|
 |
 |
|
Дата и час: Сря Юли 09, 2025 8:29 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 3 мнения ] |
|
Електрически подгрев!?! Идеи...
Автор |
Съобщение |
2000 Turbo
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Пон Дек 06, 2004 3:13 pm Мнения: 61 Местоположение: София
|
 Електрически подгрев!?! Идеи...
Покрай студовете ми се върти една идея за електрически подгрев на изпарителя с дизелови свещи. Ако една или две дизелови подгревни свещи се "забият" във водната секция на изпарителя, какъв би бил ефекта. Разбира се ще работят определено време (напр. 2-3 до 5 мин) и ако са две със съответна схема за редуващо превключване с цел разтоварване. Как биха реагирали свещите във водна среда? Колко е "нормалната" продължителност на работа на подобни свещи? и т.н. Ще се радвам да чуя мнението ви.
|
Сря Фев 08, 2006 11:03 pm |
|
 |
perlsite
Фиат маниак
Регистриран на: Пет Авг 19, 2005 5:19 am Мнения: 712 Местоположение: София
|
По последния въпрос....
Колегата Nino беше споменал (ако не се лъжа..), че подгряването при него достига до 30 секунди. При мен по-дълго от 4-5 секунди и в най-зверските студове не е продълавало подряването на цилиндрите.
Според мен подгряване от 2-4 минути ще разкаже играта на свещите за нула време...
_________________ FIAT Marea
|
Сря Фев 08, 2006 11:31 pm |
|
 |
FIAT 125s
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Нед Дек 04, 2005 12:27 pm Мнения: 163 Местоположение: Стара Загора
|
[url]http://www.opelclub-bg.com/forum/index.php?showtopic=8268&hl=подгряване[/url]
|
Чет Фев 09, 2006 12:27 am |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 3 мнения ] |
|