|
|
Дата и час: Сря Май 21, 2025 8:48 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
На олимпиада с FIAT. Спечелете Sedici
Автор |
Съобщение |
Ferrari
|
 На олимпиада с FIAT. Спечелете Sedici
Колеги FIAT и Google Earth ви приканват да откриете в снеговете на Торино правото да покарате едно Ferrari 360 Experience на пистата в Маранело или да спечелите 4 FIAT Sedici. Хайде да опитаме и дано някоя от колите дойде в нашия клуб. Адреса е http://www.sedicicontest.com/google/en/home.jsp
|
Вто Фев 07, 2006 12:54 am |
|
 |
Yavor
|
Имам си вече точка. Хайде дано...
|
Вто Фев 07, 2006 10:22 am |
|
 |
Mazgarev
Фиат идол
Регистриран на: Вто Сеп 13, 2005 11:25 pm Мнения: 1315 Местоположение: София 04 Оборище
|
какво се прави на това?
_________________ FIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]
|
Вто Фев 07, 2006 10:30 am |
|
 |
pugsy
|
Mazgarev написа: какво се прави на това?
и аз това се чудих :?
|
Вто Фев 07, 2006 11:08 am |
|
 |
2fast
Кара кола
Регистриран на: Вто Ное 01, 2005 12:10 pm Мнения: 200 Местоположение: София 01 Средец
|
ей сега ще го пробвам че как ми се кара едно Седичи.....малееей
_________________ The world belongs to those who dare to be first
|
Вто Фев 07, 2006 1:22 pm |
|
 |
Sluncho
Член на клуба
Регистриран на: Сря Май 04, 2005 2:16 pm Мнения: 208 Местоположение: София 07 Слатина
|
Още малко инфо:
В края на миналата седмица стартира уникалното Sedici Contest състезание- първата онлайн надпревара, която ви дава възможност на погледнете на света отгоре. Sedici Contest е първата проява на сътрудничеството между италианския гигант Fiat и Google- може би най- важната дигитална медия през последните години.
Надпреварата в Sedici Contest е подчинена на идеята “намерете съкровището”. Търсенето се извършва с помощта на Google Earth, една от последните програми на Google. Тя позволява на участниците, а и на всички, които са си я инсталирали, да разгледат земното кълбо чрез сателитни снимки. Участниците в Sedici Contest ще трябва да открият пет награди, скрити буквално под снега около олимпийския център Торино и на цялата територия, на която ще се проведат зимните олимпийски игри. Победителите в състезанието ще получат четири нови Fiat Sedici- символ на Зимните олимпийски игри Торино 2006. Два уникални пропуска за Ferrari 360 Experience, които дават право на посещение на Маранело, както и посещение на Гран При на Монца заедно с отбора на Ferrari, ще зарадват други двама от участниците.
_________________ Типо 1.1
|
Вто Фев 07, 2006 1:23 pm |
|
 |
2fast
Кара кола
Регистриран на: Вто Ное 01, 2005 12:10 pm Мнения: 200 Местоположение: София 01 Средец
|
А как става самото отбелязване на мястото което си решил че е правилното
|
Вто Фев 07, 2006 1:39 pm |
|
 |
pugsy
|
Sluncho написа: Още малко инфо:
В края на миналата седмица стартира уникалното Sedici Contest състезание- първата онлайн надпревара, която ви дава възможност на погледнете на света отгоре. Sedici Contest е първата проява на сътрудничеството между италианския гигант Fiat и Google- може би най- важната дигитална медия през последните години.
Надпреварата в Sedici Contest е подчинена на идеята “намерете съкровището”. Търсенето се извършва с помощта на Google Earth, една от последните програми на Google. Тя позволява на участниците, а и на всички, които са си я инсталирали, да разгледат земното кълбо чрез сателитни снимки. Участниците в Sedici Contest ще трябва да открият пет награди, скрити буквално под снега около олимпийския център Торино и на цялата територия, на която ще се проведат зимните олимпийски игри. Победителите в състезанието ще получат четири нови Fiat Sedici- символ на Зимните олимпийски игри Торино 2006. Два уникални пропуска за Ferrari 360 Experience, които дават право на посещение на Маранело, както и посещение на Гран При на Монца заедно с отбора на Ferrari, ще зарадват други двама от участниците.
от къде толко нерви за превеждане
иначе мерси 
|
Вто Фев 07, 2006 1:45 pm |
|
 |
2fast
Кара кола
|
Нещо съм много смотан - айде някой да каже как се чеква избраната точка?
|
Вто Фев 07, 2006 2:23 pm |
|
 |
2fast
Кара кола
|
Било лесно ама трябва да чете човек
|
Вто Фев 07, 2006 3:38 pm |
|
 |
Ferrari
|
А аз не успявам да подкарам Google Earth
|
Вто Фев 07, 2006 3:45 pm |
|
 |
Yavor
|
Mitko написа: А аз не успявам да подкарам Google Earth
Мите, не е задължително да я имаш инсталирана - аз я нямам - има си уеб-вариант.
|
Вто Фев 07, 2006 5:07 pm |
|
 |
TRE GAZELE
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Вто Ное 08, 2005 7:54 pm Мнения: 197 Местоположение: Варна 02 Приморски
|
_________________ forza forever
|
Вто Фев 07, 2006 5:22 pm |
|
 |
Crash73
Фиат маниак
Регистриран на: Чет Сеп 15, 2005 3:06 pm Мнения: 670 Местоположение: Добрич
|
Не вярвам на такива "състезания" в Интернет, но се включих, за шоуто...
Поне е интересно 
Сря Фев 08, 2006 3:29 am |
|
 |
Punto SX
Кара кола
Регистриран на: Сря Ное 16, 2005 4:14 pm Мнения: 311 Местоположение: Велико Търново
|
и аз си опитах късмета но долкото разбрах от условието възможните точки са милион. Така че май шанса да е някой от нас е нищожен - ако някой е разбрал нещо друго да помага - все пак ако някой от клуба спечели то най-малкото ще е една добра реклама за нашата общност. 
|
Сря Фев 08, 2006 3:16 pm |
|
|