|
|
Дата и час: Съб Юни 21, 2025 1:37 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 15 мнения ] |
|
Тия пък жици за що ли са... ?
Автор |
Съобщение |
Vladim
|
 Тия пък жици за що ли са... ?
Здравейте! Днес разглобил панелчето показано по-долу и се изненадах от наличието на някакъв свободен конектор с три жици, който се мандахерца свободно и незакачен никъде! Имате ли идея за какво е? Жиците са три: една тънка жълто-зелена; една малко по-дебела черна и една със същатата дебелина бяла? Тези към бутоните са огледалата са по-тънки и са отделно. Има една бяла, тънка, която отива към датчика за ръчната.
P.S. Тази стрелка на фигура 5 не съм я слагал аз 
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
|
Пон Яну 16, 2006 5:52 pm |
|
 |
zgabrovski
|
Сигурно за някакъв feature който липсва на модела който имаш. Аз на бравата не съм с ел.огледала и там се мандахерце и конектора за ключа за ел.огледалата.. иначе мястото се оказа перфектно за ключа за газовата...
|
Пон Яну 16, 2006 5:55 pm |
|
 |
Vladim
|
Е да... ама се чудя за каква ли... 
|
Пон Яну 16, 2006 5:58 pm |
|
 |
me_to_u
|
Vladim написа: Е да... ама се чудя за каква ли... 
Шибидах? :roll:
|
Пон Яну 16, 2006 6:03 pm |
|
 |
zgabrovski
|
дааа.... има логика!
|
Пон Яну 16, 2006 6:04 pm |
|
 |
Vladim
|
Ммда... може и за шибедах да са, но ми се струва, че са малко 3 жици за него... (всъщност, защо не... една обща, една за отваряне и една за затваряне). Там ли са бутоните за шибедах на колите, които го имат?
|
Пон Яну 16, 2006 6:31 pm |
|
 |
ivo
Фиат фанатик
Регистриран на: Чет Ное 18, 2004 7:09 pm Мнения: 961 Местоположение: Русе
|
А една снимка на твоето не можеш ли да дадеш? :roll:
_________________ Tempra 1.6 i.e. Lybra 1.8 vvt Lybra 1.8 vvt Delta III 1.9 mjett 088 9 242 369
|
Пон Яну 16, 2006 6:34 pm |
|
 |
Vladim
|
ivo написа: А една снимка на твоето не можеш ли да дадеш? :roll:
Ми няма как... иначе да бях дал... :?
|
Пон Яну 16, 2006 6:49 pm |
|
 |
val_mcrae
Фиат маниак
Регистриран на: Пон Ное 21, 2005 11:04 am Мнения: 567 Местоположение: Карлово
|
Аз си мисля, че бутона за шибедаха стои на тавана непосредствено до плафончето :?
|
Пон Яну 16, 2006 9:33 pm |
|
 |
Mazgarev
Фиат идол
Регистриран на: Вто Сеп 13, 2005 11:25 pm Мнения: 1315 Местоположение: София 04 Оборище
|
да не би да са за разни екстри от сорта на ASR...? или за смяна на режима при автоматичните модификации...?
_________________ FIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]
|
Пет Яну 20, 2006 12:37 am |
|
 |
Vladim
|
Mazgarev написа: да не би да са за разни екстри от сорта на ASR...? или за смяна на режима при автоматичните модификации...?
Moже би по-скоро второто. Днес ги премерих... при контакт има два минуса и един +. За съжаление без контакт няма нищо... така ми трябваха +12 болта постоянни там, но явно ще се пуска жица...
|
Пет Яну 20, 2006 12:54 am |
|
 |
Mazgarev
Фиат идол
Регистриран на: Вто Сеп 13, 2005 11:25 pm Мнения: 1315 Местоположение: София 04 Оборище
|
Vladim написа: Mazgarev написа: да не би да са за разни екстри от сорта на ASR...? или за смяна на режима при автоматичните модификации...? Moже би по-скоро второто. Днес ги премерих... при контакт има два минуса и един +. За съжаление без контакт няма нищо... така ми трябваха +12 болта постоянни там, но явно ще се пуска жица...
...сподели за какво са ти тези жици? 
|
Пет Яну 20, 2006 12:56 am |
|
 |
Vladim
|
Еми мисля да си закача предавателя - MP3 USB player-а там. Иде реч за това:
http://www.fiat-bg.com/forum/viewtopic.php?t=3021
Ще му изкарам захранване, едно копче за пускане и спиране, както и всички останали бутони ще му изкарам в една кутийка и така... 
|
Пет Яну 20, 2006 1:03 am |
|
 |
Mazgarev
Фиат идол
|
знам го това... и аз си взех
ама кажи как ще постъпиш точно... как ще ги извадиш копчетата в кутийка?
|
Пет Яну 20, 2006 1:11 am |
|
 |
Vladim
|
Mazgarev написа: знам го това... и аз си взех  ама кажи как ще постъпиш точно... как ще ги извадиш копчетата в кутийка?
Една пластмасова малка кутийка взимаш, има ги по магазините за електронни елементи, избираш размера по твой избор спрямо мястото, което имаш за монтаж. Три малки бутончета с нормално отворени контакти, които закачаш на мястото на трите бутона на player-a. На него му пускаш + и -, като плюса го прекарваш през едно ключе, което също слагаш на кутийката. USB-то, както и (ако искаш) линейният вход отстрани ги удължаваш с кабели чийто краища захващаш за кутийката, или някъде, където ще ти е по-удобно да боцкаш флашката. Слагаш player-а под капака горе на снимката, жиците ги пускаш финно без да пробиваш пластмасите и така... Това е моята идея, възможностите са неограничени! 
|
Пет Яну 20, 2006 1:50 am |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 15 мнения ] |
|