Дата и час: Нед Май 18, 2025 3:00 pm

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 43 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3  Следваща
Кажете нещо за Фиат Мареа? 
Автор Съобщение
UNREAD_POST Кажете нещо за Фиат Мареа?
Хей здравейте как сме аз съм най - новия член засега и веднага пиша във форума, за да питам какво можете да ми кажете за Фиат Мареа плюсове и минуси, как е спрямо останалите модели, бензина или дизела е по - добре и изобщо всичко което знаете за Мареа! Защото нищо не можах да намеря за този модел абсолютно нищо вав форума.

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

Сря Ное 16, 2005 10:39 pm
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

UNREAD_POST 
:offtopic: Харесва ми ... замислил съм да сменям темпъра с една мареа комби JTD 100 - 182B9.000 - 1.9D :wink:

Чет Ное 17, 2005 9:12 am
Профил ICQ WWW
UNREAD_POST 
viewtopic.php?t=1880&highlight=%CC%E0%F0%E5%E0

http://www.fiatforum.com/forumdisplay.p ... rune=&f=35
:wink:

Чет Ное 17, 2005 11:05 am
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST За Мареата
Един от сполучливите модели на Fiat член на добро семеиство(bravo,brava,marea)
добра гама агрегати бензиноэи( 1,4 82hp 1,6 101hp 1,8 113hp 2,0 147hp-155hp) и дизелови( 1,9 100hp 1,9 110hp 2,4jti 140hp).Аз лично препоръчвам 2-ката 155коня страхотно ускорение под 8секунди

Чет Ное 17, 2005 12:58 pm
Профил
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST Re: За Мареата
ABARTH написа:
Аз лично препоръчвам 2-ката 155коня страхотно ускорение под 8секунди

Такова животно няма, само Браво ХГТ има 20V 155коня след 1998 година :!:

Чет Ное 17, 2005 4:15 pm
Профил
blader написа:
ABARTH написа:

И в Мареа се монтира двигателя

Чет Ное 17, 2005 4:34 pm
Кара кола
Кара кола
Аватар

Mitko написа:
blader написа:
ABARTH написа:

И в Мареа се монтира двигателя

:oops: Моя е грешката само Брава няма с такъв двигател.

Чет Ное 17, 2005 5:15 pm
Профил
UNREAD_POST Реална цена ??????????????
При това положение може ли да ми кажете за един модел Фиат Мареа седан понеже такъв искам в най-лошия случай комби 1,8 113 кононски сили бензин зодължително, дизел не иснам понеже и мен такъв ме устройва без АГУ задължително и дума да не става за АГУ, но модел от 2001 година нагоре мисля,че до 2002 година ги произвеждат и след това ги спират значи 2001 - 2002 година! Та въпроса ми е тази кола така искана по моите желания какви пари би струвала, но говорим за реални пари реална цена?

Чет Ное 17, 2005 11:02 pm
UNREAD_POST 
Колега, тъй като наскоро - преди месец минах по тоя път само че взех Брава, то нищо читаво под 8000 за 2000 г не можах да видя. Според мен - реално около 9000, но много трудно изпадат коли тия години, защото хората още си ги карат и не им е "дошло времето" да дойдат при нас. Тъй като аз и на Мареа бях навит, търсех активно но август и септември нямаше нищо такова на пазара, само обикалях да гледам разни коли 96-97 г за които джамбазите се кълняха че били 2000.

Пон Ное 21, 2005 4:42 pm
UNREAD_POST Мерси zqbrovski
Мерси колега за откровенното мнение, обаче честно казано малко ме изненада то откъмто негативната му страна, защото аз съм виждал тази година на много места Фиати и то Мареа на реални години и цена, за която вече не знам дали е реална но определено под и най - много до 8000 лева т.е. за това за, което ти говориш. От Фиат Браво и Брава не съм се интересувал и за това не съм и гледал и не съм им обърнал много внимание предимно съм гледал няколко Мареи като повечето от тях бяха комбита. Честно казано при мен въпроса седи така значи аз първо не бързам още с покупка на автомобил и все още изчаквам от друга страна всеки така или иначе ще мине по този път за който ти споменаваш при покупка на автомобил макар и втора употреба, но за него нова кола, нова макар и в преносен смисъл, защото няма на къде да ходи тъй като всички искат не искат минават по този път. И второ честно казано за кола при това състояние на автомобилите в България, които се продават като втора употреба съм приготвил около 8 000 лева, а може и малко повече зависи на какво ще изкарам късмет! И трето от 3-4 дни насам тука, обаче Фиатите започнаха да ми излизат от полезрението по редица причини и започнах вече да обръщам внимание на японскити автомобили макар, че са с малко по - скъпа подръжка, но пък от друга страна си заслужава! И все пак подръжката им не е като на Мерцедес или БМВ. Особено силно съм се спрял на Хонда Сивик бензинов вариант без АГУ понеже не искам газова уредба и то от по новити от 1997 година на горе като се има на предвид, че моделите им межде 97 и 99 година се въртят около 10 000 лева поне засега. Та за това ми се ще да поизчакам малко хем да видя колко парички ще завъртя накрая хем цените им ще паднат още, а и тогава за тези пари може да се вземе и нещо значително по новичко като за нашите разбирания нещо от сорта на 2001 година да речем, защото много държа колата да е произведене през 21 век т.е. от 2001 година включително нагоре! Е ми това е от мен чао и мерси за проявения интерес.

Последна промяна Ивайло Стефанов Попов на Съб Мар 04, 2006 9:39 pm, променена общо 3 пъти

Пон Ное 21, 2005 7:08 pm

UNREAD_POST FIAT Marea 1,9 JTD
Мога да споделя моето скромно мнение за този модел. Скромно е , защото съм собственик на Фиат от 3 месеца - и не само това - до сега не съм имал Италиянска машина. Трябва да Ви кажа , 4е съм много доволен. За първи път карам такъв дизел. 105 коня са си реални , породисти коне :-). Много пъргав и икономичен двигател. Независимо че е комби ( Marea Weekend ) ако не зориш много двигателя и се съобразяваш със законите на аеродинамиката, средният разход ми е 4,5 / 100 км. Градското ми е около 6,5. Не знам по каталог как го дават. Може би се дължи на новия тип двигател и на малкото години на самия автомобил - по книга е юли 2000 г. Не слизам от колата , тя си ми трябва за работата, която върша. Не я товаря с много тежки неща, по-обемисти са.
Сега за студеното време. Имах проблем само с "големия студ" в София когато беше -20 сутринта - не можах да запаля. После се оказа 4е имам две свещи, които не бяха наред. Сега зареждам с дизел или на OMV или на ECO петролиум. Слагам и добавка за дизел "Redex". Нямам никакви проблеми. Тази сутрин ( 07.02.2006 ) термометърът показа -15 градуса - завъртях и на втората секунда запалих БЕЗ ПРОБЛЕМИ :-). Много се накефих. Явно за дизела си е правило Запалване = добъро гориво + изправни свещи + добавка :-)

Вто Фев 07, 2006 12:20 pm
Профил
Фиат маниак
Фиат маниак

UNREAD_POST 
..и акумулатор колега.. и акумулатор :mrgreen:

Вто Фев 07, 2006 9:14 pm
Профил
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

UNREAD_POST 
Нищо не мога да кажа за Фиат Мареа :) Виждал съм няколко такива в Пазарджик и нищо повече. Но мога да кажа доста добри неща за колата на снимката - Fiat Palio Weekend 75. Ако забелязвате те доста си приличат с Мареа Комби. Не знам обаче защо толкова рядко се среща тя в България, дори и в този форум не съм чул за друг собственик на фиат от този модел. А колата си я бива.

Вто Фев 07, 2006 10:43 pm
Профил
UNREAD_POST 
snake написа:
Нищо не мога да кажа за Фиат Мареа :) Виждал съм няколко такива в Пазарджик и нищо повече. Но мога да кажа доста добри неща за колата на снимката - Fiat Palio Weekend 75. Ако забелязвате те доста си приличат с Мареа Комби. Не знам обаче защо толкова рядко се среща тя в България, дори и в този форум не съм чул за друг собственик на фиат от този модел. А колата си я бива.

Palio трябва да е по-малко от Marea. Все пак е базирано на Punto.

Сря Фев 08, 2006 1:14 am
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

UNREAD_POST 
Mitko написа:
snake написа:

Palio трябва да е по-малко от Marea. Все пак е базирано на Punto.

Ами колега, Палио е това, което виждаш на снимката :) И трябва да ти кажа, че хич не е малко, създава впечатление за миниван. Има си разбира се и недостатъци, но тук няма с кой да ги обсъдим, като че ли няма други собственици на такава кола. Не знам каква е причината - не си ги продават ли още хората или по принцип е някаква серия с малко произведени коли :?:

Сря Фев 08, 2006 10:02 am
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 43 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3  Следваща