006 11:19 am
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
Поздравления, много е яко. И аз искам така да си направя темпричката ама да видим кога. Един съвет само:според мене отзад ще стане по яко ако сложиш неоните по гредата между задната врата и багажника вертикално(дано усети какво имам предвид, че така обяснявам).

Нед Фев 12, 2006 12:11 am
Профил
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126

UNREAD_POST 
не се обиждаи но според мен това е супер цигания,просто и да е било яко то е било преди 2 години...по добре да не си загрозяжаме колите

Нед Фев 12, 2006 12:24 am
Профил
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
mirkooo написа:
не се обиждаи но според мен това е супер цигания,просто и да е било яко то е било преди 2 години...по добре да не си загрозяжаме колите

Въпрос на вкус е :wink: Лично мене много ме кефи колата ми да свети синьо от всякаде(освен пръскалките, това вече и за мене е цинагия).

Нед Фев 12, 2006 12:30 pm
Профил
UNREAD_POST 
Както каза колегата въпрос на мнение. Мен си ме кефи на ми е готино вътре и да свети.

П.С. Разбрах идеята и ще вида като остане малко време да я реализирам не е никаква философия :)

Нед Фев 12, 2006 4:21 pm
Кара детска количка
Кара детска количка

UNREAD_POST 
Относно дифузното фолио. значи като слагаш синьото си купи паус (орисова хартия) тя върши същата работа (дифузия) слагас слой паус и после синьото фолио ако не ти хареса слагаш повече слоеве паус и ще стане

Вто Фев 14, 2006 1:37 am
Профил WWW
Кара детска количка
Кара детска количка

UNREAD_POST 
Относно дифузното фолио. значи като слагаш синьото си купи паус (орисова хартия) тя върши същата работа (дифузия) слагас слой паус и после синьото фолио ако не ти хареса слагаш повече слоеве паус и ще стане

Вто Фев 14, 2006 1:38 am
Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 40 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща