Дата и час: Чет Май 22, 2025 2:26 pm

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 28 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща
Задава се адски студено време 
Автор Съобщение
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

UNREAD_POST Задава се адски студено време
Във вторник вечерта се очакват температури около -17, в северна България и по високите места до -24.
Ако някой се съмнява в антифриза може да вземе мерки, за да няма неприятни изненади.

Чет Яну 19, 2006 4:01 pm
Профил ICQ
UNREAD_POST Re: Задава се адски студено време
sev написа:
Във вторник вечерта се очакват температури около -17, в северна България и по високите места до -24.
Ако някой се съмнява в антифриза може да вземе мерки, за да няма неприятни изненади.

А същo и ДИЗЕЛДЖИИТЕ да внимават къде и какво зареждат и не забравят ДОБАВКИТЕ ПРЕДИ ДА НАЛЕЯТ горивото! :!: :!:

Чет Яну 19, 2006 4:38 pm
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

UNREAD_POST 
това е положението ... на на -14.2 в 07.45 - палим от раз ....

Пон Яну 23, 2006 9:27 am
Профил ICQ WWW
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

sev написа:

По повод антифриза ... не знам вие как проверявате вашия. Аз имам много прост изпитан метод :P източваме в малка пластмасова чашка малко от антифриза - и за 24 часа във фризера, който е настроен на -30 градуса....

Пон Яну 23, 2006 11:58 am
Профил ICQ
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

z написа:
sev написа:

По повод антифриза ... не знам вие как проверявате вашия. Аз имам много прост изпитан метод :P източваме в малка пластмасова чашка малко от антифриза - и за 24 часа във фризера, който е настроен на -30 градуса....

това е
и аз така правя

Пон Яну 23, 2006 3:42 pm
Профил ICQ
Член на клуба
Член на клуба
Аватар

UNREAD_POST 
По повод на тези страхотни студове забелязвам, че трафика значително е понамалял. Явно повечето хора са си "зазимили" временно автомобилите.

Вто Яну 24, 2006 4:02 pm
Профил
UNREAD_POST 
Паля без ядове засега. Снощи само след запалване не прибра веднага бендикса на стратера та изхърка. Днес проблема вече го няма.

Вто Яну 24, 2006 4:06 pm
UNREAD_POST 
И тука дойдоха "белите мечки"! На мен ми е студено, но на фиятката сутринта
явно не и беше студено :D , щото "бъстър копче-бръм машина"!!! :wink:

Вто Яну 24, 2006 4:12 pm
UNREAD_POST 
Sluncho написа:
По повод на тези страхотни студове забелязвам, че трафика значително е понамалял. Явно повечето хора са си "зазимили" временно автомобилите.

Ами да! Като не карат тия "скапани италиянски бангии" !! Всичко друго замръзва!! :mrgreen: :mrgreen:

Вто Яну 24, 2006 4:28 pm
UNREAD_POST 
Фиатката пали от първия път :D

Вто Яну 24, 2006 4:59 pm
UNREAD_POST 
Абсолютно никави проблеми със стартирането. :mrgreen: Даже днес дадох ток на един приятел с Е36 :punk:

Вто Яну 24, 2006 6:50 pm
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
А моята днес ми направи номер.Не я бях палил 3 дни и днес отвам да я пробвам-акумулатора падна на първото завъртане :x Много се ядосах и в момента го зареждам в кащи.Утре ще я пробвам пак.

Вто Яну 24, 2006 10:56 pm
Профил
Фиат маниак
Фиат маниак

UNREAD_POST 
NPD написа:
А моята днес ми направи номер.Не я бях палил 3 дни и днес отвам да я пробвам-акумулатора падна на първото завъртане :x Много се ядосах и в момента го зареждам в кащи.Утре ще я пробвам пак.

Пиши какво е станало утре!! Не е нормално да ти падне акумулатора при -10 или -15 градуса!!! Те са проектирани да издържат до близо -40!!! Ако ти е бил вече на свършване, то може и да е паднал... но ако ти е работел нормално от едно врътване не може да се скапе!

Вто Яну 24, 2006 11:22 pm
Профил
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
Снощи цяла вечер се зарежда акумулатора и днес на обед го сложих.Още с първото въртене на ключа и запали.Направо неможах да повярвям,че чак толкова голямо е значението на заредения акумулатор :o
P.S Забравих да кажа,че се наложи да доливам дестилирана вода защото нивото в акумулатора беше под минимума,почти до самите клетки.

Сря Яну 25, 2006 8:38 pm
Профил
UNREAD_POST 
И аз не бях палил колата 2-3 дни и сноши запали от първия път. Малко се позамисли но запали.

Сря Яну 25, 2006 11:30 pm
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 28 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща