Дата и час: Пон Май 26, 2025 8:06 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 40 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3  Следваща
малко осветление 
Автор Съобщение
UNREAD_POST малко осветление
Е и аз да се похваля с нещо :) не че е кой знае какво но ме радва (чуствам се като в бързи и яростни) :twisted:

Та сериозно. Какво мислите?
А и набирам предложения и идей как да направя всичко да свети синьо

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

Чет Яну 26, 2006 11:47 pm
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

UNREAD_POST Re: малко осветление
Anaboliy написа:
Е и аз да се похваля с нещо :) не че е кой знае какво но ме радва (чуствам се като в бързи и яростни) :twisted:

Та сериозно. Какво мислите?
А и набирам предложения и идей как да направя всичко да свети синьо

Таблото е с бели крушки и има зелено фолйо пред тях :wink:

Чет Яну 26, 2006 11:51 pm
Профил ICQ WWW
UNREAD_POST 
сериозно? тва значи ли че може да се отлепи и да се сложи синьо? ще стане мн по яко. А как са тия врътките за парното и копчетата на радиото?

Чет Яну 26, 2006 11:55 pm
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

UNREAD_POST 
Anaboliy написа:
сериозно? тва значи ли че може да се отлепи и да се сложи синьо? ще стане мн по яко. А как са тия врътките за парното и копчетата на радиото?

Е да де. тва за круките е, което аз обясних..То може да се махне и да се сложи друго, но пак си остават неприятностите, за оито обясних...http://fiat-bg.com/forum/viewtopic.php?t=3942

Пет Яну 27, 2006 12:11 am
Профил
UNREAD_POST 
добре де ама ти кво точно си пробвал? махал ли си фолиото отзад(зеленото)? и защо ще стане на точки? мн съм навит за тва.А за стрелките мисля че ще се виждат.

Пет Яну 27, 2006 10:11 am
UNREAD_POST 
Не те ли дразни като караш в тъмното?

Пет Яну 27, 2006 12:02 pm
UNREAD_POST 
ми не даже ми е гот. то като караш и си гледаш пътя не се набива мн на очи :)

Пет Яну 27, 2006 12:23 pm
UNREAD_POST 
Няма ли да е по добре,вместо да правиш всичко синьо,да сложиш зелени неони и всичко да ти свети зелено :D

Пет Яну 27, 2006 5:12 pm
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

UNREAD_POST 
Anaboliy написа:
добре де ама ти кво точно си пробвал? махал ли си фолиото отзад(зеленото)? и защо ще стане на точки? мн съм навит за тва.А за стрелките мисля че ще се виждат.

Защото фолиото е дифузно. Тоест разпространява светлината, за да не свети на точки. А за стрелката бъди сигурен, че няма да се вижда, защото като смесиш синия с червен цвят нищо се не види..Ето ти снимки ако не вярваш.>
http://www.autoextrem.de/attachment,attachmentid-7760.htm

Тук се вижда и че е на точки и че Не се виждат стрелките...

A ето още едно, където е сложено дифузно фолио, но проблема със стрелките, както казах, пак остава.
Тук обаче са сменени и циферблатите със такива, които светят синьо

http://www.autoextrem.de/showthread.php?t=20955&page=2&pp=10

Ако смениш вече и стрелките, тогава ще стане

Пет Яну 27, 2006 8:03 pm
Профил
UNREAD_POST 
имаш ли идея от каде да си намеря дифузно фолио? А иначе за стрелките те са светловофи пак и може да се сменят предполагам Но сам почти сигурен че ще се вижда, незнам на оня пич каква му е стрелката, но то попринцип има такива дето не им светят стрелките

Пет Яну 27, 2006 11:15 pm
UNREAD_POST 
хмм втория линк изглежда добре но интересно що несвети стрелката тя попринцип като гледам при мен е свтловод оцветен в червено и една бяла лампичка в началото.МОже и да греша но на пръв поглед така ми се струва

Пет Яну 27, 2006 11:17 pm
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

UNREAD_POST 
Anaboliy написа:
хмм втория линк изглежда добре но интересно що несвети стрелката тя попринцип като гледам при мен е свтловод оцветен в червено и една бяла лампичка в началото.МОже и да греша но на пръв поглед така ми се струва

Е така е де. Но отдолу е оцветена червено. Имай предвид, че втория пич си е сменил циферблата и той самия е оцветен е със сини числа. Ако сложиш само диоди няма а стане толко яко, защото цвета е друг. Абе и аз мисля, че може да стане по някакъв начин, ама не знам защо, стая стрелка никой не се оправя. Има един начин, Под самата стрелка, зад циферблата да се сложи по един диод на всяка стрелка..Ама трябва да си добър в запояването и не знам как да си прокараш ток за нея...Иначе стрелата вътре самата е с червен оцветител. За това не става с друг цвят. Ако набараш обаче онякъде бяла стрелка ще стане...

Съб Яну 28, 2006 12:45 am
Профил
UNREAD_POST 
кажи откаде да намеря такова фолио стрелката ще я направя номера е другото да стане готино и разномерно да свети ;)

Съб Яну 28, 2006 1:10 am
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

UNREAD_POST 
Anaboliy написа:
кажи откаде да намеря такова фолио стрелката ще я направя номера е другото да стане готино и разномерно да свети ;)

Еми не знам братле. Както казах съм в Германия. Ако купя тук и ти го пратя ме е страх, че ще се загуби както доста неща, които съм пращал. Освен това купуването не е много сигуно, защото единствеото място, където съм намерил е доста измислен сайт. Ако намеря нещо ще взема и за теб един лист. Те се продават формат А4. Но аз повече се надявах като се върна март(евентуално) там да намеря.. Айде потърси ако можеш...поразпитай насам натам. ..А ако още не си го направил до март ти предлагам да се съберем и да го направим заедно...А ако измислиш нещо мисли, че и на мен ми е интересно

Съб Яну 28, 2006 1:16 am
Профил
UNREAD_POST 
а я си кажи мението за тези сини лампички в копето? харесва ли ти ?ама чесно :) гледам че и на теб ти се ще сам да си я направиш на космически кораб (познато ми е) :mrgreen:

Съб Яну 28, 2006 1:24 am
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 40 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3  Следваща